Лідер перемагає, невтішний тур для команд Кірякова, «тріумвірат» у боротьбі за друге місце , MBZ зробили ще крок назустріч чемпіонству, а за другу сходинку сперечаються 3 команди, FC Lontano і Karcher зазнали п’ятої поразки в турнірі – огляд сьомого туру R-Cup Futsal , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.11.2021

Лідер перемагає, невтішний тур для команд Кірякова, «тріумвірат» у боротьбі за друге місце

10.11.2021

Лідер перемагає, невтішний тур для команд Кірякова, «тріумвірат» у боротьбі за друге місце

MBZ 9 – 0 KARCHER

MBZ «всуху» розгромили суперника, і відразу двоє їх гравців потрапили у номінанти на звання кращого в турі. Олександр Іващик (3+0) і Дмитро Мартиненко (2+1) провели результативний матч. Але й кращий бомбардир турніру Микола Бойко не забув покращити свою статистику. Бойко у грі відзначився дублем. Ще один із голів забив Сергій Кучерук.

KARCHER протистояв фавориту фактично одним складом, а в таких умовах нав’язати боротьбу MBZ в R-Cup Futsal, практично нереально. Остання сходинка залишається за командою Романа Чернеця, в наступних турах хлопці конкуруватимуть з кількома іншими колективами за покращення свого турнірного положення. MBZ ж прямує до золотих нагород, але, принаймні, залишається 1 команда, яка спробує зіпсувати їх ідеальну переможну статистику.

Binotel 1 – 2 Микільська Слобідка

Віталій Грушко встигає стати кращем гравцем матчу і в Grass, i в Futsal. Спочатку він приніс перемогу «Матадору», а згодом забив переможний м’яч у ворота Binotel.

Обидві команди Андрія Кірякова в цьому турі програли. Невтішним видався ігровий день для наставника, але Binotel відкривав рахунок у грі з «Слобідкою» зусиллями Волошенка. Граючий тренер суперників, Владислав Рибальченко, зрівняв на 17 хв, забивши важливий гол «у роздягальню».

Після перерви точний удар Грушка забезпечив номінальним гостям чергову перемогу. Один із їх головних конкурентів у таблиці, Крила Донбасу, втратили очки, тому наразі боротьба за нагороди в R-Cup Grass загострилась до максимуму.

ДКС України 6 – 3 FC Lontano

Ми писали вище про Грушка з Микільська Слобідка, який встигає приносити перемоги своїм командам у двох турнірах впродовж одного ігрового дня. Черга матчу між ДКС України і FC Lontano і тут теж є про кого згадати.

Вплив Андрія Маринича у перемогу «соколів», а згодом і ДКС України розгледиш неозброєним оком. У матчі з «Lontano» він відкрив рахунок і асистував партнеру. Щоправда, невеличка ремарка: на 20 хв Андрій «записав» до свого пасиву автогол. Результативність Маринича і в свої, і в чужі ворота – всі голи першого тайму.

Але згодом підопічні Олександра Шестерньова вийшли вперед завдяки голу Мамалата. А тепер час з’явитись «на арені» ще одному хлопчині з ДКС України – Андрію Пульцину. Він забив на 22 хв, а ближче до завершення поєдинку зробив дубль. За підсумками голосування, Пульцин став кращим гравцем туру. Та станом на середину другого тайму «лонтанівці» продовжували йти вперед, і Загоровський зробив рахунок 3:2 на їх користь.

Втримати перемогу не вдалось. Точні удари Костроми, Мельника, Грищенка шокували FC Lontano і змусили «капітулювати». ДКС України «вирвали» 3 очки в другому таймі і продовжують вести боротьбу за нагороди.

МФК Парма 1 – 1 Крила Донбасу

Крила Донбасу не оговтались після поразки MBZ? Втрата п’яти очок у двох матчах дозволила конкурентам наздогнати «Донбас» у таблиці. Ось такий «сюприз» приготували хлопці з МФК Парма для команди Віктора Беднюка. Хоч між колективами немала різниця в турнірному становищі, їх очне протистояння завершилося внічию. Олег Пасічник відкрив рахунок на 20 хв, але до середини другого тайму Крила Донбасу зрівняли після голу Юрія Панайотова. Для нього цей м’яч став дебютним в R-Cup Futsal, а Олег Пасічник, забивши вдев’яте в турнірі, продовжує змагатись за звання кращого бомбардира чемпіонату.

Пресслужба R-Cup