Перший тур R-CUP #STOPTHEWAR: 44 учасники, сформований Platinum і відбірковий етап у Gold-Bronze, Презентуємо матчі першого туру R-CUP #STOPTHEWAR, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

13.05.2022

Перший тур R-CUP #STOPTHEWAR: 44 учасники, сформований Platinum і відбірковий етап у Gold-Bronze

13.05.2022

Перший тур R-CUP #STOPTHEWAR: 44 учасники, сформований Platinum і відбірковий етап у Gold-Bronze

R-CUP #STOPTHEWAR зібрав 44 команди, серед яких немало новачків турніру. Одинадцятьом славнозвісним і потужним колективам організатори запропонували грати в найсильнішому — Platinum Division. Таким чином сформували найвищий дивізіон. Інші 33 учасника боротимуться за вихід у Gold, Silver чи Bronze в ході групового відбіркового етапу (11 груп по 3 команди в кожній). Кожна команда зіграє по 2 матчі в своїй групі. 250 грн із кожного внеску учасників за гру відправимо на підтримку Збройних Сил України.

Platinum Division

FC Aurora Team - Hell Energy 

FC Aurora Team постав зірковим складом у благодійному кубку, але зустрів Clust на ранній стадії та поступився по пенальті. Наскільки оновиться заявка колективу в новому змаганні? Воліємо якнайшвидше дізнатися про це. 

Шлях "енергетиків" у кубку обірвався теж після програної серії пенальті. Але Aurora Team і Hell Energy — імена для почесних перших місць. Чи знайдеться той, хто піддасть сумніву цю гіпотезу в наступних турах?

Вікторія - Modas

Вікторія згодилася грати в Platinum — запалу цим молодим хлопцям не позичати. Як гадаєте: команда підійшла до цього рішення з холодною головою? 

Modas скучив за смаком великих перемог. Команда Олександра Кульши показала характер і високий клас у благодійному кубку #REJOSTOPTHEWAR, пройшовши Банду в серії пенальті й, нав'язавши серйозну боротьбу Clust. Зважаючи на це, можемо прогногнозувати, що Modas — фаворит в звітному протистоянні?

Perun - ФК Жуляни 

Perun ввібрав провідних гравців із Be First, який здобув друге місце в благодійному кубку. Міць Perun зросла? Так. Чи остерігатися такого суперника ФК Жуляни? Поглянемо, що хлопці протиставлять на полі, маючи в складі немало топ-виконавців: Дюжов, Колесніков, Богунов та інші.

Відбірковий етап до дивізіонів Gold-Bronze

Group В                                                                                                                                

Нове Життя - Нікофлекс 

Нове Життя в першому раунді кубку зіткнувся з одним із фаворитів — Aurora Team. Колектив Романа Ковтуненка програв, але не посипався й показав гідний опір. 

Нікофлекс не так давно виступав у Gold, але прогнозуємо, що шанси на перемогу в цій парі приблизно рівні. Чекаємо від команд результативної гри і бажаємо оптимального збору на всій турнірній дистанції.   

Group C

K-Mobile - СМК 

K-Mobile переміг Лестер із сухим рахунком 5:0 в першому етапі кубку, та вже в другому раунді колектив поступився FC Vtoris+. Мало хто очікував раннього вильоту команди, в якій грали Владислав Рибальченко, Дмитро Бровко, Віталій Мельник та інші. 

СМК не грав тривалий час, тому говорити про перспективи і форму команди зарано. Точно впевнені в тому, що гра проти K-Mobile вимагає найкращої фізичної готовності.

Group F

FC Bilux - Атлетіко 

FC Bilux дійшов до другого раунду кубку #REJOSTOPTHEWAR. Команда потроху набирає ігрові кондиції, а протистояння з Атлетіко, можливо, стане сюрпризом. Атлетіко дебютує в турнірі цього вікенду.

Group H

FC Sokol (Клавдієве) - Dnipro-M

R-Cup радий поверненню "соколів". Наразі свій єдиний турнір команда провела взимку в найвищому дивізіоні. Досвід гри з топ-суперниками — неоціненний, але відтоді минуло кілька місяців. 

Dnipro-M цієї весни — злиття "дніпрян" і FC Rabona. Тренер Сергій Кукіль докладе зусиль, аби зробити цей колектив максимально органічним в "симбіозі". А як ми знаємо — "симбіоз" винахідливості й силових якостей нерідко допомагає досягти головної мети.

Group І

FC Liv-Comfort - Tic-Tac

FC Liv-Comfort тривалий час спостерігав за R-Cup, і, нарешті, ми дочекалися дебюту команди. Хлопці звикли боротися за нагороди, а, отже, R-Cup не буде винятком.

Tic-Tac зіграв свій перший матч у турнірі проти FC Yuzhbor (поразка 2:4 у першому раунді кубку). Тож звітне протистояння привідкриє завісу перспектив і амбіцій новачків.

Group J

FC Yuzhbor - Лестер 

FC Yuzhbor дійшов до третього раунду кубку і точно не нарікає на себе. До того ж, у суперниках був MBZ, тому команда Павла Павлюка приміряла на себе статус "андердога" ще до початку гри. На довгій турнірній дистанції блакитно-чорні, більшою мірою, не відчувають дискомфорту. Варто лише вийти в свій дивізіон, на нашу думку, це ніяк не Bronze. 
До Лестера і його перспектив підбираємо схожі слова, що явно позначиться на звітній грі — завзятій, рівній, динамічній.

Group K

FC Vtoris LeftCoast - TMS 

З великою ймовірністю Vtoris матиме представництво в кожному з представлених трьох дивізіонів. Навіть одна з команд-побратимів гратиме в цій же групі. 
TMS дебютує в турнірі, що додає інтриги їх кожному матчу на початках R-CUP #STOPTHEWAR.
Пресслужба R-Cup