Чемпіонство MOdas, непередбачуваний Gold, затяті протистояння Silver i Bronze - підсумки туру, MOdas став чемпіоном найвищого дивізіону, 2 матчі між лідерами Gold закінчилися внічию, але МФА переміг Iris Vins. FC Profi вразив Атлант Буд, "соколи" й "дизайнери" вирвали по 3 очки, FC Bilux додав інтриги в Bronze., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

28.07.2022

Чемпіонство MOdas, непередбачуваний Gold, затяті протистояння Silver i Bronze - підсумки туру

28.07.2022

Чемпіонство MOdas, непередбачуваний Gold, затяті протистояння Silver i Bronze - підсумки туру

Platinum Division

Hell Energy 1 - 4 Kapelou

Aurora Team 0 - 4 MOdas

Kapelou переграв Hell Energy 4:1. Конкуренція в найвищому дивізіоні була дуже високою, а підопічні Романа Галицького фінішували 5-ми. У матчі з "енергетиками" дублем відзначився Лисняк, по голу до свого активу записали Сидорко і Шмагель. За Hell Energy голом престижу відзначився Либа.

MOdas переміг Aurora Team і став чемпіоном Platinum Division. Мотивована команда Олександра Кульши, який не брав участі в "золотому" матчі, не залишила шансів супернику. Савенко, Бровко та Жук забили до перерви, в другому таймі Полещук закріпив перевагу MOdas. Вітаємо команду із здобуттям золотих нагород найвищого дивізіону після 5-ти років паузи.

Gold Division

IrisHotels & Vins show 2 - 5 Міжнародний Фінансовий Аудит

3й Тайм 4 - 4 FC Meadcult

Aurora Team-2 - 2 K-Mobile

FC Lontano 2 - 2 FC Liv-Comfort

Dnipro-M 6 - 6 Крила Донбасу

FC Yuzhbor 5 - 3 ФК Фокус

МФА приголомшив Iris Vins, який уже вдруге в чемпіонаті опинився "біля розбитого корита". Команда Дмитра Шуста переграла одного з лідерів дивізіону, при чому всі перипетії матчу дивували нас у другому таймі. Шестерньов і Шаманський забезпечили подвійну перевагу МФА на табло до 27 хв. Суперник невдовзі відіграв 1 м'яч, але пропустив втретє. Iris VIns вдався до ще однієї спроби зрівняти рахунок, однак пропустив 4-тий гол. Костянтин Пугач оформив хет-трик за МФА на 40 хв.

3й Тайм вирвав 1 заліковий бал у грі з FC Meadcult. Дубль Гаврилуци в середині першого тайму забезпечив номінальним гостям перевагу в 2 м'ячі, та 1-ий гол суперника не змусив себе довго чекати. Те ж саме можемо сказати про 3-ій гол FC Meadcult. 3й Тайм відіграв до перерви ще 1 м'яч. Ковальчук зрівняв рахунок на 27 хв, але Плотніцький вивів "мідкультівців" у лідери на 34 хв. Артем Швець відновив паритет на 40 хв. Артем у цьому матчі зробив хет-трик. 

Aurora Team-2 вела в 2 м'ячі в матчі з K-Mobile, який всі 40 хв грав одним складом. Підопічні Євгена Задорожного могли збільшувати перевагу, однак і Стецюк не реалізував пенальті, і надійна гра голкіпера Негеля дарували надію номінальним гостям. K-Mobile відігрався завдяки дублю Кучука.

FC Lontano теж не втримав перевагу в 2 м'ячі. FC Liv-Comfort проявив характер і виборов важливий заліковий бал, та не втратив позицій у турнірному становищі. У складі номінальних господарів відзначилися Юзефович і Гончарук всередині першого тайму. Суперник, спершу, відіграв 1 м'яч до перерви, а в другому таймі Зінгель відновив паритет.

Dnipro-M i Крила Донбасу поділили очки. Куянов і Кошевий відповідно стали ключовими фігурами для своїх колективів, але про це пізніше. "Дніпряни" відігралися з 0:2 до перерви. Підопічні Сергія Кукіля додали в другому таймі, тому вже суперник ламав голову над тим як відігратися. Зрештою, відповідь Крила Донбасу була красномовною, адже команда Віктора Беднюка забила по голу на кожній із 36 хв по 38 хв. Dnipro-M догравав без штатного голкіпера Зелінського, який травмувався, і, як бачимо, це позначилося на команді. Проте в складі "дніпрян" ще був Куянов, який зрівняв рахунок на 39 хв. Куянов і Кошевий видали яскраві індивідуальні "перфоменси", кожен із них оформив по покеру. 

FC Yuzhbor переграв ФК Фокус. Солодчук взяв участь у 4-ох голах, підтвердивши свою значимість для команди особливо тоді, коли не всі лідери беруть участь у грі. Проте головною дійовою особою для FC Yuzhbor став капітан Павло Павлюк, який оформив хет-трик. Номінальні господарі вели 3:0 після першої половини гри. ФК Фокус оговтався в другому таймі й претендував би на нічию, та капітан суперників Павлюк реалізовував моменти й посприяв перемозі.

Silver Division

Лестер 5 - 3 Нове Життя

FC Sokol (Клавдієве) 4 - 3 СМК

Duzain-Fasad 4 - 3 FC TMS

FC Profi 4 - 1 Атлант Буд

Tech United 9 - 1 Tic Tac

Нове Життя забив швидкий гол зусиллями Макаренка, який реалізував пенальті. Лестер не барився й зрівняв та вийшов уперед до 5 хв. Номінальні гості відновили паритет на 16 хв, та вже за хвилину знову перебували в ролі наздоганяючих. Арбітри призначили ще одну точку в ворота Лестера на 20 хв, але цього разу Макаренко пробив повз ворота. Буйневич розвинув перевагу Лестера до 2-ох голів зі стартом 2-ої половини гри. Воєвуцький зменшив розрив до мінімального, але капітан Лестера Ткаченко встановив остаточний рахунок на 38 хв.

"Соколи" вели в 2 м'ячі у грі з СМК після 1-го тайму завдяки дублю Маринича. Ніколаєв забив 3-ій гол FC Sokol ближче до середини 2-ої половини гри, але СМК відіграв розрив на табло (Моргушко оформив дубль). Рахунок залишався нічийним до 39 хв, коли Гожан своїм голом приніс "соколам" 3 залікових бали.

Duzain-Fasad і FC TMS виявили переможця теж на останніх хвилинах. У першому таймі колективи активно обмінювалися голами. Номінальні гості відкрили рахунок зусиллями Морозова, та вже до середини тайму рахунок був 3:2 на користь "дизайнерів". Олексій Примак оформив хет-трик за Duzain-Fasad до перерви. У другому таймі команди забили по голу. М'яч Шкарупи з FC TMS на 40 хв міг принести нічию, та суперник на цій же 40 хв забив переможний м'яч. Автором переможного голу став Шевчун.

FC Profi здійснив маленьку сенсацію та обіграв Атлант Буд. Команда Сергія Хомицького видала хороший матч і тепер думки про те, що в минулих турах втратили багато очок, а могли боротися за перше місце, переслідуватимуть команду в наступних поєдинках. Олексій Безпальчук оформив хет-трик за FC Profi. Відзначимо також голкіпера Іваненка, який дозволив "будівельникам" тішитися лише одного разу.

Tech United переміг сусіда по турнірній таблиці Tic Tac. Ці 3 очки стали першими для команди Івана Кияниці в дивізіоні. Кушнаренко оформив 3+3 по гол+пас у звітній грі, Опанасенко оформив покер, Андрусенко віддав 4 асисти. Єдиний м'яч у складі Tic Tac забив Перов.

Bronze Division

AFC Footballers 5 - 1 FC Kyiv

Vtoris Left Coast 1 - 2 FC Bilux

ФК Легіон 6 - 0 SC Favorit

UID 3 - 1 Denon

Karcher 5 - 1 МФК Рваний Кед

FC Meest 5 - 2 FC Sich Kyiv

AFC Footballers після перемоги над FC Kyiv максимально скоротив відставання від лідера, адже той свій матч програв. За "футбольорів" у звітній грі відзначилися Самійлик, Цибенко та Андрусенко, який оформив хет-трик. Голом престижу в складі "киян" відзначився Петренко. 

Vtoris Left Coast, лідер дивізіону, програв FC Bilux 1:2. Ахмадов вивів номінальних господарів уперед, але Горобець зрівняв рахунок після асисту Шестерьньова, а в другому таймі сам Олександр Шестерньов став автором переможного голу.

ФК Легіон переміг втретє поспіль, продовжуючи підніматися в турнірній таблиці. Команда Валентина Шевченка залишила позаду SC Favorit після "сухих" 6:0 на табло. Голкіпер "легіонерів" Тивоненко провів уже 2-ий прекрасний матч та знову увійшов до символічної збірної туру. Відзначимо також Астахова, який оформив 1+2 по гол+пас.

UID теж перемагає та не відстає від графіка, залишаючись у топ-3 дивізіону. Команда Андрія Максюта переважила Denon у другому таймі, забивши двічі після того як Мирошниченко відкрив рахунок. Denon мав би час на камбек, але Чичиркоза не релізував пенальті, хоча згодом саме він забив гол престижу.

Якщо дивитися на минулі матчі Karcher, то цього туру колектив Романа Чернеця створив сенсацію, обігравши МФК Рваний Кед. Karcher забив 5 м'ячів, змістивши підопічних Олександра Андрєєва на 5-ту позицію в таблиці. Одним із головних творців успіху став Мирослав Курочка, який зробив дубль. У гру команди непогано вписалися Добровольский і Мельник, які теж записали до свого активу результативні дії.

FC Meest відкрив рахунок у матчі з FC Sich Kyiv у середині першого тайму. Команда Максима Касапа відігралася до перерви, але в другій половині гри Олександр Нехаєнко з FC Meest продовжив накопичувати результативні дії. Олександр віддав 2 асисти й сам оформив дубль. Відзначимо також Слоницького, який забив двічі. FC Sich відповів лише голом Чмута в другому таймі.

Пресслужба R-Cup