Центральний матч Gold за участі команд із топ-3, напруга в Silver зростає – анонс 10-го туру , У Platinum відбудеться матч між PERUN та FC SOKOL. Gold подарує відразу кілька цікавих протистоянь. Симпатичний Silver приваблює інтригою у верхній частині таблиці. А в Bronze настав час для «рокірування» в топ-5? , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

06.11.2021

Центральний матч Gold за участі команд із топ-3, напруга в Silver зростає – анонс 10-го туру

06.11.2021

Центральний матч Gold за участі команд із топ-3, напруга в Silver зростає – анонс 10-го туру

Platinum Division

PERUN – FC SOKOL (Клавдієве)

У матчі першого кола PERUN розгромив «соколів» 10:0. Але не думаємо, що зі схожим рахунком гра завершиться у неділю. «Соколи» із кожним матчем набувають все більшого досвіду в R-Cup. А в турнірній таблиці положення команди Івана Власюка невтішне. Хлопці міцно «засіли» на передостанній сходинці.

PERUN бореться за топ-3 і підходить до цього поєдинку в якості фаворита. У разі перемоги колектив Ігоря Каплунова підніметься на третю сходинку в дивізіоні.

Gold Division

Duzain-Fasad – FC Yuzhbor

Duzain-Fasad є головним аутсайдером дивізіону, але в контексті конкретного матчу ніхто не збирається «списувати» команду Олександра Поліщука. Хлопці здатні нав’язувати конкуретну боротьбу, переконані, що саме це побачимо у грі з «Южбором».

FC Yuzhbor після втрати очок у грі з «легіонерами» перебуває на другій сходинці, а відрив від найближчого переслідувача становить лише 1 заліковий бал. Величезна інтрига, яка конвертуватиметься у завзяту боротьбу на полі.

FC Profi – Матадор Русанівка

Це буде «битва» за топ дивізіону. «Профі» продовжують втрачати позиції і вже п’яті, а Матадор після перемог в останніх матчах піднявся на четверту сходинку. Різниця між колективами є мінімальною. Проте FC Profi лише програють 3 тури поспіль. В разі успіху у грі з Матадор Русанівка хлопці не лише покажуть «ознаки життя», а ще більше заінтригують нас боротьбою за високі місця.

FC MeadCult – Young Business Club

Центральний матч ігрового дня в дивізіоні. Поєдинок між лідером і третьою командою дивізіону. В останніх п’яти матчах «янги» здобули максимальну кількість очок, але й FC MeadCult «розігнався» після трьох перемог поспіль. Окрім цікавої «вивіски», нас чекає захоплююче тренерське протистояння. Обидва наставники готують команди до запеклої гри. Олександр Шимків vs Євген Задорожний, FC MeadCult vs Young Business Club. Чекаємо неділі!

Нікофлекс – ФК Легіон

Протистояння команд з нижньої частини таблиці. Нікофлекс наразі відіграв лише 5 матчів (найменше серед усіх учасників змагань у дивізіоні). Підопічні Олександра Уса набирають форму й прогресують. «Легіонери» відіграли на гру більше, але по очкам поступаються. Відзначимо, що після підсилення кількома гравцями «Легіон» не програє в останніх двох матчах. Чи продовжить серію без поразок команда Валентина Шевченка?

Silver Division

Yellow Black – Rangers 2.0

«Рейнджери» не можуть втрачати очки, адже боротьба за високі місця в самому розпалі. Yellow Black зосередилися в середині таблиці, але хлопці можуть покращити своє становище в разі перемоги. Команда Дмитра Бондаря відзначається своєю непоступливістю. Чи буде цього достатньо у грі з Rangers? Лідери «рейнджерів» перебувають у прекрасній формі, а Олег Романчук вже забив 12 м’ячів у семи поєдинках.

LIDERS – ФК Кварцит  

ФК Кварцит виборов важку перемогу над «Смайлом» у минулому турі на останній хвилині гри. Цієї неділі хлопці налаштовуються провести менш «стресовий» поєдинок. Це забезпечить лише хороша реалізація своїх нагод, чим «Кварцит» не міг «похизуватись» минулого вікенду. Сподіваємось, колектив попрацював над реалізацією на тренуваннях, бо LIDERS всіма силами намагатиметься «зачепитись» за позитивний результат.

FC SoftServe – МФК Рваний Кед

«Рваний кед» взяв 1 заліковий бал у минулому турі, але гру проти «футбольорів» підопічні Олександра Андрєєва не можуть занести до свого активу. Команда перебуває все ще у топ-5 дивізіону, однак їм під силу покращити своє положення.

FC SoftServe, готуючись до цього поєдинку, вже розробив план із нейтралізації сильних сторін суперника. Припускаємо, що в цій грі підопічні Владислава Рибальченка можуть здивувати. Очікуємо в неділю багато боротьби і гри на результат від обох колективів.

FC Rabona – Denon

«Рабона» в минулому турі втратила очки у матчі з LIDERS. Аби продовжувати боротись за вихід у Gold, підопічні Сергія Кукіля залишать на полі всі сили цієї неділі. Яким буде опір Denon? Команда Владислава Бондзіка в останніх п’яти матчах перемогла лише одного разу. Але чому б не перервати невдалу серію цієї неділі?

AFC Footballers – FC Bilux

У нижній частині турнірної таблиці розгортається справжня боротьба за «виживання». AFC Footballers є одним із колективів, який не збирається опускатись в Bronze. Але довести це хлопці можуть лише на полі, набираючи важливі очки. З іншого боку, FC Bilux, нарешті, отримав у суперники колектив з нижньої частини таблиці. Підопічним Олександра Шестерньова вкрай важливо перемогти. Погляньте на серію без перемог, яка триває вже місяць.

Bronze Division

Tech United – DNIPRO-M

Переможець цього матчу матиме шанс зачепитись за топ-5 в разі поразки ФК Фокус. Але це трохи інша історія, зосередимось на поєдинку, про який іде мова. «Технарі» повинні «переступити» через самих себе у матчі з «дніпрянами». Команда Івана Кияниці розуміє, що їм випала прекрасна нагода зайняти більш високі позиції в дивізіоні, на відміну від минулих сезонів. А підопічні Сергія Кукіля повинні підтвердити свої амбіції в R-Cup якісною грою і звитягою цієї неділі. Інтриг перед  матчем більше, ніж достатньо, чекаємо гри.

ФК Сейм Путивль – FC Valkyrie

Розрив між лідером дивізіону, ФК Сейм Путивль, і другим місцем становить цілих 8 очок. Чемпіонство вже близько, команді Артема Мокренка залишилось зіграти 2 поєдинки і хлопці налаштовані завершити свої виступи у Bronze без втрати очок. FC Valkyrie теоретично може «попсувати» фавориту не лише нерви, а й статистику. Бажаємо обом колективам оптимального збору і чекаємо запеклої боротьби в неділю.

ФК Фокус – New Star

У разі перемоги ФК Фокус значно покращить своє турнірне становище. Якщо Нове Життя програє «міжнародникам», то колектив Дмитра Михайлова здійметься у топ-3 дивізіону. Як бачимо, яку позицію займуть «фокусники» після цього туру, залишається питанням відкритим. До того ж, ще й необхідно обіграти «нових зірок». Чи здивує New Star цієї неділі? Навряд, бо команда Алексіса Чікаізи не зможе розраховувати відразу на двох важливих гравців, які дискваліфіковані.

Internazionale Kyiv – Нове Життя

Нове Життя не збирається поступатись своїм місцем у топ-3. Навпаки, команда Романа Ковтуненка налаштована перемогти й піднятись на друге місце, обігнавши Славутич. Щоправда, Славутич пропускає ігровий день і матиме гру «в запасі».

Якщо Internazionale Kyiv приїде на гру оптимальним складом, ми станемо свідками боротьби, яка триватиме 40 хв. У минулому турі «міжнародники» не могли розраховувати на кількох провідних виконавців. Чи зберуться хлопці на гру цієї неділі?

Пресслужба R-Cup