Анонс 2-го туру групового етапу R-Cup Grass VIII, R-Cup анонсує поєдинки другого туру відбіркового етапу., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.12.2021

Анонс 2-го туру групового етапу R-Cup Grass VIII

24.12.2021

Анонс 2-го туру групового етапу R-Cup Grass VIII

Group A

LIDERS – Smile Development

Обидві команди програли в минулому турі з однаковим рахунком 1-3, а восени, до речі, зіграли внічию в очному протистоянні 4-4. Тож саме час виявити сильнішого в цій парі. На кону – перші 3 очки в зимовому турнірі й продовження боротьби за потрапляння в більш високий дивізіон. LIDERS усвідомлює, що кращого шансу, аби перемогти годі й чекати, а «Смайл» сподівається, що лідери колективу повернуться на поле вже цього вікенду.

Group B

SimStore-Fiskars – HELL ENERGY

Передчасний фінал? Дійсно, афіша матчу провокує саме такий заголовок, адже 2 фаворити змагань зустрінуться в очному поєдинку. Певно, що це буде гра за перше місце у групі В, але, який колектив ризикне потрапити в Gold? Амбіції сягають найвищого дивізіону, кожна з команд налаштована перемагати. А нам залишається дочекатись тієї динаміки, драми та інтенсивності, що запропонують один одному колективи.

Dynamo Vidradnyi – Нове Життя

«Динамівці» зіграють перший матч, а в суперниках – Нове Життя. Важко знайти фаворита, але «на папері» Dynamo Vidradnyi є командою рівня Silver+. Хоча минулий тур показав, що аутсайдерів у групі нема. ФК Кварцит і Нове Життя забезпечать жорстку боротьбу за шанс виступати в більш високому дивізіоні. Інтриг чимало, але, який розвиток подій стане оптимальним для всіх учасників?  

Group C

SPARTA – ФК БІЛГОРОД

У першому турі команди зазнали розгромних поразок із загальним рахунком 0-23. Дебют не вдався, але прекрасна нагода реабілітуватись випадає вже цього вікенду. SPARTA має досвідчених виконавців, а ФК Білгород заряджений «обоймою» з молодих гравців. Що ж, нас чекає класичне протистояння досвіду та молодого запалу.

Group D

Adidas – AFC Footballers

Adidas показав невиразну гру в минулому турі, програвши DREAM TEAM CAMEROON-237. Колектив Антона Чайки пропустив тричі, а біля воріт суперника створив вкрай мало небезпеки. Проте виділимо голкіпера Андрія Самойленка. Без його сейвів могли пропустити значно більше м’ячів.

«Футбольори» вирвали перемогу наприкінці гри з «жовто-чорними». Команда Олександра Андрусенка розвиває навичку «фергітайм», але хотілось би бачити у грі хлопців більше цілісності.

Yellow Black – DREAM TEAM CAMEROON-237

DREAM TEAM CAMEROON-237 дуже впевнений у власних силах. Не здивуємось, якщо хлопці займуть перше місце в групі, та для початку ще необхідно перемогти «жовто-чорних». А це особливо важко зробити, коли команда Дмитра Бондаря як слід мотивована. Один із останніх яскравих прикладів – матч із ATL у дивізіоні.

Group E

ФК «Стара Боярка» – RDS

Нас чекає рівний матч, але зауважимо, що RDS не розраховуватиме на Коюденка та Вдовиченкова, які відбувають дискваліфікацію. Наскільки відчутною будуть ці втрати – залежить від збору, та цих виконавців є ким замінити.

AZ-41 – IrisHotels & Vins show

Матч фаворитів групи Е, які, мабуть, цієї неділі розіграють між собою потрапляння у найвищий дивізіон. Iris Vins виступав у Platinum, але відчуваємо, що капітан AZ-41 Андрій Нестеренко з викриком «начувайтесь» готує своїх гравців до поєдинку.

Group F

SC Favorit – Нікофлекс

Припустимо, що підопічні Олександра Уса є фаворитом у цій парі. Коли тренер на полі, гра, ніби «оживає», а гравці натхненно мчать уперед. Колектив також відшліфовує командне взаєморозуміння на тренуваннях. Що чекає на «Фаворит»?

Або ж неправильно поставили питання. Чи вдалося Олесю Шульженку повернути до складу Гулька та Кондрука? Хлопці, зберіться, чекаємо запальної гри в неділю.

Group G

FC «Valkyrie» – FC BILUX

FC «Valkyrie» проведе свій перший матч у зимовому змаганні з FC BILUX, який в минулому турі розгромив ФК «Дорцентр». Позитивний результат забезпечує гарну атмосферу в роздягальні, але «Валькірія» має додаткову мотивацію – «жовто-чорні» вже перемагали команду Богдана Редчука, хоч і датована ця звитяга травнем поточного року.

Group H

МФК «Рваний Кед» Falcons Youth

Falcons Youth протистоятиме МФК «Рваний Кед» – це суперник, який влаштує перевірку часом для команди Дмитра Тимошенка. Нагадаємо, хлопці повертаються в R-Cup після тривалої паузи, а перемога стане найкращим стимулом продовжувати боротьбу за вихід у більш високий дивізіон.

МФК «Рваний Кед» у першому турі групового етапу розібрався з FC Rabona, підопічні Олександра Андрєєва явно не відступлять і цієї суботи.

FC Rabona – MAXteam

«Рабонівці» прагнуть реабілітуватись за поразку в минулому турі, тож чекають на підсилення ключовими гравцями, яких так не вистачало тиждень тому. Василенко, Бондарь – ті рушійні сили, які привели FC Rabona до бронзових медалей у Silver, хлопці, ви потрібні своїй команді.

MAXteam розписав бойову нічию з Вікторія, а Сергій Максимець став одним із кращих виконавців першого туру. Колектив Івана Рябовола виллє всю спортивну лють на чергового суперника. Чи перетвориться «лава» на «лід» під ногами холоднокровних «рабонівців»?

Group I

Rest – US

Обидві команди зазнали невдач тиждень тому, але ці поразки мали різне «змістове» наповнення. Rest поступився фавориту групи 0-9, US, пропустивши двічі наприкінці гри, втратив перемогу над UNITY.

Тож в стані колективів панує мотивація здобути перші 3 очки в групі І. Явного фаворита нема, подивимось на готовність команд вже цієї неділі.

Енергетик – FC MeadCult

Енергетик у відмінному настрої підходить до гри з «мідкультівцями», які проведуть свій перший матч у групі. Підопічні Олександра Шимківа виглядають тим колективом, який здатен «зав’язати» фаворита у запеклій боротьбі. Цього й чекаємо від FC MeadCult.

Group J

FC YUZHBOR СКІФ

FC YUZHBOR спостерігав за камбеком СКІФ у матчі з Дніпро-04. Які емоції це викликало в команди Павла Павлюка? «Южбор» уже в першому поєдинку зіграє з топ-суперником – нема часу для «розігріву», а розминка перед стартовим свистком точно буде.

ФК Легіон – Дніпро-04

«Легіонери» провели 3 матчі поспіль в R-Cup на куражі, та чи не «пригальмують» хлопці цієї неділі? «Дніпряни» потроху адаптуються до нового турніру, їм до снаги зупинити ФК Легіон. Перший тайм поєдинку проти СКІФ був видатним, тепер найголовніше – тримати високий рівень упродовж всіх 40 хв.

Group K

Rangers 2.0 – Tech United

Rangers зіграє перший матч у групі. Срібний призер Gold Division осіннього R-Cup Grass вийде на поле в якості фаворита. «Технарям» доведеться дивувати суперника. Команда Івана Кияниці провела непогані 15 хв поєдинку з ФК Фокус, але згодом хлопці втратили перевагу та програли. 2 молоді команди зустрінуться між собою, чия перевага перетвориться у позитивний результат на табло?

Group L

СМК – Build Life

Андрій Лисюк, Данило Костишин, Руслан Горовий – усі ці виконавці знайомі спільноті R-Cup успішними виступами за ряд інших колективів. Цієї зими хлопці у складі Build Life готуються до першого матчу в рамках групового етапу R-Cup Grass VIII. У суперниках – СМК, який минулого вікенду переграв newage. Чи вдасться «будівельникам» тріумфально розпочати турнірний шлях?

newage. – PERUN

Новачки турніру зійдуться з невгамовним PERUN, який минулого вікенду в драматичному матчі вирвав перемогу над Славутич. Головне питання звітного протистояння – як довго «андердог» опиратиметься фавориту? Чи, можливо, номінальні «господарі» змусять перепросити всіх тих, хто не вірив у команду?

Group M

ФКА – Дружба

«Аристократи» вели в рахунку 1-0, але «дніпряни» відігралися наприкінці гри. Тож команда Олега Романова рішуче налаштована вперше тріумфувати в групі цієї суботи.

Власне, це вже вдалося Дружбі, яка переграла Лестер минулого вікенду. Капітан Роман Буряк сподівається, що молоді виконавці допоможуть вирішити питання виходу у якомога вищий дивізіон. Ставки високі, амбіції і цілі теж, та чия воля до перемоги переважить у звітному протистоянні?

Лестер – DNIPRO-M

Лестер розпочав свій шлях у турнірі з поразки. Які перспективи має колектив напередодні гри з DNIPRO-M? Ми все ще не побачили сильних сторін дебютанта, а «дніпряни» мають знаних лідерів, які поведуть за собою команду. До того ж, тренер Сергій Кукіль повернеться на «місток». Чи увінчається це перемогою, і, чи матиме місце неочікуваний результат після фінального свистка – дізнаємось у неділю.

Пресслужба R-Cup