Дивовижний Медведєв із Лестера, хет-трики Макаренка й Шестерньова , Дубль Жигалюка врятував нічию для МФК Рваний Кед, Крила Донбасу стартували з перемоги, нестримний Медведєв — резюмуємо 2 тур групового відбіркового турніру. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

25.05.2022

Дивовижний Медведєв із Лестера, хет-трики Макаренка й Шестерньова

25.05.2022

Дивовижний Медведєв із Лестера, хет-трики Макаренка й Шестерньова

Group A 

Tech United 3 - 3 МФК Рваний Кед

Tech United провів хороший матч і створив вдосталь моментів, аби вигравати, але в другому таймі за рахунку 3:1 колектив Івана Кияниці не реалізував кілька хороших нагод, а МФК Рваний Кед показав характер і відігрався. Із 29 хв по 33 хв Жигалюк зробив дубль і приніс команді 1 заліковий бал. У складі "технарів" забивали: Андрусенко, Вахрушев і Пясецький.

Group В 

Нікофлекс 1 - 5 Нове Життя

У цьому матчі ми впізнали того Віталія Макаренка, який взимку приносив перемоги Новому Життю. Так і в грі з Нікофлексом Віталій оформив довгоочікуваний переможний хет-трик. Точні удари також в активі Воєвуцького та Магамєдова. За Нікофлекс єдиний гол забив Максюта.

Group С

ФК Легіон 3 - 9 K-Mobile 

ФК Легіон двічі виходив уперед в першому таймі, але згодом індивідуальний клас суперника дався взнаки. Дмитро Бровко в другому матчі поспіль набрав мінімум 4 результативні дії, а партнери допомогли здобути впевнену перемогу. У складі ФК Легіон голи забивали: Григорчук, Астахов і Шульга.

Group D

Energym 4 - 6 Крила Донбасу

Energym не вистачило одного м'яча у двох ігрових проміжках, аби зрівняти рахунок. Крила Донбасу лідирували 4:1 практично до середини другого тайму. Однак впровдовж хвилини суперник забив двічі й був близьким до нічиєї. Команда Віктора Беднюка забила вп'яте на 33 хв, чим максимально ускладнила положення Energym. Номінальні "господарі" знову спробували відігратись, але пропустили вшосте. У складі переможців виділимо Максима Почебута, який оформив 2+1 по гол+пас.

Group Е

Міжнародний Фінансовий Аудит 8 - 3 SC Favorit

Міжнародний Фінансовий Аудит переграв SC Favorit, і відразу четверо гравців МФА набрали більше двох результативних дій: Бондзик, Грачов, Шаманський і граючий тренер Шестерньов. Наставник команди зробив хет-трик і став кращим гравцем матчу. За SC Favorit дубль оформив капітан Шульженко, ще 1 гол в активі Тимощука. 

Group F

FC Bilux 2 - 3 FC Meadcult

Дубль Романа Андрущенка приніс перемогу FC Meadcult. Андрущенко забив переможний м'яч на 38 хв. Але FC Bilux вікривав рахунок у матчі після голу Спітковського. Суперник вперше показав свої амбіції на 3 очки наприкінці першого тайму — Андрущенко і Більце шокували "жовто-чорних" на 17 хв. Номінальні "господарі" зуміли зрівняти рахунок перед перервою зусиллями Шестерньова.

Group G

Duzain-Fasad 4 - 2 FC Kyiv

Володимир Шевчун оформив хет-трик у ворота FC Kyiv. "Сухі" 3:0 до 23 хв не пророкували "киянам" навіть спроби щось змінити у грі, проте відзначимо, що команда Вадима Скиценка не вимкнулася з боротьби. Вініченко відіграв 1 м'яч, але Шевчун відповів своїм третім точним ударом. Гол Будака на 32 хв став другим для FC Kyiv і останнім у звітному матчі.

Group Н

Dnipro-M 5 - 1 FC Meest

Dnipro-M завдяки цій перемозі покращив свою різницю забитих і пропущених голів до +4. У звітному матчі Максим Коверга оформив дубль, 2 асисти віддав Волошин. По одному м'ячу забили Веремій і Корненко. За FC Meest точного удару завдав Сидоренко. "Дніпряни" жадають вийти в Gold Division, тому підопічні Сергія Кукіля чекають на осічку "соколів" у грі з FC Meest. 

Group I

Karcher 3 - 3 Tic-Tac

Дубль Домбровського та гол Перова забезпечили перевагу Tic-Tac у 2 м'ячі до 39 хв. Але в ході заключних двох хвилин хлопці "привезли" 2 дабл-пенальті. Їх реалізував Курочка з Karcher. У підсумку — нічия.

FC Liv-Comfort 13 - 2 Karcher

А от FC Liv-Comfort супернику нічого не подарував. "Жовто-чорні" з 2 хв реалізовували більшість своїх нагод. Момот і Новосаденко на двох забили 6 голів і віддали 3 асисти. Результативний дует Антона й Владислава надихнув партнерів по команді, які розділили успіх своїми результативними діями. У складі Karcher забивали Курочка й Чернець. 

Group J

Лестер 7 - 2 Denon

Лестер впевнено переміг, хоча в першому таймі гра була приблизно рівною. Номінальні "господарі" пішли на перерву з перевагою в 1 гол. Дмитро Медведєв із Лестера не взяв участі лише в першому м'ячі своєї команди. Медведєв оформив 4+2 за підсумком 40 хв. №11 прямо зараз є одним із кращих гравців усього турніру. Denon конкурував у першому таймі й забив зусиллями Бондзіка й Чичиркози.

Group К

FC Lontano 6 - 3 TMS

FC Lontano розраховує на Gold Division. Команда блискуче зреагувала на 1:2 не на свою користь й створила перевагу в 4 м'ячі в другому таймі. Друга половина гри була більш насиченою, а до перерви колективи лише обмінялмя голами. За підсумком 40 хв відзначимо Сергія Овчіннікова у складі переможців. Овчінніков зробив 2+1, взявши участь у половині голів своєї команди. TMS у звітній грі забивав зусиллями Бабаєва й Морозова. 

Пресслужба R-Cup