1/8 фіналу другого благодійного кубку R-Cup #STOPTHEWAR, Представляємо учасників та пари 1/8 фіналу другого благодійного кубку R-Cup. Метою змагання є збір коштів на підтримку Збройних Сил України у війні з агресором. , R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

19.08.2022

1/8 фіналу другого благодійного кубку R-Cup #STOPTHEWAR

19.08.2022

1/8 фіналу другого благодійного кубку R-Cup #STOPTHEWAR

У четвер, 18 серпня, відбулося жеребкування першого етапу другого благодійного кубку R-Cup. Метою змагання є збір коштів на закупівлю необхідного обладнання та спорядження для одного із загонів ЗСУ. 

Організатори розподілили 16 команд-учасниць на 2 кошики "сіяних" і "несіяних". "Сліпий" жереб визначив пари 1/8 фіналу.   

1/8 у форматі "на виліт"

FC Bilux - Denon

FC Meest - Dynamo Vidradnyi

МФК Рваний Кед - FC Meest Team

Kapelou - FC Inter Kyiv

FC Rabona - ФК Легіон

Hell Energy - SC Favorit

Perun - UID

MBZ - Дружба

FC Bilux зіграє з Denon. Команди зустрічалися між собою в Bronze у поточному чемпіонаті. Підопічні Олександра Шестерньова виграли 5:0, а за підсумком змагання вибороли бронзові нагороди дивізіону. Denon у своєму Інстаграмі нещодавно опублікував допис, у якому йдеться про намір узяти реванш у звітній грі. 

FC Meest гратиме з Dynamo Vidradnyi, який є постійним учасником міжсезонних кубків R-Cup. Цей розіграш стане черговою спробою для біло-синіх поборотися за нагороди.

Друга команда Meest вдруге заявилася в благодійний кубок R-Cup. Суперником колективу стане МФК Рваний Кед, який фінішував четвертим у Bronze, тож, нині підопічні Олександра Андрєєва налаштовуються дійти якомога далі й підійти до наступного сезону в хорошій фізичній готовності.

Kapelou став одним із відкриттів найвищого дивізіону. Формат "на виліт" є чудовим шансом знову змусити говорити про себе. Проте в 1/8 фіналу Kapelou гратиме з новачком змагання. Під іменем FC Inter Kyiv ховається чимало відомих нам прізвищ з інших команд: Роман Іванов, Андрій Дацюк, Іван Нечепа (Unity), Євгеній Гориславський (MBZ), Богдан Степаненко (FC Lontano). Очікуємо, що ця гра стане одним із найбільш інтригуючих протистоянь 1/8 фіналу.

Сергій Кукіль проводив жеребкування, але явно не очікував, що 2 команди, до яких він прив'язаний серцем, душею та обома ногами й руками, зустрінуться між собою. Сергій відразу ж відзначив, що гратиме за FC Rabona у матчі з ФК Легіон. FC Rabona повертається в R-Cup єдиним колективом та готуватиметься до сезону через матчі кубку.

Дуже раді, що Hell Energy заявився в кубок. Кубок є прекрасним шансом для команди Степана Кошки реабілітуватися за невдалий сезон. SC Favorit спробує вразити "енергетиків" непоступливістю й самовіддачею на полі.

Чи збере Perun свій накращий склад на кубок? Талановита молодь демонструвала в чемпіонаті, що здатна робити різницю, а досвідчені гравці додають характеру і фізики у гру команди Ігоря Каплунова. UID готовий пройти випробування міцним представником найвищого дивізіону.

MBZ налаштований зібрати повний комплект нагород у поточному році. Команда Григорія Колесника в останньому турі виборола бронзові медалі Platinum. Нині колектив стартуватиме в кубку матчем із Дружбою. Дружба повертається в R-Cup. У завяці команди є кілька гравців із Duzain-Fasad (Олександр Косяков, Андрій Жук, голкіпер Кирил Черепахін тощо), що додасть індивідуальної майстерності у матчі з топом.

Пресслужба R-Cup