Старт другого кола Platinum, зустріч МХП і Developex у Gold, мінливість Bronze, Platinum виконав розворот на друге коло, Developex спробує позбавити МХП лідерства в Gold. Чи буде OnlyFans Team таким же продуктивним на полі, як у медіа просторі? Мінливий Bronze. Анонс туру R-Cup STOPTHEWAR Autumn Divisions. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

21.10.2022

Старт другого кола Platinum, зустріч МХП і Developex у Gold, мінливість Bronze

21.10.2022

Старт другого кола Platinum, зустріч МХП і Developex у Gold, мінливість Bronze

Platinum Division

Вікторія – Kapelou

Perun – IrisHotels & Vins show

Вікторія й Kapelou є сусідами по турнірній таблиці й ділять між собою останню й передостанню сходинки відповідно. Безвиграшна серія команд сягає двох матчів поспіль. Та колективи досвідчені й збирають всю мотивацію на друге коло розіграшу, яке суттєво може змінити їх турнірне положення.

Perun вдруге зіграє з IrisHotels & Vins show. У першому колі Iris Vins обіграв команду Ігоря Каплунова 4:1, та в наступних турах виступи Perun були переконливішими. Perun випереджає Iris Vins на 3 очки й прямо зараз іде на серії з двох перемог поспіль. При чому, колектив обіграв MBZ і FC Donbass із загальним рахунком 11:8.

Gold Division

FC Goldmine – СК Алмаз Романів

FC Yuzhbor – Hell Energy

ФК Академ – FC Profi

MAXteam – FC Liv-Comfort

МХП – Developex

Харків 1654 – Salutem

LP-CRM – Duzain-Fasad

FC Goldmine здобув 1 заліковий бал із шести можливих в останніх двох матчах, але розрив між топ-3 все ще менший, ніж кількість очок до найближчого переслідувача. Турнірні перипетії дають змогу команді Дмитра Рибалка продовжувати боротися за високі місця, та права на помилку колектив уже не має. Цього туру FC Goldmine зіграє з СК Алмаз Романів, який програв у чотирьох матчах поспіль.

FC Yuzhbor зустрінеться з Hell Energy, який люто повернеться в гру після поразки минулого туру. «Енергетики» покинули топ-3, та, мабуть, тимчасово. FC Yuzhbor одного разу відібрав очки в топ-суперника цього розіграшу. Чи вистачить класу протистояти на рівних Hell Energy?

FC Profi зосередився всередині турнірної таблиці в очікуванні наступного матчу. Команда Сергія Хомицького зустрінеться з ФК Академ, одним із аутсайдерів, який забиває на рівні середняків, однак пропускає найбільше голів серед усіх команд дивізіону.

FC Liv-Comfort, здобувши максимальний результат в останніх двох матчах, чекає наступної гри й жадає продовжити успішні виступи. Команда Максима Квася прагне надолужити втрачені очки в минулих турах. Суперником «будівельників» стане MAXteam, який вигладає «андердогом» у таблиці, але на полі цей колектив може постати максимально незручним суперником.

Центральним матчем туру в дивізіоні стане зустріч між МХП й Developex. Команда Євгена Шульги ввірвалася в топ-3. Лідер таблиці, МХП, випереджає на 3 очки, тому, якщо Developex здобуде максимальний результат, ми можемо побачити нового лідера дивізіону вже після цього туру. Але також ми бачили, з яким спокоєм, і, на якому класі колектив Олексія Синящика підходить до матчів, тож, десь виникає враження, що цього туру для МХП мало що зміниться. Хай і суперник є одним із претендентів на перше місце, перед МХП стоїть таке ж завдання як і в минулих турах.

Дивізіон цього туру також представить харківське дербі. Харків 1654 й Salutem зустрінуться між собою, та поки команди мають різні турнірні завдання. Salutem вийде на поле лише, щоб здобути 3 очки, адже, якщо Developex відбере залікові бали в МХП, команда Віктора Федосюка вийде на проміжне перше місце. Харків 1654, в свою чергу, має мету як мінімум залишити за собою ту сходинку, на якій перебуває зараз.

LP-CRM і Duzain-Fasad ділять між собою одинадцяту-дванадцяту сходинки й мають по 4 очки після шести зіграних матчів. Duzain-Fasad підсилився кількома гравцями й прагнутиме покращити своє положення в другій частині чемпіонату. LP-CRM програв у трьох матчах, але колектив продовжує наполегливо працювати й результат, можливо, покаже себе цього туру.

Silver Division

Vtoris Left Coast – Tech United

FC Bilux – FC Rabona

AFC Footballers – OnlyFans Team

Liders – ФК Фокус

Сталь – GC Slavsant

Unity – МФК Рваний Кед

Vtoris Left Coast, ідучи п’ятим, має кілька матчів у запасі напротивагу конкурентам, що зосередилися вище в таблиці. Vtoris Left Coast одного разу в дивізіоні втратив очки, інші 3 матчі команда виграла. Цього туру суперником Tech United, який постає непоступливим у кожному матчі.

FC Bilux необхідні залікові бали, аби залишити за собою місце в дивізіоні. Підопічні Олександра Шестерньова зіграли 7 матчів, що на 1-3 гри більше, ніж сусіди по таблиці. Цього туру FC Bilux зустрінеться з FC Rabona, яка прагне відірватися від середняків дивізіону.

AFC Footballers і OnlyFans Team зіграють між собою в центральному матчі дивізіону. OnlyFans Team ділить друге-третє місця з МФК Рваний Кед, а лідер випереджає на 4 очки. Втретє ділити залікові бали не входить у плани команди Руслана Касьяна, а AFC Footballers не виграють у трьох матчах поспіль.

Liders і ФК Фокус зосередилися неподалік від один одного в таблиці. ФК Фокус випереджає на 2 очки, а на 4 залікові бали суперника з шести в останніх двох матчах неможливо не звернути увагу. «Фокусники» готуються до непростої гри, бо від цього Liders на полі можна чекати чого завгодно.

Сталь зіграє з лідером турнірної таблиці. Команда Юрія Моргушка стане непростим випробування для GC Slavsant, який майже не помічає суперників. Впевненості лідеру додає те, що конкуренти провели на 1-2 гри більше, тож, за сприятливих обставин у наступних турах розрив між першим і другим місцем може збільшитися.

Unity перебуває на передостанній сходинці. Команда Івана Нечепи зіграла лише 4 матчі, тому ще має достатньо ігор, щоб покращити своє положення. Але чи буде так у матчі з МФК Рваний Кед? Підопічні Олександра Андрєєва жадають трьох очок після поразки минулого туру.

Bronze Division

AFC Atletico Kyiv – SC Favorit

Unknown Sporting – Дружба

Славутич – UID

FC Meest Team – FC Sich Kyiv

FC Meest – Karcher-Binotel

ФК Легіон – Нове Життя

AFC Atletico Kyiv вийшов на перше місце й не збирається його віддавати. З іншого боку, на команду чекає ще немало матчів, й на перший план вийде готовність підопічних Олександра Кульши зберегти першу сходину. Чи до снаги SC Favorit, як середняку, відібрати очки в лідера?

Unknown Sporting перебуває в топ-3 дивізіону. Команда Антона Хомчака зіграла на 2 матчі більше, ніж найближчий переслідувач, тож, у наступних матчах необхідно здобувати максимум очок. Дружба здатна нав’язати боротьбу, але зараз колектив має обмежений кадровий потенціал.

Славутич не без втрат очок, однак піднімається в таблиці. На шляху до мети перебуває безліч суперників, а UID, хоч і втратив перше місце, та залишається представником топу дивізіону. Капітан UID Андрій Максюта знову пообіцяв, що за підсумком туру гравці його команди зроблять усе для позитивного результату й потрапляння в список кращих. Якою буде відповідь Славутича?

Наступним суперником FC Meest Team стане FC Sich Kyiv. Минулого туру FC Meest Team відігрався з 0:3 і вирвав 3 очки в матчі з SC Favorit. Цього туру команда спробує зіграти без зайвих нервів. Чи знайде FC Sich рішення, щоб полоскотати їх?

FC Meest виграв половину матчів із тих, що вже зіграв у дивізіоні. Поки цього недостатньо, щоб претендувати на щось вище, ніж середина таблиці. Проте суперники можуть бути мінливими, як погода восени, а Karcher-Binotel не налаштовується цього туру на «дощову погоду».

ФК Легіон зосередився неподалік топ-3 дивізіону. В минулих турах команда Валентина Шевченка не дорахувалася кількох очок, що завадило ввійти до трійки лідерів. Попереду ще вся друга частина чемпіонату, тому є час надолужити втрачені очки. Нове Життя мав би боротися за високі місця, та наразі знаходиться на дванадцятій сходинці. Такі виступи далекі від очікувань, тому час виправитися.

Пресслужба R-Cup