Denon узяв реванш у FC Bilux, виліт Perun від UID, Розка приніс перемогу ФК Легіон над FC Rabona, 1/8 фіналу Другого Благодійного кубку Rejo подарувала 2 серії пенальті й кілька близьких і результативних матчів. Головною сенсацією першого етапу став виліт Perun від UID., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

24.08.2022

Denon узяв реванш у FC Bilux, виліт Perun від UID, Розка приніс перемогу ФК Легіон над FC Rabona

24.08.2022

Denon узяв реванш у FC Bilux, виліт Perun від UID, Розка приніс перемогу ФК Легіон над FC Rabona

1/8 фіналу

FC Bilux 0 - 1 Denon
FC Meest 6 - 6 Dynamo Vidradnyi (2-3) 
МФК Рваний Кед 3 - 3 FC Meest Team (1-0)
Kapelou 8 - 2 FC Inter Kyiv
FC Rabona 4 - 5 ФК Легіон
Hell Energy 11 - 2 SC Favorit
Perun 3 - 4 UID 
MBZ 14 - 1 Дружба

Denon узяв реванш у FC Bilux за поразку в дивізіоні в регулярному чемпіонаті. Владислав Бондзік заявив на кубок кількох виконавців, один із яких забив єдиний та переможний гол. Владислав Лещенко забив на 27 хв після асисту Чичиркози й вивів Denon у 1/4 фіналу.

FC Meest і Dynamo Vidradnyi провели результативний матч. У першому таймі номінальні гості двічі відігравался, а в другій половині гри колективи дещо помінялись ролями. FC Meest програвав у 1-2 м'ячі, та наприкінці зустрічі номінальні господарі вирвали нічию. Матч перейшов у серію пенальті. Арямнов з FC Meest не реалізував свій удар, а капітан суперників Роман Петросян був точним. У складі переможців відзначимо Шалопаева, який взяв участь у половині голів упродовж 40 хв. У стані FC Meest виділимо Нехаєнка, який оформив покер.

Друга команда Meest у наступному матчі зустрічалася з МФК Рваний Кед. П'яскорський із МФК Рваний Кед не забив пенальті на 4 хв, але партнери реалізували дві нагоди всередині першого тайму. Номінальні гості закамбечили з 0:2 і навіть вийшли вперед. Підопічні Олександра Андрєєва вирвали нічию на 34 хв після голу Бендюка. В серії пенальті все вирішилося після першого підходу обох колективів. Удар Сидоренка з FC Meest Team парирував голкіпер Зубач, а свій удар МФК Рваний Кед перетворив у гол. Жигалюк переграв Возного й вивів МФК Рваний Кед у 1/4 фіналу.

Kapelou, забивши 8 голів, переграв FC Inter Kyiv. Невгадовський і Шмагель зробили по дублю, гол+пас оформив Лисянк. По одному голу забили Власов, Лапчинський і Сидорко. За FC Inter Kyiv забивали Кралев і Місюра, дубль із асистів зробив Цилюрик. 

Євгеній Розка дебютував за ФК Легіон у матчі з FC Rabona. Євгеній став кращим гравцем матчу та вивів "легіонерів" у 1/4 фіналу. ФК Легіон вів у 3 м'ячі на початку другого тайму, однак суперник показав характер і закамбечив, хоч і пропустив ще 1 гол. Однак голкіпер і граючий тренер FC Rabona Сергій Кукіль заробив шостий фол для своєї команди на 40 хв. Після перегляду VAR арбітр змінив жовту на пряму червону картку. Розка в підсумку забив дабл-пенальті і сам оформив дубль. Всього ж Євгеній набрав 4 бали результативності в звітній грі. У складі FC Rabona відзначимо Маркітана і його гол+пас.

Hell Energy, будучи фаворитом в матчі SC Favorit, здобув впевнену перемогу. SC Favorit грав одним складом. Сергій Захарчук оформив дубль за жовто-чорних. У складі переможців Бедь взяв участь у чотирьох голах, але кращим гравцем матчу став Степан Кошка, який оформив покер. Відзначимо ще трьох гравців, які набрали по 3 результативні дії: Багрійчук, Ванкевич, Шевченко. 

UID створив головну сенсацію 1/8 фіналу, обігравши Perun. Але варто відзначити, що Perun грав без замін і ледь не закамбечив. Тим не менше, команда Ігоря Каплунова має гучне ім'я в R-Cup, тому UID пишається цим результатом. Команда Андрія Максюти забила 3 "сухі" м'ячі до перерви. Сам капітан став автором одного з них. Та цілих 3 голи до свого активу записав Валетин Бур'ян. Perun програвав 0:4 зі стартом другого тайму. Досвідчений колектив повернувся в гру на класі й забив тричі. Пік інтриги настав на 40 хв, коли арбітр призначив "точку" у ворота UID. До м'яча підійшов Давиденко, пробив на силу, але цей удар парирував голкіпер Колесник.

MBZ здобув результативну перемогу над Дружбою. Дмитро Басалкевич зробив пента-трик і став кращим гравцем матчу. Колесник, Прокопчук і Шевчук теж взяли участь у п'яти голах, та окрім забитих м'ячів, хлопці віддали на трьох 7 асистів. Лущик оформив покер із гольових передач, гол+пас до свого активу записав Брильов. Гол престижу в складі Дружби забив Сушко.

Пресслужба R-Cup