Підсумки 1-го туру R-CUP #STOPTHEWAR, ФК Жуляни переміг Perun, "енергетики" поступилися Aurora Team — Platinum Division. FC Liv-Comfort привернув увагу дев'ятьма забитими голами, "соколи" втратили 3 очки за хвилину до кінця гри з Dnipro-M — відбірковий етап., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.05.2022

Підсумки 1-го туру R-CUP #STOPTHEWAR

18.05.2022

Підсумки 1-го туру R-CUP #STOPTHEWAR

Platinum Division

Вікторія 3 - 7 MOdas
MOdas прописав безальтернативний сценарій розвитку гри. 4 голи до перерви схилили шальки терезів на користь колективу Олександри Кульши. Вікторія реалізувала кілька моментів у другому таймі вже за рахунку 0:6 на табло. Микита Семенов оформив гол+пас, але дебют в найвищому дивізіоні розпочався із поразки. У складі переможців виділимо дует Жук/Кучинський, які на двох оформили 6 результативних дій.

Hell Energy 1 - 4 Aurora Team
Aurora Team повністю переграла суперника. Литвинов і Ліфер організували перший гол номінальних гостей всередині першого тайму, а на 19 хв рахунок став 2:0 після автоголу Солодилова. Кибіш потроїв перевагу на 25 хв, Ліфер зняв усі питання про переможця своїм взяттям воріт на 29 хв. "Енергетики" відповіли лише точним ударом Кошки.

ФК Жуляни 4 - 3 Perun 
Найконкурентнішим у дивізіоні видався матч між ФК Жуляни та Perun. Номінальні господарі швидко повели в рахунку після голу Пичугина, проте 2 голи Янковського забезпечили супернику, спершу, паритет, а згодом і лідерство до середини першого тайму. ФК Жуляни блискуче зреагував на пропущені м'ячі. Богунов зрівняв на 10 хв, а Осташевський та Масальов зробили рахунок 4:2 на самому екваторі матчу. Пізній гол Згортюка додав інтриги на табло, проте на підсумковий рахунок не вплинув.

Відбір у дивізіони Gold, Silver, Bronze

Group В Нове Життя 3 - 5 ФК Фокус
ФК Фокус програвав із різницею в 1 м'яч і двічі відігравався до 30 хв. Але у вирішальні хвилини команда "закамбечила". Вирішальну роль у тріумфі відіграв Владислав Рудешко. Владислав оформив 2+1 — одним із м'ячів зрівняв рахунок, а на 32 хв віддав асист на переможниц гол Борисова.  

Group С K-Mobile 10 - 2 СМК
Дмитро Бровко набрав 6 результативних дій у звітному матчі. Номінальні "гості" могли розраховувати на більше, ніж 2 голи, але реалізація щоразу підводила гравців.До того ж, голкіпер K-Mobile Негель нівелював чисельні спроби СМК забити.

Group F AFC Atletico Kyiv 2 - 2 FC Bilux
FC Bilux забив у роздягальню зусиллями Шестерньова, проте суперник відповів швидким голом на старті другого тайму. Команди обмінялися голами, й мало хто очікував побачити переможця в звітному матчі, допоки "жовто-чорні" не вийшли в лідери після голу Старухіна на 37 хв. Але AFC Atletico Kyiv, як і в ситуації з першим голом "Білюкса", швидко відігрався. Легкий відновив паритет на 39 хв.

Group H FC Sokol (Клавдієве) 6 - 6 Dnipro-M 
Dnipro-M був представлений десятьма універсалами, але робили різницю на полі двоє-троє гравців. У першу чергу, Олександр Волошин, в активі якого хет-трик і 1 асист. Індивідуальний клас таких гравців завжди дозволяє "дніпрянам" виборювати прийнятний результат. Відзначимо також Дмитра Ковергу, який набрав 3 бали по гол+пас. Приємний бонусом для команди став дубль капітана Веремія. 
"Соколи" впродовж 39 хв лідирували в 1-2 м'ячі, проте заключна хвилина гри обернулася невдачею. Суперник відігрався з 4:6, і гра завершилася внічию. У складі FC Sokol (Клавдієве) виділимо Юрчука і капітана Власюка, які на двох оформили 6 результативних дій.    

Group I Tic-Tac 3 - 9 FC Liv-Comfort
Павло Споденейко і Микола Миткалик привели FC Liv-Comfort до їх першої перемоги в R-Cup. Споденейко оформив хет-трик, а Миткалик був "двигуном" команди на полі. Дублем  відзначився Артем Шевчук — саме із його забитого м'яча розпочався шлях "жовто-чорних" до цієї звитяги. 
Павло Домбровський із Tic-Tac реалізував пенальті й віддав асист, але нічого поробити з результативним суперником йому й партнерам не вдалося.

Group J FC Yuzhbor 8 - 7 Лестер 
Супер-матч у групі J подарував не лише 15 голів, а й 2 головних індивідуальних "перфоманси" туру. Дмитро Медведєв оформив пента-трик за Лестер, який був близьким до звитяги. Але суперник був невгамовним. FC Yuzhbor провернув геніальний трансфер Федірця, який приніс перемогу в дебютному матчі за "блакитно-чорних" в R-Cup. Федірець протиставив Медведєву свої 5 голів і 1 асист. 
Лестер зрівняв рахунок на 38 хв після "камбеку" FC Yuzhbor із 4:6. Сімки "горіли" на табло недовго — Литвиненко забив переможний м'яч на 39 хв. 

Group К TMS 2 - 1 Vtoris Left Coast
Головні події цієї гри прийшлись на другий тайм. TMS забив двічі зусиллями Морозова та капітана Бабаєва. Як виявилося згодом, м'яч капітана став переможним.
Vtoris Left Coast відіграв 1 гол на 39 хв — відзначився Юречко, але за дебютну перемогу команда боротиметься вже в наступному турі.

Пресслужба R-Cup