Беднюк vs Рибальченко, ДКС України – МФК Парма, FC Lontano «леви» не страшні – анонс R-Cup Futsal , Крила Донбасу зіграють з Микільська Слобідка, а ДКС України протистоятиме МФК Парма. Чи заб'є Hare Krishna вперше за 3 матчі? А Зелені Леви та FC Lontano виявлять сильнішого в очній «дуелі». Анонс восьмого туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.11.2021

Беднюк vs Рибальченко, ДКС України – МФК Парма, FC Lontano «леви» не страшні – анонс R-Cup Futsal

12.11.2021

Беднюк vs Рибальченко, ДКС України – МФК Парма, FC Lontano «леви» не страшні – анонс R-Cup Futsal

Крила Донбасу – Микільська Слобідка

Матч є одним із центральних протистоянь туру. Команди зіграли 6 матчів, мають по 13 очок, а найцікавішим статистичним фактом є однакова різниця забитих і пропущених м’ячів. Але Микільська Слобідка забила на 1 гол більше. Всі ці тонкощі напряму можуть вплинути на турнірне розташування колективів у кінці чемпіонату. Тож у цій парі точно немає фаворита. Приз переможцю після фінального свистка – перспектива піднятись на друге місце.

FC Lontano – Зелені Леви

Команди мають лише по одній перемозі в останніх п’яти матчах. А для «левів» недавня звитяга над KARCHER залишається поки єдиною в турнірі. Поразка в цій грі пришвидшить «падіння» кожного із колективів, а своєрідним «батутом» можуть стати лише здобуті 3 залікові бали після фінального свистка. Поки FC Lontano рятує лише те, що, на відміну від аутсайдерів, ці хлопці перемогли двічі.

ДКС України – МФК Парма

Гра, афіша якої не поступається парі «Донбас» - «Слобідка». ДКС України наразі провели 1 матч проти команди з топ-4 (нічия з Микільська Слобідка 3-3). Підопічні Віталія Мельника теж мають 13 очок, але випереджають конкурентів по додатковим показникам.

МФК Парма залишилось відіграти дві зустрічі. Хлопці не програють у трьох матчах поспіль, але все одно втрачають очки. Команда налаштовується взяти максимум у заключних протистояннях, але поборотись за топ-4 навряд чи вдасться в цьому сезоні.

Hare Krishna Binotel

Можливо, Binotel не дорахувався кількох очок у минулих турах. Чомусь вже зараз когорта лідерів здається недосяжною, тому підопічним Андрія Кірякова варто зосередитись лише на власних результатах. А ситуація в турнірному становищі «проясниться» дуже скоро.

Hare Krishna має гравців, здатних взяти на себе ініціативу, але команда не забила жодного м’яча в останніх двох поєдинках. Протистояли однозначним фаворитам – ДКС України та «Слобідці». Чи припинять хлопці сумну тенденцію у восьмому турі?

Пресслужба R-Cup