Підсумки туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions, Підсумки туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26.10.2022

Підсумки туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions

26.10.2022

Підсумки туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions

Platinum Division

Вікторія 3 – 2 Kapelou

Perun 3 – 5 IrisHotels & Vins show

Вікторія обіграла Kapelou й піднялася всередину турнірної таблиці. Номінальні господарі забивали швидкий гол у кожному з таймів, що створило подвійну перевагу на табло. Голами на старті першого й другого таймів відзначилися Кацапенко й Дударь. Бондар зробив рахунок 3:0 на 34 хв. Тренер суперників Роман Галицький узяв тайм-аут, реорганізував підопічних, і ті відіграли 2 голи за хвилину, та зрівняти Kapelou не зумів, а Вікторія втримала переможний рахунок.

IrisHotels & Vins show вдруге обіграв Perun в осінньому чемпіонаті. Iris Vins забив тричі до середини першого тайму. Perun відіграв 1 гол всередині першого тайму. Зі стартом другої половини гри команда Ігоря Каплунова відіграла ще 1 м’яч. Рибцов встиг відзначитися дублем за Perun, але суперник у наступній атаці забив вчетверте, а на 33 хв рахунок став уже 5:2. Курочка на 39 хв забив третій гол Perun. У складі Iris Vins забили Петренко й Толстенко, та головними дійовими особами були Розка й Директоренко, чий клас та досвід забезпечили 3 очки. Розка оформив дубль, а Директоренко забив гол і віддав 2 асисти.

Gold Division

FC Goldmine 5 – 0 СК Алмаз Романів ТП

FC Yuzhbor 1 – 8 Hell Energy

ФК Академ 5 – 6 FC Profi

MAXteam 8 – 3 FC Liv-Comfort

МХП 1 – 1 Developex

Харків 1654 1 – 5 Salutem

LP-CRM 3 – 3 Duzain-Fasad

Hell Energy результативно обіграв FC Yuzhbor, який вичерпав себе в першому таймі. Незарахований гол FC Yuzhbor у першій половині гри після перегляду VAR арбітрами емоційно спустошив команду. Hell Energy виграв перший тайм 1:0, а в другому зробив перевагу максимально комфортною, на що номінальні господарі відповіли лише голом п’ятою від Хоменка. Бедь, Ванкевич і Кошка в складі «енергетиків» оформили по 3 результативні дії.

FC Profi здобув 3 залікові бали в результативному матчі з ФК Академ. У першому таймі команди обмінялися двома голами. Зі стартом другої половини гри ФК Академ вийшов у лідери. Суперник швидко відігрався і розвинув свою перевагу до рахунку 5:3 станом на середину другого тайму. Впродовж наступних шести хвилин номінальні господарі зрівняли рахунок, але пропустили вшосте на 40 хв. Шостий і переможний гол за FC Profi забив Доманський. У цьому матчі він зробив хет-трик, гол+пас оформив Банніков. Дубль і асист в активі Шелудька з ФК Академ, по 2 результативні дії зробили Савчук і Мойсеєнко.

MAXteam, нарешті, продемонстрував свій найкращий збір на гру, й це відразу позначилося на результаті. Одним із підсилень номінальних господарів став Ігор Осташевський. У грі з «будівельниками» він забив 4 голи й віддав 3 асисти. FC Liv-Comfort задовольнився трьома голами, які забили Федій, Мельник і Момот.

Developex відібрав очки в МХП і максимально закрутив інтригу в дивізіоні. МХП втратив вперше місце, але тепер команда ще наполегливіше йтиме до поставленої мети. У звітній грі голкіпери обох колективів вийшли на авансцену. І Колесник, і Башаєв забезпечили мінімум пропущених голів. Забивали команди в другому таймі. На гол Семенова з МХП на 22 хв Developex відповів м’ячем Андрущенка ближче до середини другого тайму.

Salutem набрав 3 очки за підсумком дербі харківських команд. Колектив вийшов на перше місце після того як МХП зіграв унічию. У матчі з Харків 1654 Федосюк забив свої чергові голи в дивізіоні. Цього туру він оформив дубль і віддав гольовий пас. Таку ж результативність показав Савченко. У складі Харків 1654 голом відзначився Бондарчук.

Сусіди по турнірній таблиці, LP-CRM і Duzain-Fasad, сильнішого не виявили, зігравши внічию 3:3. «Дизайнери» відкрили рахунок на 2 хв зусиллями Розки. Капітан LP-CRM Олександр Луценко зрівняв уже за хвилину. Луценко ще не знав, що проведе результативний матч і оформить хет-трик. Капітан вивів номінальних господарів у лідери на 14 хв, а на 33 хв він забезпечив перевагу в 2 голи. Але й в суперника були ті, хто може зробити різницю, й вони її зробили. Шилов і Розка здобули нічию для Duzain-Fasad, забивши на 38 хв і 39 хв відповідно. Євгеній Розка оформив дубль за «дизайнерів».

Silver Division

Vtoris Left Coast 2 – 1 Tech United

FC Bilux 2 – 7 FC Rabona

AFC Footballers 1 – 5 OnlyFans Team

Liders 3 – 2 ФК Фокус

Сталь 4 – 6 GC Slavsant

Unity 4 – 2 МФК Рваний Кед

Vtoris Left Coast обіграв Tech United 2:1 і продовжив свою безпрограшну серію в дивізіоні до п’яти матчів. Tech United забив швидкий м’яч, однак більшої результативності команда не продемонструвала. Left Coast зрівняв зусиллями Гусєва, а всередині другого тайму Гаделія зробив рахунок 2:1.

FC Rabona обіграв FC Bilux 7:2, а Віталій Куянов влаштував перформенс із забитим голом та покером із асистів. Відзначимо також Маркітана, який зробив хет-трик. Дублем відзначився Василенко, 1 гол в активі Іванова. У складі FC Bilux забивали Гребенюк і Цюпа. Голкіпер FC Bilux Оруджев отримав пряму червону картку наприкінці гри.

OnlyFans Team переграв AFC Footballers завдяки результативності Медяника й Безрука. Обидва забили по 2 голи, Медяник також додав до забитих м’ячів гольовий пас. Голом за OnlyFans Team ще відзначився Рибак. У складі AFC Footballers забив Моісеєнко.

Liders обіграв ФК Фокус. Але перший гол забили номінальні гості зусиллями Перенчука. Liders зрівняв рахунок за хвилину, а наприкінці першого тайму пропустив вдруге після голу Олександра Гибала. Друга половина гри ознаменувала камбек номінальних господарів. Салецький зрівняв рахунок, Мглямян приніс Liders 3 очки, забивши за хвилину до фінального свистка.

Сталь програвала в 2 голи, зрівняла рахунок, але, тим не менше, фінальний свисток  зафіксував різницю +2 на користь GC Slavsant. Лідер дивізіону забив 2 «сухі» м’ячі в першому таймі. На старті другого Сталь відіграла 1 гол, однак пропустила втретє. Результативність одного з універсалів номінальних господарів дозволила відігратись, а клас GC Slavsant дозволив команді забити ще кілька голів. Найрезультативнішим у складі GC Slavsant став Ванкевич, який віддав 3 асисти. За Сталь хет-триком відзначився Данилюк.

Unity, незважаючи на різницю в 7 очок у таблиці перед стартовим свистком, обіграв МФК Рваний Кед. Команда Івана Нечепи виграла перший і другий тайм, ведучи в 1 гол. У складі Unity хет-триком відзначився Лось, 1 гол в активі Дацюка. За МФК Рваний Кед забивали П’яскорський і Кононенко.

Bronze Division

AFC Atletico Kyiv 7 – 1 SC Favorit

Unknown Sporting 6 – 4 Дружба

Славутич 4 – 3 UID

FC Meest Team 8 – 2 FC Sich Kyiv

FC Meest 1 – 4 Karcher-Binotel

ФК Легіон 3 – 5 Нове Життя

AFC Atletico Kyiv результативно обіграв SC Favorit. Лещенко й Степанюк на двох оформили 6 результативних дій. Голом також відзначилися Кислиця й голкіпер Терещук. За SC Favorit забитим м’ячем відзначився Сергієнко.

Unknown Sporting і Дружба, як і в минулих турах знову чимало забили й пропустили. Тільки Unknown Sporting бере 3 очки в таких матчах, а Дружба не виграє в чотирьох турах поспіль. У звітній грі номінальні гості були результативнішими в першому таймі. На голи Павлія й Березовського US відповів голом Долотіна. У другому таймі команда Антона Хомчака відігралася й створила перевагу в 2 м’ячі. Суперник двічі намагався повернутися в гру, та Unknown Sporting теж забивав і не дозволив Дружбі зазіхнути на камбек. Бондаренко й Балаян оформили дублі за US, Гутник віддав 3 асисти. У складі Дружби двічі забив Березовський.

Славутич наніс UID другої поразки поспіль. Номінальні господарі повели в рахунку на 15 хв після голу Івашка, та UID відігрався в наступній атаці завдяки забитому м’ячу Уса. Граючий тренер вивів команду в лідери зі стартом другого тайму, та згодом Олександр травмувався й не продовжив гру. Без ключового гравця команда Андрія Максюти не втримала переваги. Славутич закамбечив, Івашко оформив дубль, по голу забили Самійлик і Клімпуш. Яценко з UID отримав другу жовту картку на 40 хв.

FC Meest Team обіграв FC Sich Kyiv. Гра з FC Sich Kyiv доповнила переконливу статистику команди Сергія Голованя в останніх п’яти матчах. У звітній грі троє універсалів зробили по 3 результативні дії: Ковтун, Покотило й Титаренко. У складі FC Sich Kyiv голами відзначилися Касап і Чмут.

Karcher-Binotel піднявся всередину таблиці після того як обіграв FC Meest. Команда Романа Чернеця забила тричі в першому таймі. Номінальні господарі відіграли 1 гол зусиллями Сергія Нехаєнка в другому таймі, а наприкінці матчу пропустили вчетверте. У складі Karcher-Binotel Павлюк відзначився дублем, двічі асистував партнерам Лисюк. Кравченко й Свірєпов забили по голу.

Нове Життя переграв ФК Легіон 5:3. ФК Легіон відкрив рахунок на 10 хв, однак у відповідь пропустив 5 голів упродовж наступних п’ятнадцяти хвилин. До фінального свистка команда Валентина Шевченка відіграла 2 м’ячі. Артур Астахов оформив дубль, а Віталій Макаренко й Микита Винокур із Нового Життя на двох оформили 6 результативних дій.

Пресслужба R-Cup