Розка чи Кукіль — до такого вибору сам Морфіус не готовий. Матриця цифр у групах i анонс Platinum , Третій тур Platinum Division. Заключний тур відбіркового етапу в Gold, Silver i Bronze R-Cup STOPTHEWAR. Ми лише пропонуємо вибір, ви можете обрати. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

27.05.2022

Розка чи Кукіль — до такого вибору сам Морфіус не готовий. Матриця цифр у групах i анонс Platinum

27.05.2022

Розка чи Кукіль — до такого вибору сам Морфіус не готовий. Матриця цифр у групах i анонс Platinum

Platinum Division

MOdas - Kapelou
Kapelou, відібравши очки в MBZ у минулому турі, тепер спробує насолити MOdas. За втраченими очками MOdas наразі випереджає і Perun, i Aurora Team, тому в разі перемоги над "червоно-білими" колектив Олександра Кульши наздожене ФК Жуляни, який знаходиться на першій сходинці.

MBZ - Вікторія 
Вікторія може приголомшити MBZ услід за Kapelou, але тепер суперник явно не згодиться на втрату очок. MBZ не може дозволити собі другої поспіль осічки, тому в цьому матчі команда Григорія Колесника налаштована домінувати одноосібно.      

Developex - Дніпро-04
Developex зіграв унічию з "енергетиками", двічі відіграючись по ходу матчу. Дніпро-04 поступився Вікторії з великим рахунком, але це не зменшує шансів колективу здобути 3 залікові бали цього туру. Навпаки — команда Миколи Вакули налаштована набрати перші залікові бали. Що з цього приводу думає Developex і особисто капітан Євген Шульга?

Микільська Слобідка - ФК Жуляни
Микільська Слобідка мало не відібрала очки в Perun минулого туру. Незважаючи на вилучення одного з лідерів, команда не розгубилася й була дуже близькою до нічиєї.  Гра з ФК Жуляни цієї неділі — протистояння з лідером дивізіону, суперником, який своїми результатами на старті змагання уже всерйоз заявив про чемпіонські амбіції.

Perun - Hell Energy
Олег Янковський із Perun демонструє фантастичну статистику — 7 результативних дій у двох матчах. Суперникам важко стримати Олега, "енергетики", мабуть, не стануть винятком. Perun і Hell Energy вже тричі грали між собою. Команди мають по одній перемозі в особистих зустрічах, а також одну нічию.

Gold Division

FC Liv-Comfort - K-Mobile

Матч відкриватиме протистояння в Gold Division, і, поки інші колективи ще змагаються за вихід у "Голд", FC Liv-Comfort і K-Mobile розіграють між собою перші залікові бали в дивізіоні. "Жовто-чорні" чимало забивали в групі, але цей суперник здатен вгамувати непосидючу команду Ігоря Любарського.

Груповий відбірковий етап

Group A
3й Тайм - Tech United
МФК Рваний Кед - 3й Тайм
3й Тайм має хороший шанс вирішити питання виходу в Gold Division за кілька годин, адже зіграє 2 матчі. Хто б придрікав команді "Голд"? Усе просто лише на папері, насправді ж ми не уявляємо, яка кадрова ситуація всередині команди. 
Ще й суперники теж всерйоз подумують про вищий дивізіон, ніж Bronze чи Silver. МФК Рваний Кед і Tech United зіграли внічию минулого туру, але ті ж "технарі" не менше заслуговують спробувати себе в Gold Division, тому чекаємо неділі.  

Group B
ФК Фокус - UID
ФК Фокус має перспективи вийти у Gold Division. UID спробує стати на заваді "фокусникам", особливо після невдачі в грі з Новим Життям (UID програв 1:5).

Group C
СМК - ФК Легіон 
СМК і ФК Легіон не пощастило потрапити в одну групу з K-Mobile, який уже проведе свій перший матч у Gold Division. Місце в Silver залишається вакантним, тому ціль команд на звітну гру цілком зрозуміла. Додамо, що "легіонери" в разі нічиєї випереджатимуть СМК по додатковим показникам, маючи кращу різницю забитих і пропущених голів.

Group D
AFC Footballers - Energym
Крила Донбасу - AFC Footballers
AFC Footballers проведе 2 матчі, опираючись на результат гри між Крила Донбасу й Energym минулого туру. Крила Донбасу переміг і наразі очолює групу D. Команда Віктора Беднюка відстоюватиме першу позицію, Energym теж нав'яже боротьбу суперникам, а от "футбольорам" потрібно показати найліпшу фізичну готовність заради досягнення найвищого результату в групі.

Group Е

Unity - Міжнародний Фінансовий Аудит
SC Favorit - Unity
Блискуча перемога Міжнародного Фінансвого Аудиту над SC Favorit 8:3 вивела команду не лише на першу сходинку, а й у фаворити групи. Unity, який зіграє 2 матчі, спробує абсорбувати мету МФА вийти в Gold Division. SC Favorit програв минулого туру, але ще не втратив шансів поборотися за Silver.

Group F

FC Meadcult - AFC Atletico Kyiv

FC Meadcult задовольнить нічийний результат, аби вийти в Gold Division. Але ми також знаємо, що AFC Atletico Kyiv переслідує мету зайняти місце в "Золоті". Задля цього підопічним Олександра Кульши потрібно лише перемагати.

Group G
IrisHotels & Vins show - Duzain-Fasad
FC Kyiv - IrisHotels & Vins show
Гра між Iris Vins і Duzain-Fasad окрасить протистояння заключного туру відбіркового етапу. Окрім цього, організаторка R-Cup Марина Корольова вже окреслила цей матч як протистояння кураторів турнірів Grass i Futsal — Євгенія Розки та Сергія Кукіля.  
"Дизайнери" після перемоги над FC Kyiv відстоюватиме перше місце в групі, але, погодьтесь, незвично буде спостерігати за Iris Vins не в Gold Division. У FC Kyiv ще жевріє надія піднятися в той же Silver, але для цього потрібно здійснити щось примарне, але таке близьке - обіграти Розку і КО.

Group H
FC Meest - FC Sokol (Клавдієве)
Хтось абсолютно переконаний у перемозі "соколів" над FC Meest, що викличе неабияку мотивацію в команди на чолі з капітаном Сергієм Голованем. А, як ми вже неодноразово пересвідчувалися, додаткова мотивація, іноді, стає невичерпним джерелом резонансних рахунків на табло. Чи стане звітна гра одною з таких?

Group J
Denon - FC Yuzhbor
FC Yuzhbor однією ногою в Gold Division. Матч із Denon команда Павла Павлюка, мабуть, прагнутиме перетворити в ще одні результивні "гойдалки". Denon не проти взяти участь у цій "авантюрі", проте колектив Владислава Бондзіка готує свій план здобуття трьох очок у звітній грі.

Group К
Vtoris Left Coast - FC Lontano 
Друзі, однодумці — так охарактеризував гравців FC Vtoris капітан FC Lontano Богдан Степаненко в нещодавньому інтерв'ю Марині Корольовій. Хлопці підтримують тісний зв'язок за межами поля, але в суботу їм доведеться зустрітися в очному матчі.

Group L
Meest Team - Aurora Team-2
Aurora Team-2 - Атлант Буд
Meest Team - Атлант Буд
Aurora Team i FC Meest дозаявили свої другі команди в R-Cup STOPTHEWAR. Група L також представлена колективом Атлант Буд, який дебютує в турнірі. Нас чекає відразу 3 матчі, за підсумком яких команди займуть місця в Gold, Silver i Bronze.

Пресслужба R-Cup