Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.10.2022

Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions

28.10.2022

Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions

Platinum Division

FC Lontano – IrisHotels & Vins show

Kapelou – FC Donbass

MBZ – Perun

FC Lontano обіграв IrisHotels & Vins show у першому колі 4:2. Відтоді минуло кілька турів. FC Lontano встиг двічі перемогти й піднятися на другу сходинку. Iris Vins теж підійде до гри в непоганій формі. Команда обіграла Вікторію й Perun у минулих двох матчах. Колектив знаходиться на третій сходинці, випереджаючи по додаткових показниках двох конкурентів.

Незвично бачити Kapelou на останній сходинці. Підопічні Романа Галицького програли 3 матчі поспіль із різницею в 1 гол. Цього туру Kapelou зустрінеться з лідером таблиці. У першому колі FC Donbass обіграв команду Сергія Невгадовського у важкому матчі з рахунком 4:3.

MBZ восени нечасто обігрує суперників. Команда знаходиться передостанній сходинці й цього туру зіграє з Perun. Обидві команди мають гру в запасі й обом командам необхідний позитивний результат, щоб знову зазирнути в топ-3.

Gold Division

MAXteam – ФК Академ

Харків 1654 – LP-CRM

МХП – Hell Energy

FC Yuzhbor – Duzain-Fasad

Salutem – FC Goldmine

MAXteam минулого туру показав хороший збір на гру й подивимось, чи продовжить команда тішити збором, а також і результатом. Цього туру MAXteam зіграє з ФК Академ, який був близьким до нічиєї з FC Profi, та пропустив наприкінці матчу.

Харків 1654 і LP-CRM, сусіди по турнірній таблиці, зіграють між собою. Харків 1654 випереджає суперника на 2 очки. Капітан LP-CRM Олександр Луценко минулого туру оформив хет-трик, але цього не вистачило для трьох очок у матчі з Duzain-Fasad. Чи приплюсує капітан і команда до результативності 3 очки цього туру?

МХП зіграє ще з одним конкурентом у боротьбі за перше місце. Hell Energy в дивізіоні програє частіше, ніж основні конкуренти, проте залишається претендентом на найвище місце. МХП минулого туру втратив першу позицію, та команда в дивізіоні не зазнавала поразок й ще може повернути втрачене.

Duzain-Fasad виграв і двічі зіграв унічию в останніх трьох матчах. «Дизайнери» піднімаються всередину таблиці, а FC Yuzhbor після поразки «енергетикам» знаходиться серед трійки аутсайдерів. Однак команда Павла Павлюка має гру в запасі, й вдосталь мотивації, щоб спробувати покращити своє турнірне положення.

Salutem після минулого туру зайняв перше місце в таблиці. FC Goldmine не так давно ділив перше місце з МХП, та згодом втратив кілька очок і наразі ділить четверте-п’яте місце. Гра з Salutem може повернути команді Дмитра Рибалка статус одного з головних претендентів на золоті нагороди, та для цього необхідно обіграти дуже сильного суперника.

Silver Division

Vtoris Left Coast – Роби Вітер

GC Slavsant – ФК Фокус

AFC Footballers – Unity

Tech United – Сталь

МФК Рваний Кед – Liders

FC Rabona – OnlyFans Team

Vtoris Left Coast крадеться до нагород і має переконливу статистику виступів. Цього туру команда Олександра Муртазалієва зіграє з Роби Вітер, який, зігравши 7 матчів, набрав 1 заліковий бал.

GC Slavsant в якості фаворита зустрінеться з ФК Фокус. Непоступливість «фокусників» оцінили чимало команд дивізіону, та чи готовий колектив Віталія Лендича нав’язати боротьбу лідеру дивізіону?

AFC Footballers не виграє 4 тури поспіль. Коли ж зупиниться ця серія з невдач? Цього туру «футбольори» зіграють із Unity, який потроху, схоже, починає отямлюватися.

Сталь зіграє з Tech United. Одна з найцікавіших пар команд, які зустрінуться в очному матчі цього туру. Tech United заслуговує на місце вище, ніж середина таблиці, але статистика виступів в останніх п’яти матчах говорить про інше. Сталь, у свою чергу, має кілька матчів у запасі й налаштовується повернутися в топ дивізіону.

МФК Рваний Кед зустрінеться з Liders, який на куражі продовжує набирати очки. Підопічні Олександра Андрєєва готові запропонувати щось більше. Чи вистачить куражу Liders для того, щоб набрати залікові бали й цього туру?

FC Rabona й OnlyFans Team зіграють між собою в центральному матчі туру в дивізіоні. FC Rabona знаходиться на відстані в 1 заліковий бал від топ-3. OnlyFans Team іде другим, випереджаючи команду Сергія Кукіля на 2 очки. Чи зазирне FC Rabona в трійку лідерів та які комбінації приготував для майбутніх хайлайтів OnlyFans Team?

Bronze Division

ФК Легіон – Unknown Sporting

FC Kyiv – SC Favorit

FC Inter Kyiv – Славутич

Karcher-Binotel – FC Meest Team

Нове Життя – FC Sich Kyiv

Дружба – AFC Atletico Kyiv

Unknown Sporting налаштовується зберегти за собою місце в топ-3 дивізіону. Цього туру команда Антона Хомчака зіграє з ФК Легіон, який провів на кілька матчів більше. Звітна гра є одною з найочікуваніших у дивізіоні цього туру, тому чекаємо, що матч виправдає очікування.

FC Kyiv гратиме з SC Favorit. «Кияни» зіграли 5 матчів і виграли 4 з них. SC Favorit провів більше ігор, але набрав менше очок. Поглянемо, чи продовжить FC Kyiv дивувати або ж суперник цього туру перерве свою серію із двох поразок поспіль.

FC Inter Kyiv поки лише програє, але продовжує працювати над собою, тому результат неодмінно прийде. Цього туру команда Олександра Капшученка зіграє зі Славутичем, який гучно заявив про свої амбіції в дивізіоні, обігравши UID. Славутич має кілька матчів у запасі, тож, дивитимемось, яких результати покаже команда.

Karcher-Binotel тренується, щоб здобути необхідний результат у поточному розіграші. Команда Романа Чернеця поки зіграла лише 5 матчів і має перспективи увійти в топ-3. Що думають про це конкуренти? Один із них, FC Meest Team, зіграє з Karcher-Binotel цього туру. FC Meest Team зосередився на четвертій сходинці й має 14 очок після восьми зіграних матчів.

Нове Життя минулого туру перервав серію з трьох поразок поспіль. Тепер команда Романа Ковтуненка налаштовується надолужити втрачене в наступних матчах. FC Sich Kyiv зіграє з Новим Життям. У «скарбничці» FC Sich Kyiv поки залишається лише 3 очки.

Дружба виграла лише двічі в дивізіоні, а цього туру команда Романа Буряка гратиме з лідером таблиці AFC Atletico Kyiv. Роман Буряк присвоїв команді непоступливість, тому Дружба виявить бажання відібрати очки.

Пресслужба R-Cup