Анонс 2 туру відбіркових матчів у дивізіони Gold, Silver, Bronze, Груповий відбірковий турнір R-Cup #STOPTHEWAR продовжує розподіляти команди у 3 дивізіони. ​, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.05.2022

Анонс 2 туру відбіркових матчів у дивізіони Gold, Silver, Bronze

19.05.2022

Анонс 2 туру відбіркових матчів у дивізіони Gold, Silver, Bronze

Group A Tech United - МФК Рваний Кед

Команди зіграють свій перший матч у новому змаганні. Поєдинків у групі всього 2, тому результат звітної гри може особливо вплинути на потрапляння колективів у 1 із трьох дивізіонів. 

Group В Нікофлекс - Нове Життя

Нове Життя в минулому турі поступився ФК Фокус 3:5, хоча до 30 хв команда вигравала в 1 гол. Нікофлекс не так давно виступав у Gold, але прогнозуємо, що шанси на перемогу в цій парі приблизно рівні. Чекаємо від команд результативної гри і бажаємо оптимального збору на всій турнірній дистанції.   

Group С ФК Легіон - K-Mobile

K-Mobile розгромно переміг СМК і очолив групу С. Сумніваємося, що команда поступиться лідерством у заключному для себе відбірковому матчі. ФК Легіон брав участь у благодійному кубку #STOPTHEWAR, але вибув на першій стадії, програвши ФК Енергія (Чабани). Тим не менше, у колективу Валентина Шевченка попереду 2 поєдинки в групі, та, як зазначили вище, в цій парі ФК Легіон приміряє статус "андердога".

Group D Energym - Крила Донбасу

Познайомимиося з ще одним дебютантом турніру - Energym. Вадим Скиценко поріднився з R-Cup, і тепер уже 2 його команди беруть участь у весняно-літньому змаганні. Кількість зіграних матчів Крила Донбасу (WOD - ще одна назва колективу) давно перетнула п'ятий десяток. Раді поверненню команди Віктора Беднюка.

Group Е Міжнародний Фінансовий Аудит - SC Favorit

Група Е виглядає доволі рівною, але SC Favorit повинен перемагати, аби дійсно заслужити своє місце в Silver чи Gold. МФА не проти продовжити змагатися в "Золоті", та шляху команди двоє гідних суперників.  

Group F FC Bilux - FC Meadcult

FC Bilux зіграв унічию з AFC Atletico Kyiv у минулому турі, тож FC Meadcult, маючи гру в запасі, може очолити групу F у разі перемоги.Та "жовто-чорні" не мають наміру поступатись і готові відстоювати свої позиції впродовж 40 хв.

Group G Duzain-Fasad - FC Kyiv

Duzain-Fasad цілком може поборотися за вихід у Gold, але "кияни" намагатимуться зламати плани суперника. Колективи зустрінуться в очному поєдинку, поки IrisHotels & Vins show спостерігатиме за грою конкурентів.

Group Н Dnipro-M - FC Meest

Dnipro-M показав характер і забив 2 голи на 40 хв у ворота "соколів", здобувши підсумкову нічию 6:6. Підопічні Сергія Кукіля гарантують собі вихід як мінімум у Silver Division в разі перемоги над FC Meest. Для FC Meest матч проти "дніпрян" стане першим у групі.  


Group І 

Karcher - Tic-Tac

Tic-Tac повинен набирати очки після поразки в минулому турі. Але які перспекиви у команди у грі з Karcher? Колектив Романа Чернеця повертається в R-Cup і в суботу проведе відразу 2 матчі. Перемога гарантує для Karcher Silver Division, після чого буде змога поборотися за лідерство в групі.   

FC Liv-Comfort - Karcher

FC Liv-Comfort переконливо переміг Tic-Tac 9:3. Тепер команда готується до матчу з Karcher, аби відстояти своє право зіграти в Gold. 

Group J Лестер - Denon 

Лестеру необхідні 3 очки, аби наздогнати FC Yuzhbor. Їх протистояння стало найрезультативнішим у минулому турі, але забиті м'ячі лише прикривають помилки в обороні. Denon намагатиметься повторити успіх "южборівців", однак суперник цього разу буде  обережнішим і гратиме виключно на результат.   

Group K FC Lontano - TMS 

TMS у групі протистоїть двом командам з одного "співдружжя". Колектив Бориса Бабаєва переміг Vtoris Left Coast у минулому турі, проте FC Lontano налаштований вгамувати амбіції TMS на вихід у Gold Division.

Пресслужба R-Cup.