«Неочікувані результати знову матимуть місце?», – анонс R-Cup Futsal, МФК Парма – випробування для Зелені Леви? Протистояння аутсайдерів, поєдинок за топ-3 між Крила Донбасу й ДКС України. Анонс R-Cup Futsal., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.11.2021

«Неочікувані результати знову матимуть місце?», – анонс R-Cup Futsal

19.11.2021

«Неочікувані результати знову матимуть місце?», – анонс R-Cup Futsal

Binotel – FC Lontano

Binotel має чудовий шанс збалансувати свої виступи в турнірі. Артем Лисюк завдяки чотирьом забитим голам у ворота Hare Krishna піднявся на третю сходинку бомбардирів і тепер має 7 точних ударів.

А в стані суперників «заправляє» серія з поразок, що триває майже місяць. FC Lontano поступились «левам» у минулому турі, але хлопці не пригнічуються. Тренер Олександр Шестерньов налаштовує команду їх на заключний матч у чемпіонаті.

Зелені Леви – МФК Парма

Зелені Леви видали чудовий матч проти «лонтанівців». Команда сподівається, що дует Пілянський-Войсович продовжить тішити результативністю в заключних двох турах. Але МФК Парма, яка не програє в чотирьох матчах поспіль, все ж змусить «левів» діяти з позиції «андердогів». Як бачимо, звитяга «Парми» над ДКС України все ж записує колектив Андрія Балагути в фаворити. Чи не зіграє це з хлопцями злого жарту?

Hare Krishna KARCHER

Протистояння двох аутсайдерів, яке за емоційною складовою не поступиться навіть центральному матчу ігрового дня. У цій парі, спершу, варто буде поглянути на збір команд, і лише тоді можна припускати щось стосовно фаворита. KARCHER дуже мало забиває, в той час, як Hare Krishna пропустила вдвоє більше м’ячів за колектив Романа Чернеця. Обидві команди переживають кадрові та ігрові труднощі, але кому до снаги здобути 3 очки в цьому турі?  

Крила Донбасу – ДКС України

Центральний поєдинок, переможець якого наздожене Микільська Слобідка в таблиці. Підопічні Владислава Рибальченка пропускають цей тур, тож, який колектив закріпиться в топ-3? У минулому турі Крила Донбасу безальтернативно програли «Слобідці», а ДКС України поступились МФК Парма. Ці результати, в деякій мірі, здивували, але точно знаємо, що місце в трійці призерів займуть найсильніші. Надважливий поєдинок для команд Віктора Беднюка й Олексія Грищенка, разом із вами чекаємо стартового свистка.

Пресслужба R-Cup