Камбек Perun у грі з MBZ, результативний Кошка, Дружба відібрала очки в AFC Atletico Kyiv, Пісдумки туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

02.11.2022

Камбек Perun у грі з MBZ, результативний Кошка, Дружба відібрала очки в AFC Atletico Kyiv

02.11.2022

Камбек Perun у грі з MBZ, результативний Кошка, Дружба відібрала очки в AFC Atletico Kyiv

Platinum Division

FC Lontano 4 – 1 IrisHotels & Vins show

Kapelou 1 – 5 FC Donbass

MBZ 2 – 3 Perun

FC Lontano обіграв IrisHotels & Vins show вдруге поспіль в осінньому змаганні й залишився на другій сходинці. Тим не менше, ця гра була певним викликом для команди Богдана Степаненка, бо вийшли на поле з однією заміною проти досвідченого суперника. А суперник, у свою чергу, не міг розраховувати на Євгенія Розку, одного з найважливіших гравців. Iris Vins відкрив рахунок на 14 хв після голу капітана Андрія Толстенка. FC Lontano зрівняв до перерви зусиллями Кисіля. У другому таймі номінальні господарі забили ще тричі. Голи до свого активу записали Кошка, Пащенко, а Петренко забив у власні ворота. Відзначимо Степана Кошку, який забив гол і віддав 2 асисти.

Kapelou не зміг реваншувати FC Donbass за поразку в першому колі. Підопічні Романа Галицького налаштовувалися на реванш, але поки клас суперника переважає. У першому таймі номінальні гості створили первагу в 2 м’ячі. Kapelou відіграв 1 гол ближче до середини другого тайму, та FC Donbass у своєму темпі забив ще тричі. Дмитро Бровко забив і віддав асист, Сергій Степаненко зробив хет-трик із гольових передач. По голу забили Андрій Клочко, Євгеній Яблонько, Андрій Ардашніков і голкіпер Віталій Дєнюжкін. У складі Kapelou голом відзначився Михайло Сидорко.

MBZ не втримав перевагу в 2 м’ячі у грі з Perun, який закамбечив в заключні 5 хвилин матчу. Номінальні господарі повели в рахунку на 7 хв після голу Сергія Кучерука. Стільки ж часу MBZ знадобилося в другому таймі, щоб подвоїти перевагу. Другий гол команди забив Олексій Шевчук. Досвідчений і майстерний Perun проявляв характер, і на 35 хв це почало втілюватися на табло у вигляді забитих м’ячів. В’ячеслав Давиденко відіграв 1 гол, а Юрій Сірий оформив дубль, який приніс команді Ігоря Каплунова 3 очки.

Gold Division

MAXteam 5 – 3 ФК Академ

Харків 1654 1 – 7 LP-CRM

МХП 2 – 3 Hell Energy

FC Yuzhbor 3 – 8 Duzain-Fasad

Salutem 10 – 2 FC Goldmine

ФК Академ переграв MAXteam у першому таймі. Команда Романа Войтенка забила 3 голи, на що суперник відповів одним м’ячем. У складі ФК Академ Наумов оформив дубль, голом також відзначився Мельник. Другу половину гри MAXteam провів максимально ефективно, що підсумувалося камбеком і фінальним рахунком на табло. Номінальні господарі забили 4 «сухі» м’ячі в другому таймі. Осташевський оформив дубль, по 3 результативні дії зробили Алексюк і Глуцький.

LP-CRM набрав довгоочікувані 3 очки після серії з поразок і нічиєї. Команда Олександра Луценка переграла Харків 1654. Та харків’яни відкрили рахунок всередині першого тайму зусиллями Кривоколіська. Ключовим епізодом першого тайму для номінальних господарів стало вилучення капітана Артема Ясененка на 19 хв. Артем захищав ворота команди й отримав пряму червону картку. Вже за хвилину LP-CRM зрівняв рахунок. У другому таймі забивав лише LP-CRM. Майстренко оформив хет-трик, Вербенко зробив дубль, а Ворко відзначився одним голом.

Hell Energy обіграв МХП у найсоковитішому матчі туру в дивізіоні. Обидві команди ставили за мету набрати 3 очки, адже і «енегретики», і МХП боряться за перше місце. Hell Energy вийшов у лідери на 16 хв після вишуканого голу Степана Кошки в дальній верхній кут із лівої ноги. Зі стартом другого тайму Сергій Либа подвоїв перевагу «енергетиків». Таким би рахунок точно не був, якби не сейви голкіпера Hell Energy Віктора Попова. Віктор провів майже зразковий перший тайм і продовжив робити сейви в другому. Лише ближче до фінального свистка Попова у воротах змінив Віталій Москалюк. Повернемося до розвитку подій на полі. Перевага в 2 голи була непоганим проміжним результатом, але в матчі з таким суперником як МХП потрібно докласти ще більших зусиль, щоб втримати цей результат. Номінальні гості теж показали характер і зуби. Артем Нагорний відіграв 1 м’яч всередині другої половини гри, а за хвилину до фінального свистка Олександр Семенов зрівняв рахунок. Але нестримний Кошка зі стану суперників вдруге створив магію, забивши із власної половини в порожні ворота третій гол «енергетиків».

Duzain-Fasad обіграв FC Yuzhbor і не програє 4 тури поспіль. У матчі з FC Yuzhbor ключовою фігурою для «дизайнерів» став Кирило Маркітан. Результативність Маркітана у звітному турі стала вже другим перформансом Кирила, після якого він потрапляє в шорт-лист кращих гравців туру. У першому таймі Маркітан забив двічі й віддав асист на Щесюка. FC Yuzhbor противився й відповів забитим м’ячем Мощенка і його гольовим пасом на Фролова. Номінальні господарі скоротили розрив на табло до одного голу, та вже до середини другого тайму «дизайнери» створили в 3 м’ячі і ще й розвинули її. Маркітан оформив 3+1 по гол+пас, Шилов відзначився трьома результативними діями, дублі в активі Щесюка й Заверюхи.

Salutem продовжує лідирувати. Цього туру харків’яни результативно обіграли FC Goldmine. Команда Дмитра Рибалка нав’язала боротьбу лише в першому таймі, забивши двічі зусиллями Осколока й Коваля. Та суперник реалізував 5 моментів у першій половині гри. За підсумком матчу, Віктор Федосюк оформив хет-трик і віддав 5 асистів. Хороший перформанс видав Жеріков зі своїми 3+2 по гол+пас. Проскурін відзначився трьома результативними діями, а Шамлі забив двічі. 

Silver Division

Vtoris Left Coast 3 – 2 Роби Вітер

GC Slavsant 1 – 4 ФК Фокус

AFC Footballers 4 – 4 Unity

Tech United 4 – 1 Сталь

МФК Рваний Кед 3 – 3 Liders

FC Rabona 2 – 6 OnlyFans Team

Vtoris Left Coast дотиснув Роби Вітер із мінімальною перевагою, та матч виділився не тільки інтригою, а й кількома вилученнями. До середини першого тайму Ахмадов зробив дубль, і номінальні господарі вигравали 2:0. Роби Вітер відіграв 1 м’яч на 12 хв. Зі стартом другого тайму Vtoris Left Coast забив втретє. Голом відзначився Гусєв. Суперники знову зменшили розрив до мінімального за 3 хв до фінального свистка. На заключній хвилині гри троє гравців отримали червоні картки. У складі Vtoris Left Coast червону побачив перед собою Гаделія. Із Роби Вітер по другій жовтій на 40 хв отримали Єрьомченков і Кривенко.

ФК Фокус обіграв GC Slavsant, і цей результат став головною сенсацією туру в дивізіоні. ФК Фокус забив 3 «сухі» м’ячі до середини першого тайму. GC Slavsant забив свій перший гол на 36 хв зусиллями Бедя, та за 2 хв команда Олександра Яцути пропустила вчетверте. У складі «фокусників» голами відзначилися Кучер, Сутисський і Перенчук. Сергій Гибало оформив гол+пас і став кращим гравцем матчу, а також увійшов до символічної збірної туру в дивізіоні.

AFC Footballers і Unity провели конкурентний, результативний матч. Тим не менше, AFC Footballers продовжив свою безвиграшну серію. Unity повів у рахунку на 1 хв після голу Іванова. Суперник відігрався на 6 хв. Забитим м’ячем відзначився Олександр Андрусенко, капітан «футбольорів», який повернувся на поле. AFC Footballers вийшов у лідери всередині першого тайму, та Unity відповів двома голами. Номінальні гості лідирували в 1 гол після першого тайму, а зі стартом другого «футбольори» знову відігралися. За 5 хв до фінального свистка Шаповалов зробив рахунок 4:3 на користь Unity. Команда Івана Нечепи не втримала мінімальної переваги, пропустивши на заключній хвилині. Голкіпер «футбольорів» Суліма забив і вигриз 1 заліковий бал для свого колективу.

Tech United одержав жадані 3 очки, обігравши Сталь. Номінальні господарі забили по 2 м’ячі в кожному з таймів, а Сталь лише в другій половині гри відзначилася єдиним голом. Науменко оформив дубль за Tech United, по голу забили Андрусенко й Степаненко. За Сталь забив Котельніков.

Liders відібрав очки в МФК Рваний Кед. Підопічні Олександра Андрєєва відкрили рахунок на 3 хв після голу Смоголя. Liders не лише зрівняв, а й вийшов уперед зусиллями Мгламяна й Потапенка. У другому таймі номінальні господарі повернули собі лідерство, але автогол Березіна на 34 хв підсумував виступи обох команд у цьому матчі з фінальним рахунком 3:3.

OnlyFans Team виграв у FC Rabona обидва тайми з перевагою в 2 голи. OnlyFans Team, маючи мету здобути нагороди, не міг програти одному з конкурентів, тому почав реалізовувати моменти ще до середини першого тайму. У складі номінальних гостей в цьому матчі виокремилися двоє результативних гравців, які взяли участь майже в кожному забитому м’ячі. Пащенко і Микитенко зробили різницю. Обидва оформили по 4 результативні дії. За FC Rabona голами відзначилися Фесюра й Циганок.

Bronze Division

ФК Легіон 4 – 2 Unknown Sporting 

FC Kyiv 6 – 3 SC Favorit

FC Inter Kyiv 1 – 2 Славутич

Karcher-Binotel 5 – 5 FC Meest Team

Нове Життя 12 – 2 FC Sich Kyiv

Дружба 4 – 4 AFC Atletico Kyiv

ФК Легіон відкрив рахунок на 12 хв у матчі з Unknown Sporting. Голом відзначився Плужник. Інтрига матчу розгорталася в другому таймі. Unknown Sporting відігрався й вийшов уперед зі стартом другої половини гри після забитих м’ячів Гутника й Бондаренка. Та ФК Легіон створив камбек із 1:2 й здобув 3 очки. Відзначимо Олексія Годину, який оформивши дубль, і, віддавши асист, взяв участь у кожному з голів, що подарували камбек команді Валентина Шевченка.

FC Kyiv обіграв SC Favorit і вже перебуває серед головних претендентів на топ-3. Капітан «киян» Вадим Скиценко провів ще один результативний матч і вів за собою партнерів. Номінальні господарі лідирували в першому таймі, та SC Favorit нав’язав боротьбу. FC Kyiv забив тричі до перерви. Суперник відповів голом Желіби, автогол Дамницького допоміг SC Favorit скоротити розрив на табло до мінімального. Номінальні гості зрівняли рахунок зі стартом другого тайму зусиллями Савчука, але в наступні хвилини FC Kyiv знову переважав і забив ще 3 голи. Скиценко оформив 2+1 по гол+пас, гол і асист до свого активу записали Залавський і Лимар. Шаповалив теж забив, як і голкіпер команди Халімовський. 

Славутич обіграв FC Inter Kyiv 2:1. Самійлик та Івашко забили в першому й другому таймі, створивши перевагу в 2 м’ячі. Мельник із FC Inter Kyiv отримав другу жовту на 34 хв, але номінальні господарі забили гол наприкінці гри зусиллями Майстренка. Славутич втримав перевагу до фінального свистка й після шести зіграних матчів перебуває на сьомій сходинці.

Karcher-Binotel і FC Meest Team зіграли в результативну нічию й подарували кілька ефектних голів. Karcher-Binotel лідирував 3:0 всередині першого тайму, та суперник почав камбечити до перерви. У першому таймі номінальні гості відіграли 2 голи, а до середини другого вже вийшли уперед в 1 м’яч. Суперник опинився в ролі наздганяючого й зрівняв рахунок. FC Meest Team піймав кураж і забив вп’яте, та Karcher-Binotel знову відігрався на 40 хв. Свірєпов і Ковалик зробили по дублю. У складі FC Meest Team 2+1 по гол+пас до свого активу записали Демянчук і Головань.

Нове Життя результативно обіграв FC Sich Kyiv, який мав у грі лише одну заміну. Нове Життя не розраховував на голкіпера й капітана Романа Ковтуненка, проте на матч з’явилося кілька інших гравців, які своєю результативністю компенсували відсутність капітана. Одним із цих виконавців є Олег Будянський, в активі якого хет-трик і асист. 4 результативнії дії також зробив Винокур. Макаренко забив і віддав 2 асист, по 2 результативні дії зробили Гонж, Дзюбак і Петрашенко. У складі FC Sich Kyiv голами відзначилися Палій і Самійленко.

Дружба відібрала очки в лідера таблиці. Команда Романа Буряка пропустила першою в матчі з AFC Atletico Kyiv, і завдяки автоголу Дружба зрівняла рахунок. У другому таймі номінальні господарі створили перевагу в 2 м’ячі, при чому, другий із цих голів Дружба забила за 5 хв до фінального свистка. Atletico Kyiv кинувся відіграватися, проте тренер Олександр Кульша так зарядив підопічних, що вони ще й вийшли вперед. Однак досвідчений Сушко із Дружби зіграв на випередження й приніс команді 1 заліковий бал за кілька секунд до завершення гри. У складі Atletico Kyiv відзначимо Кислицю, який зробив гол+пас. Гравці обох команд також отримали по другій жовтій на 40 хв: Буряк (Дружба), Степанюк (AFC Atletico Kyiv).

Пресслужба R-Cup