Третя поспіль топ-гра для МХП, матч між другою й третьою командами Silver, ривок Славутича в Bronze, Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

04.11.2022

Третя поспіль топ-гра для МХП, матч між другою й третьою командами Silver, ривок Славутича в Bronze

04.11.2022

Третя поспіль топ-гра для МХП, матч між другою й третьою командами Silver, ривок Славутича в Bronze

Platinum Division

FC Lontano – Kapelou

IrisHotels & Vins show – FC Donbass

FC Lontano вгризається в другу сходинку й не віддасть свого місця в топ-3, поки, звісно не зустріне суперника, який зможе зайняти місце команди Богдана Степаненка. Додамо, що FC Lontano наразі має серію з чотирьох перемог поспіль. Kapelou вийде на поле, що перервати впевнену ходу FC Lontano. Підопічним Романа Галицького доведеться докласти титанічних зусиль, щоб взяти в 3 очки в цьому матчі й покинути останню сходинку дивізіону.

IrisHotels & Vins show без Євгенія Розки посупився FC Lontano, який сам побоювався за результат тієї гри, вийшовши на поле в неоптимальному складі. Iris Vins розташувався всередині таблиці, а всі суперники мають гру в запасі. Тож, команді Андрія Толстенка й Сергія Покорука вкрай необхідно набирати очки, хоча цього туру колектив зіграє з FC Donbass, лідером дивізону, який після поразки Perun показує переконливі результати.

Gold Division

LP-CRM – ФК Академ

Hell Energy – FC Goldmine

MAXteam – FC Yuzhbor

FC Liv-Comfort – FC Profi

Developex – Харків 1654

МХП – Salutem

LP-CRM повинен продовжити свою безпрограшну серію цього туру, якщо поглянути на розташування ФК Академ у таблиці. Проте важливою деталлю є те, що ФК Академ нав’язує боротьбу майже кожному супернику. Тому команда Олександра Луценка не «споглядає зверху» й сама не забуває про те, що є середняком дивізіону.

Hell Energy спробує відсіяти FC Goldmine від боротьби за топ-3. Дійсно, команда Дмитра Рибалка ще може продовжити претендувати на нагороди лише, якщо набере очки в матчі з «енергетиками». Минулі матчі FC Goldmine показали, що наразі, мабуть, конкуренти є більш зрілими для топ-3. Чи дійсно це так?

MAXteam мав непоганий збір на минулі 2 матчі і обидва виграв. Цього туру команда Олександра Мельничека зіграє з FC Yuzhbor, який не припиняє боротися за те, що залишитися в Gold, але чисельні суперники переважають майже щотуру.

FC Liv-Comfort має запас у 3 очки, які забезпечують те, що команда поки не ризикує опинитися в Silver за підсумком розіграшу. Та на команду чекає ще немало матчів, в яких необхідно здобувати результат. Цього туру суперником стане FC Profi, який випереджає на 1 очко й хоче втриматися всередині таблиці.

Наступним суперником Developex стане Харків 1654. Команда Євгена Шульги гратиме з середняком дивізіону, поки конкуренти зустрічатимуться між собою. Developex сподівається, що конкуренти втратять очки, а сам налаштовується на позитивний результат у матчі з харків’янами, які не виграють у трьох турах поспіль.

МХП гратиме втретє поспіль з одним із головних конкурентів у боротьбі за перше місце. Чи непокоїть капітана Олексія Синящика, що його команда не виграла ні в Developex, ні в Hell Energy? Якщо хтось сумнівається в готовності МХП до таких матчів, то колектив готовий переконати в протилежному своєю грою. Salutem очолює таблицю з перевагою в 4 очки перед найближчим переслідувачем. Харків’яни продовжують грати вп’ятьох або вшістьох, але згуртованість, мотивація і клас супроводжують Salutem до нагород.

Silver Division

OnlyFans Team – Vtoris Left Coast

Роби Вітер – FC Bilux

FC Rabona – ФК Фокус

Unity – GC Slavsant

Tech United – Liders

AFC Footballers – Сталь

OnlyFans Team і Vtoris Left Coast зустрінуться між собою в центральному матчі туру в дивізіоні, оскільки обидві команди розташовуються в топ-3, а також збираються позбавити GC Slavsant лідерства. Додамо, що Vtoris Left Coast має одну-дві гри в запасі напротивагу конкурентам. Команда Олександра Муртазалієва ще не програвала в дивізіоні.

Роби Вітер і FC Bilux знаходяться на останній та передостанній сходинках відповідно в таблиці. Цього туру команди зіграють між собою. Роби Вітер пропускає найбільше в дивізіоні, а FC Bilux наразі є найменш результативною командою.

FC Rabona зіграє з ФК Фокус, який найближчим часом може вийти на свій пік виступів у дивізіоні. Якщо говорити про конкретні матчі, то команда Віталія Лендича наблизилася до якоїсь вершини, обігравши лідера таблиці. Такий результат додає ще більше мотивації, а отже, на FC Rabona цього туру чекає вже не той аутсайдер, яким ФК Фокус був на старті розіграшу.

Unity гратиме з GC Slavsant, якому потрібна була поразка, що переглянути свою гру і, можливо, підхід до якихось суперників. Капітан GC Slavsant Олександр Яцута пообіцяв провести роботу над помилками й постати на вирішальні матчі в ідеальній формі. Unity перебуває серед трійки аутсайдерів, але не варто недооцінювати суперника, щоб не наштовхнутися на неприступну «стіну» за прикладом гри з ФК Фокус.

Tech United минулого туру обіграв Сталь. Цей результат додав команді Івана Кияниці нову порцію мотивації на заключні 4 матчі в дивізіоні. Суперником «технарів» стане Liders, який не програє в чотирьох матчах поспіль. Команда Артема Шимана набрала ходу, а характеру не забракне, щоб поборотися за результат і цього туру.

AFC Footballers потроху віддаляється від мети, яку ставив на початку розіграшу. Команда Олександра Андрусенка мала намір потрапити в топ-3, і цього туру колектив спробує довести, що не все втрачено в боротьбі за нагороди. Сталь, хоч і програла двічі поспіль, залишається все таким же небезпечним суперником, але відсутність капітана Юрія Моргушка поки не дозволяє зачепитися за результат.

Bronze Division

FC Inter Kyiv – ФК Легіон

Unknown Sporting – FC Sich Kyiv

SC Favorit – Дружба

Karcher-Binotel – FC Kyiv

UID – FC Meest Team

Славутич – AFC Atletico Kyiv

Нове Життя – FC Meest

FC Inter Kyiv зіграє з ФК Легіон, який зосередився неподалік претендентів на топ-3. FC Inter Kyiv ще не набирав очок у дивізіоні, тому «легіонери» є фаворитами в цій парі. Хоча в складі суперника є кілька досвідчених гравців, які можуть, повинні забивати і віддавати асисти в таких матчах.

Unknown Sporting гратиме ще з одним із аутсайдерів. FC Sich Kyiv пропускає найбільше голів у дивізіоні, Unknown Sporting полюбляє чимало забивати, та не завжди це виливається в результат. Команда Антона Хомчака є фаворитом, побачимо, наскільки просто чи навпаки US боротиметься за 3 очки.

SC Favorit готується до важкого матчу з Дружбою, яка минулого туру відібрала очки в лідера дивізіону. У таблиці команді Романа Бурка ця нічия не принесла особливих дивідендів, але додала впевненості у власних силах, тож, чекаємо завзятої гри і від SC Favorit, і від Дружби.

Гра між Karcher-Binotel і FC Kyiv є одною найбільш інтригуючих у цьому турі, бо обидві команди ще не показали весь свій потенціал, що дозволив би боротися за нагороди. Хоча FC Kyiv наразі цим і займається, маючи кілька матчів у запасі перед конкурентами. Karcher-Binotel, як і «кияни» зіграв 6 матчів у дивізіоні й ще може наблизитися до топ-3.

Центральним матчем туру в дивізіоні стане гра між UID і FC Meest Team, командами, які раніше мали змогу піднятися на сходинку вище. UID міг очолити таблицю, FC Meest Team мав шанс вийти на чисте друге місце. Тим не менше, колективи залишаються серед головних претендентів на нагороди й цього туру зустрінуться в очному матчі.

Славутич набрав максимум очок в останніх трьох матчах. Минулого туру обіграв другу команду дивізіону, а невдовзі зустрінеться з лідером. AFC Atletico Kyiv лідирує з перевагою в 5 очок, але такий суперник як Славутич незабаром може стати головним переслідувачем команди Олександра Котляра.

Нове Життя зосередився всередині таблиці, та прагне більшого. В дивізіоні панує висока конкуренція й команді Романа Ковтуненка залишається поки лише спостерігати за боротьбою суперників за топ-3. Чи зможе Нове Життя щось змінити для себе? Цього туру колектив зіграє з FC Meest, який має хороший кістяк, що може приносити результат. Але один із ключових гравців, капітан Олександр Нехаєнко, останнім часом менш результативний, ніж зазвичай.

Пресслужба R-Cup