Нічия Kapelou i FC Lontano. Salutem – чемпіон Gold? Перформенси Гибала й Котельнікова в Silver, Підсумки туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

09.11.2022

Нічия Kapelou i FC Lontano. Salutem – чемпіон Gold? Перформенси Гибала й Котельнікова в Silver

09.11.2022

Нічия Kapelou i FC Lontano. Salutem – чемпіон Gold? Перформенси Гибала й Котельнікова в Silver

Platinum Division

FC Lontano 3 – 3 Kapelou

IrisHotels & Vins show 1 – 7 FC Donbass

Kapelou не зумів узяти реванш у FC Lontano за поразку в першому колі. У другому очному матчі підопічні Романа Галицького пропустили першими. У складі FC Lontano рахунок відкрив Гончарук на 3 хв. Kapelou відігрався на 6 хв після голу Сидорка. Ближче до завершення першого тайму Шмагель вивів номінальних гостей уперед, а зі стартом другого тайму суперник відігрався. Kapelou забив втретє, але знову не втримав переваги, й FC Lontano зрівняв рахунок на 33 хв. Овчінніков встановив остаточний рахунок на табло, дублем відзначився Гончарук. У складі Kapelou дублем і гольовим пасом відзначився Шмагель.

FC Donbass знову обіграв IrisHotels & Vins show з різницею в 6 голів. У першому таймі команда Андрія Клочка створила перевагу в 3 «сухі» м’ячі, а в другій половині гри номінальні гості забили ще 4 голи. У складі IrisHotels & Vins show голом престижу відзначився Директоренко. Степаненко з FC Donbass оформив дубль і віддав гольовий пас, Заворотний також двічі забив, а гол+пас до свого активу записали Ардашніков і Яблонько.

Gold Division

LP-CRM 7 – 1 ФК Академ

Hell Energy 7 – 3 FC Goldmine

MAXteam 5 – 4 FC Yuzhbor

FC Liv-Comfort 1 – 5 FC Profi

Developex 6 – 0 Харків 1654

МХП 4 – 8 Salutem

LP-CRM результативно обіграв ФК Академ, але зі стартом гри номінальні гості відкрили рахунок після голу Войтенка на 3 хв. Більшого супернику не запропонували. LP-CRM швидко відігрався й почав збільшувати перевагу. Зрештою, Коломоєць і Вербенко стали найрезультативнішими в складі своєї команди, зробивши по 2 асисти. Гол+пас оформив голкіпер LP-CRM Лукьяненко.

Hell Energy обіграв FC Goldmine з різницею в 4 голи, та, якщо поглянути на хід подій у матчі, зробимо висновок, що більшість ігрового часу тривала рівна боротьба й обидві команди перехоплювали ініціативу. Hell Energy вийшов уперед на 14 хв. FC Goldmine відігрався, але пропустив вдруге на 18 хв. Команда Дмитра Рибалка переважила «енергетиків» зі стартом другої половини гри. Сам капітан, а також Осколок забили по голу, й FC Goldmine почав лідирувати. Hell Energy відповів ближче до середини другого тайму й навіть вийшов уперед. Наприкінці матчу номінальні господарі забили ще тричі й розвинули перевагу до чотирьох голів. Відзначимо Кошку й Шевченка, які на двох зробили 6 результативних дій.

MAXteam здобув важкі 3 очки в матчі з FC Yuzhbor. Номінальні господарі провели перший тайм на класі, що дозволило забити 4 голи й обезкуражити суперника, який у першій половині гри десь намагався демонструвати характер. Федірець і Мощенко забили по голу в першому таймі, не дозволивши інтризі зникнути. FC Yuzhbor зменшив розрив до мінімального зі стартом другого тайму, проте пропустив вп’яте на 31 хв. Номінальні гості забили знову на 34 хв, але MAXteam втримав перевагу до фінального свистка. Відзначимо тріо Глуцький-Алексюк-Мельниченко. Кожен із цих гравців зробив по 3 результативні дії. Мощенко й Федірець у складі FC Yuzhbor оформили дублі, Мелешко віддав 2 асисти.

Олексій Безпальчук із FC Profi видає перформенси не так часто як партнер по команді, але й виступи Олексія часто виходять на перший план. Так і трапилося в матчі з FC Liv-Comfort. Безпальчук оформив хет-трик і віддав асист. Додамо, що обидві команди мали неширокий збір на гру (одна й дві заміни відповідно), проте номінальні гості показали більшу рішучість і реалізацію. Доманський забив і віддав 2 асисти. У складі FC Liv-Comfort голом відзначився Момот.

Developex переграв Харків 1654 з «сухим» рахунком і наздогнав у таблиці МХП. Олександр Ус повернувся після травми й відразу ж оформив хет-трик. Відзначимо також Зражевського, який оформив дубль. Забитий м’яч також в активі Голоднікова. Developex наразі ділить третє місце в таблиці з МХП та має гру в запасі. Харків 1654 після цього туру розташувався на одинадцятій сходинці.

Salutem переграв МХП у центральному матчі дивізіону. Харків’яни провели, мабуть, свій найкращий матч після дебюту в змаганні. Відзначимо, що майже всю гру Salutem провів без Федосюка, який зазнав ушкодження. У матчі з МХП номінальні гості відкрили рахунок на 2 хв. Суперник відігрався ближче до середини першого тайму, а на 10 хв Salutem вдруге вийшов уперед. Результативним для харків’ян видався старт другого тайму. До його середини команда Станіслава Савченка забила 4 голи. Жук із МХП отримав пряму червону картку на 31 хв, і в одній з наступних атак Salutem зробив рахунок 7:1. МХП дочекався Савенка, який з’явився на полі й відразу ж зробив різницю, а саме, 3 голи за 3 хв. Савенко віддав 2 асисти й забив. МХП волів до більшої кількості забитих голів у ворота Яманка, та тривала 38 хв. Харків’яни вигравали 7:4 й забили свій восьмий гол наприкінці матчу. Кращим його гравцем став Олексій Проскурін, автор двох прекрасних голів, а також двох гольових передач. Виділимо ще Жерікова та його переконливі 3+2 по гол+пас. Хет-триком також відзначився Савченко.

Silver Division

OnlyFans Team 1 – 4 Vtoris Left Coast

Роби Вітер 0 – 3 FC Bilux

FC Rabona 6 – 8 ФК Фокус

Unity 1 – 4 GC Slavsant

Tech United 4 – 4 Liders

AFC Footballers 3 – 7 Сталь

Vtoris Left Coast вийшов на другу сходинку дивізіону після того як обіграв одного з головних конкурентів, OnlyFans Team. Команда Олександра Муртазалієва забила двічі в першому таймі зусиллями Валєєва й Котляра. Пархомчук із OnlyFans Team отримав пряму червону картку на 30 хв. Котляр оформив дубль всередині другого тайму, а рахунок став 3:0. Номінальні господарі забили вперше на 34 хв після голу Касьяна, та за 2 хв просутив вчетверте. Четвертий гол Vtoris Left Coast забив Ахмадов.

FC Bilux обіграв Роби Вітер, а граючий тренер команди Олександр Шестерньов знову показав свій високий індивідуальний клас. Шестерньов оформив хет-трик. Ці 3 очки стали лише другими для команди Андрія Дубового в поточному розіграші.

ФК Фокус обіграв FC Rabona в результативному матчі. Номінальні господарі створили первагу в 2 голи до середини першого тайму, та суперник зумів не лише відігратися, а й вийти вперед. Хоча до перерви FC Rabona зробила рахунок нічийним. Команда Сергія Кукіля вдруге повела в рахунку зі стартом другого тайму. ФК Фокус швидко зрівняв і примудрився забити ще 4 голи за 9 хв. Рахунок залишався 8:4 на користь ФК Фокус до 40 хв. Маркітан відіграв для FC Rabona 2 м’ячі незадовго до фінального свистка. Кирило Маркітан взяв участь у п’яти голах своєї команди з шести. У складі ФК Фокус черговий перформенс видав Сергій Гибало. Він оформив пента-трик і віддав 2 асисти.

GC Slavsant виборов 3 очки в непростому матчі з Unity. Команда Івана Нечепи нав’язала боротьбу лідеру дивізіону зі стартом гри. Unity відкрив рахунок на 5 хв після голу капітана. GC Slavsant відігрався на 7 хв зусиллями Бедя, а в другому таймі номінальні гості дотиснули. Ближче до середини другої половини гри Кириленко вивів GC Slavsant уперед, а згодом партнери реалізували ще 2 моменти: Бедь оформив дубль, голом також відзначився Ванкевич.

Tech United зіграв із Liders у результативну нічию. Номінальні гості повели в рахунку після авто голу Заболотнього, а на 10 хв Салецький подвоїв перевагу Liders. У ході наступних двох хвилин Tech United реалізував 2 моменти й зрівняв рахунок. Команда Івана Кияниці вийшла вперед на 33 хв. «Технарі» створили камбек, але й суперник прагнув здобути результат. Liders відповів двома голами, проте не втримав перевагу й пропустив на 40 хв. У складі Liders відзначимо Потапенка, який оформив дубль і віддав асист. Кожен із тріо Андрусенко-Науменко-Пілянський зробили по 2 результативні дії й у сумі посприяли шести голам для своєї команди, Tech United.

Сталь обіграла AFC Footballers 7:3, й відразу двоє гравців провели свої найкращі матчі в сезоні. Одним із цих виконавців є голкіпер Сталі Дмитро Бондарь, який забив прекрасний м’яч, а також віддав асист на один із чотирьох голів Дмитра Котельнікова. Котельніков у грі оформив покер і віддав гольовий пас. Після цього туру Сталь ділить п’яте місце з кількома суперниками, AFC Footballers розташувався на дев’ятій сходинці.

Bronze Division

FC Inter Kyiv 2 – 6 ФК Легіон

Unknown Sporting 6 – 4 FC Sich Kyiv

SC Favorit 6 – 2 Дружба

Karcher-Binotel 5 – 2 FC Kyiv

UID 7 – 2 FC Meest Team

Славутич 1 – 3 AFC Atletico Kyiv

Нове Життя 1 – 4 FC Meest

FC Inter Kyiv рішуче розпочав матч із ФК Легіон. Іванов відкрив рахунок на 6 хв, та ФК Легіон зрівняв на 12 хв. Уже за хвилину той же Іванов вивів FC Inter Kyiv уперед. «Легіонери» відновили паритет на 19 хв, а в другому таймі команда Валентина Шевченка розвинула перевагу й виграла з різницею в 4 голи. Година віддав 3 асисти, Кружков відзначився дублем.

Unknown Sporting переграв FC Sich Kyiv у результативному матчі. Номінальні гості переважили в першому таймі, забивши 4 голи. FC Sich Kyiv відповів голом Кардашова. Команда Максима Касапа була результативнішою в другому таймі, та різниця, яку створив US у першій половині гри, FC Sich не підкорилася. У складі Unknown Sporting відзначимо Бондаренка й Гутника, які на двох оформили 6 результитивних дій.  

SC Favorit прагнув перервати серію з невдач у матчі з Дружбою. В першому таймі SC Favorit забив двічі. Зі стартом другої половини гри рахунок став 3:0. Дружба відіграла 1 м’яч зусиллями Галича, та у відповідь пропустила тричі. Галич оформив дубль за Дружбу на 40 хв. У складі SC Favorit відзначимо Желібу, який оформив 2+2 по гол+пас.

Karcher-Binotel обіграв FC Kyiv 5:2. У першому таймі команди забили лише 1 гол. У складі FC Kyiv швидким голом відзначився Лимар. Зі стартом другого тайму номінальні господарі зрівняли рахунок і вийшли вперед після забитих м’ячів Свірєпова й Пироженка. FC Kyiv відігрався завдяки дублю Лимара, та Karcher-Binotel ще зробив ривок із трьох голів і здобув 3 очки.

UID обіграв FC Meest Team, а Валентин Константінов узяв на себе роль провідного виконавця. Константінов оформив 2+2 по гол+пас і увійшов у символічну збірну туру в дивізіоні. Відзначимо також Жука, який забив і віддав асист. У складі FC Meest Team двічі забив Кузьменко.

AFC Atletico Kyiv провів непростий матч зі Славутичем. Перша сходинка в таблиці й минулі втрати очок не дозволили команді Олександра Котляра не набрати максимум залікових балів цього туру. Славутич відкрив рахунок після голу капітана Ігоря Кузнєцова на 4 хв, володів перевагою в 1 м’яч більше двадцяти хвилин, та суперник зрівняв і вийшов уперед. Голи Пономаренка, Лещенка й Кислиці в другому таймі принесли AFC Atletico Kyiv 3 очки. 

FC Meest здобув 3 очки в матчі з Новим Життям. Номінальні гості вийшли вперед після автоголу Дзюбака. Слоницький подвоїв перевагу FC Meest всередині першого тайму. Нове Життя відіграв 1 м’яч на 17 хв зусиллями Макаренка. Слоницький міг оформити дубль, однак не реалізував пенальті на 25 хв. Згодом слово взяв капітан FC Meest Олександр Нехаєнко. Він оформив дубль і встановив остаточний рахунок на табло.

Пресслужба R-Cup