Матриця цифр у групах після заключного відбіркового туру й 3 тур Platinum Division R-Cup #STOPTHEWAR, Підводимо підсумки заключного відбіркового туру до дивізіонів Gold, Silver, Bronze, а також резюмуємо третій тур Platinum Division R-Cup #STOPTHEWAR. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.06.2022

Матриця цифр у групах після заключного відбіркового туру й 3 тур Platinum Division R-Cup #STOPTHEWAR

01.06.2022

Матриця цифр у групах після заключного відбіркового туру й 3 тур Platinum Division R-Cup #STOPTHEWAR

Platinum Division

MOdas 3 - 1 Kapelou
Михайло Сидорко із Kapelou записав до свого пасиву автогол на 6 хв. Михайлу знадобилося ще 5 хв, щоб виправитися й забити у чужі.  Згодом Лисняк отримав 2 жовті картки впродовж хвилини й залишив Kapelou в меншості. 2 хв, які "біло-червоні" мали грати в меншості минали, але MOdas зрівняв рахунок до перерви зусиллями Жука. Він же віддав асист на переможний м'яч, який забив Шундрик на 30 хв.

MBZ 3 - 1 Вікторія
Дубль Микити Олексюка приніс MBZ першу перемогу в дивізіоні. Забитим голом у складі переможців також відзначився Шевчук. MBZ лідирував 3:0 до перерви. Вікторія відіграла 1 м'яч у другому таймі зусиллями Копитікова, але друга поспіль нічия для номінальних "господарів" була неприпустимою, тож вони по перерві впевнено втримали переможний рахунок.


Developex 9 - 1 Дніпро-04
Developex впевнено набирає очки в перших турах Platinum. Після нічиєї з "енергетиками" команда Євгена Шульги обіграла Дніпро-04 з великим рахунком. Відзначимо Митника й Уса, які набрали по 4 результативні дії. Стрельченко оформив дубль, Коршунов і Федонюк забили ще по голу. Забитим м'ячем також відзначився Голодніков і присвятив його рідному місту - Маріуполю. За Дніпро-04 гол престижу в звітній грі провів Крисько.

Микільська Слобідка 1 - 3 ФК Жуляни
Микільська Слобідка відкрила рахунок на 4 хв зусиллями Воронченка. До перерви рахунок залишався незмінним, але в другому таймі лідер дивізіону зробив усе, аби здобути третю перемогу поспіль у Platinum. Спочатку Богунов зрівняв на 26 хв, Ічанський вивів ФК Жуляни в лідери на 34 хв, а за кілька секунд усі побачили, напевно, один із найкрасивіших голів у історії R-Cup. Богунов оформив свій другий м'яч у звітній грі та увійшов в історію нашого змагання.

Perun 5 - 4 Hell Energy
Perun залишався в меншості, забив 2 автоголи та примудрився виграти. Янковський знову забив переможний м'яч наприкінці гри, а до середини першого тайму команда Дмитра Косьмини вже вела 2:0. Янковський зрізав м'яч у власні ворота на 16 хв, але капітан забезпечив лідерство в 2 м'ячі зі стартом другого тайму. Hell Energy вдруге скоротив відставання після голу Бедя, проте суперник завжди був на крок уперед. Ще 1 м'яч за Perun забив Садовий. У складі "енергетиків" голом також відзначився Ванкевич.

Gold Division

FC Liv-Comfort 3 - 5 K-Mobile
K-Mobile вів у рахунку 4:0 до 19 хв, повністю перегравши суперника в першому таймі. Мельник оформив дубль, Прищепа й Кострома забили по голу. Зі стартом другогої половини гри Рожко зробив рахунок 5:0. Лише за такого рахунку FC Liv-Comfort почав перетворювати моменти на голи. Миткалик і двічі Редька допомогли номінальним "господарям" нав'язати боротьбу в другому таймі й уникнути поразки з більш великим рахунком.

Груповий відбірковий етап

Group A
3й Тайм 4 - 3 Tech United
Свій перший матч 3й Тайм проводив проти "технарів". Номінальні "господарі" забили вже на 4 хв зусиллями Прокопчука й відразу зазначимо, що Валентин став провідним гравцем команди в обох матчах. Але Tech United швидко зрівняв після автоголу Ковальчука. Глоба на 14 хв вивів "технарів" у лідери. Команда Івана Кияниці переважала суперника, допоки знову не роззабивався Прокопчук. У підсумку - він оформив хет-трик, хоча на 38 хв П'ясецький подарував надію Tech United на нічию. Втім, Романчук реалізував пенальті на 39 хв й приніс перемогу 3й Тайм.

МФК Рваний Кед 3 - 7 3й Тайм
Перша половина гри пройшла в рівній боротьбі, хоча 3й Тайм двічі відігравався - на точні удари Алтухова й Бендюка команда Олександра Михайлошина відповіла дублем Олександра Кондратьєва. В другому таймі 3й Тайм до перемоги знову повів Прокопчук, який оформив 3+2 по гол+пас. МФК Рваний Кед по перерві відповів лише голом Пяскорського на 30 хв.

Group В 
ФК Фокус 1 - 1 UID
За підсуком цієї гри, в першу чергу, відзначаємо голкіперів команд - Віталія Лендича та Івана Колесника. Хоча UID міг лідирувати 2:0 після першого тайму, але Мирошниченко не реалізував пенальті на 15 хв. Кількома хвилинами пізніше капітан команди Андрій Максюта все ж вивів UID уперед. У складі ФК Фокус одним із найкактивніших знову був Рудешко. Він і зрівняв рахунок на 26 хв.

Group С 
СМК 9 - 3 ФК Легіон
ФК Легіон відкрив рахунок на 2 хв зусиллями Астахова, проте СМК відповів трьома голами. "Легіонери" відіграли 1 м'яч на 16 хв, але до перерви знову пропустили. У другому таймі СМК ровзинув перевагу й здобув впевнену перемогу. В складі переможців найрезультативнішими були Андрійченко та Моргушко, які набрали по 4 бали по гол+пас.

Group D 
AFC Footballers 2 - 3 Energym
AFC Footballers усі 40 хв змушені були наздоганяти суперника, який завжди був на крок уперед. Energym відкрив рахунок на 10 хв зусиллями Крука, він же оформив дубль в другому таймі. За "футбольорів" у звітному матчі забивали Стельмах і Воскресенський. 

Крила Донбасу 3 - 0 AFC Footballers 
Крила Донбасу здобули "суху" перемогу, залишивши AFC Footballers без жодного залікового балу за підсумком групового відбіркового етапу. Євгеній Василенко провів видатний матч, взявши участь у всіх забитих голах. Відзначимо також Дмитра Єпіфанцева, який оформив гол+пас. 

Group E
Unity 0 - 3 Міжнародний Фінансовий Аудит
Unity не вдалося нав'язати боротьбу МФА, який заслужено вийшов у Gold Division. Грачов оформив дубль, ще 1 гол забив капітан команди Дмитро Шуст. Unity ж залишалося налаштовуватись на наступний матч.

SC Favorit 2 - 8 Unity
А в наступній грі Unity зустрівся з SC Favorit. Капітан номінальних "гостей" Іван Нечепа оформив пента-трик, а також віддав асист. "Перфоменс" Івана став одним із найпримітніших у турі. Дубль у складі Unity зробив Куцюк, 1 гол забив Дацюк, 2 асисти в активі Іванова. За SC Favorit  голом відзначився Тимощук. 

Group F
FC Meadcult 4 - 3 AFC Atletico Kyiv
FC Meadcult відкрив рахунок на 4 хв зусиллями Адрущенка. AFC Atletico Kyiv залишився в меншості на 13 хв після того як Черкай двічі побачив перед собою "жовте світло". Тим не менше, номінальні "гості" відігралися до перерви - відзначився Легкий. У другому таймі FC Meadcult розвинув перевагу до двох голів, незважаючи на автогол Кушніра на 35 хв. Пономаренко з AFC Atletico Kyiv скоротив відставання до одного м'яча на 40, але суперник втримав переможний результат.

Group G
IrisHotels & Vins show 2 - 0 Duzain-Fasad
У першому матчі Iris Vins здобув "суху" перемогу, при чому забивали хдопці до перерви зусиллями Печорина та Петренка. Duzain-Fasad за підсумком відбіркового етапу вийшов у Silver Division.

FC Kyiv 2 - 6 IrisHotels & Vins show
FC Kyiv намагався чіплятися за результат до перерви. На дубль Толстенка підопічні Вадима Скиценка відповіли голом Ніякого на 19 хв. Але в другому таймі Iris Vins розвинув перевагу, забивши ще 4 м'ячі. Відзначимо Печорина й Розку, які оформили по 3 результативні дії. За FC Kyiv у другому таймі відзначився Рибаков.

Group H
FC Meest 2 - 5 FC Sokol (Клавдієве)
Гол і 2 асисти Лисенка й хет-трик Маринича забезпечили "соколам" перемогу. Команда Івана Власюка набрала 3 очки, але по додатковим показникам поступилася Dnipro-M, який вирушив у Gold Division. FC Sokol зайняв місце в Silver, де явно побореться за високі місця. FC Meest, програвши обидва матчі в групі, рушив у Bronze.

Group J
Denon 0 - 13 FC Yuzhbor
Усі гравці FC Yuzhbor покращили свою індивідуальну статистику за підсумком цього матчу. Мелешко був найрезультативнішим (3+2) по гол+пас, але також відзначимо Солодчука й Спірочкіна, які зробили по 3 результативні дії. FC Yuzhbor вийшов у Gold Division, a Denon, не маючи збору у звітній грі, зайняв місце в Bronze.

Group K
Vtoris Left Coast 3 - 4 FC Lontano
FC Lontano вийшов у Gold. Команда Богдана Степаненка перемогла, великою мірою, завдяки хет-трику Миколи Медяника. Vtoris Left Coast вікрив рахунок на 4 хв зусиллями Дудника, але суперник відповів двома голами. Номінальні "господарі" забили знову на 20 хв. У другому таймі колективи обмінялися голами. За нічийного рахунку вищезгаданий Медяник забив свій третій м'яч, принісши FC Lontano другу поспіль перемогу в групі.

Group L
FC Meest Team 1 - 10 Aurora Team-2
Руслан Горовий і Назар Приходько в складі Aurora Team-2 оформили по хет-трику, а Олексій Коваль зробив покер із асистів. Дублем відзначився Єгор Степаненко, по одному голу забили Сергій Гердов і Євген Ляшкевич. Перемога номінальних "гостей" була невимушеною, чого не скажеш про результат наступного матчу підопічних Євгена Задорожного в групі.

Aurora Team-2 3 - 3 Атлант Буд
Атлант Буд у дебютному для себе матчі в R-Cup зустрівся з амбіційним суперником.  Атлант Буд відразу окреслив власні амбіції на полі. Хоч і номінальні "гості" пропустили першими після голу Приходька, Солошенко зрівняв рахунок на 14 хв. До перерви Єлісєєв знову вивів Aurora Team-2 у лідери. У другому таймі Атлант Буд знову відновив паритет і ще й претендував на перемогу, проте дубль Єлісєєва, який він оформив на 38 хв, виборов для підопічних Євгена Задорожного 1 заліковий бал та путівку в Gold Division.

FC Meest Team 2 - 8 Атлант Буд
У другому матчі Атлант Буд впевнено переміг, але в першому таймі тривала рівна боротьба. Роянов і Коломеєць забезпечили номінальним "гостям" перевагу в 2 м'ячі, та суперник відіграв 1 гол на 20 хв зусиллями Слоницького. У другому таймі Атлтант Буд розвинув перевагу: Опанасенко оформив 2+2 по гол+пас, Дністровський і Солошенко набрали по 3 результивні дії, ще одним голом відзначився Бульбін. 

Пресслужба R-Cup