Провальна кінцівка для Hare Krishna, перша звитяга Рибальченка, тренерська харизма Шестерньова , Дмитро Єпіфанцев із Крила Донбаса влаштував «перфоманс» на «тлі» помилок суперника, Денис Крючков повернувся «на лінію» в матчі з «левами» — огляд матчів четвертого туру R-Cup Futsal, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

20.10.2021

Провальна кінцівка для Hare Krishna, перша звитяга Рибальченка, тренерська харизма Шестерньова

20.10.2021

Провальна кінцівка для Hare Krishna, перша звитяга Рибальченка, тренерська харизма Шестерньова

KARCHER 2 – 3 FC Lontano

Команди не є лідерами в таблиці, KARCHER вже в середині турнірного становища, але цієї неділі колективи подарували справжнє видовище.

Героєм й антигероєм першого тайму став Олексій Пархомчук з FC Lontano. На 12 хв Олексій «записав» до пасиву автогол, але наприкінці першої половини гри він же рахунок зрівняв після передачі Мамалата. На другий тайм KARCHER виходив лише з однією метою: «вигризати» результат і підніматись вище в турнірній таблиці. Капітан Роман Чернець вивів свою команду вперед, але кінцівка поєдинку була за суперником. На 33 хв Алуче все ж «знайшов» свій момент — на табло 2:2. А тренер Олександр Шестерньов приніс перемогу на 40 хв. Те, як Шестерньов реагує на свої голи потроху стає окремим «видом мистецтва». Не лише в складі «Lontano», а й за FC Bilux Олександр, забиваючи гол, миттєво розвертається обличчям до воріт своєї команди і відразу ж може вказати на помилки підопічним, які примчали привітати наставника із голом. Завдяки цій перемозі FC Lontano здіймається у топ-3 R-Cup Futsal.

Зелені Леви 2 – 9 MBZ

Не так багато команд залишилось, які можуть нав’язати конкурентну боротьбу MBZ. Цієї неділі, до речі, у ворота команди повернувся Денис Крючков за відстуності штатного воротаря Миколи Поліщука. Поєдинок з аутсайдером став звичайною «прогулянкою». Хоч і пропустили двічі в другому таймі, до 22 хв вели в рахунку 6:0. Гол Науменка в стані «левів» спровокував на ще 2 забиті м’ячі суперниками. Згодом Олійник потішив свій колектив голом у ворота Крючкова. Але Микита Олексюк за хвилину до фінального свистка все ж встановив остаточний розгромний рахунок на користь MBZ.

Микільська Слобідка 7 – 3 МФК Парма

Ще одне результативне протистояння. Це перша перемога «Слобідки» в турнірі. Але в наступних поєдинках хлопці можуть нав’язати боротьбу командам, які наразі розташувались вище у турнірній таблиці. Сергій Белкін, справжній «забивала» у складі колективу Владислава Рибальченка, відзначився голами у третьому турі поспіль. Цього разу він оформив «дубль». Сергій забив перший гол «Слобідки» на старті матчу, а Грушко й Іванко «розвинули» успіх до 12 хв. І лише згодом супернику вдалось «засмутити» голкіпера. До перерви двічі забив Пасічник, однак між цими м’ячами свій момент реалізував Чайка. 4:2 після першої половини гри, і Микільська Слобідка продовжила збільшувати перевагу. Ще по голу в активі Чайки й Белкіна. Та невтомний Пасічник намагався повернути інтригу — віддав асист на Бабія. Ще не писали про Вадима Скиценка, який не бажав завершувати матч без першого м’яча в сезоні. Зрештою, №2 і встановив остаточний рахунок на табло.

Hare Krishna 2 – 5 Крила Донбаса

Перемога Hare Krishna над «левами» мала б додати інтриги у матчі проти Крила Донбаса. Проте, як бачимо по результату гри, лише «на папері». Hare Krishna навіть у програних матчах забиває не менше двох м’ячів. Непогана результативність суперника команду Віктора Беднюка ніяк не збентежила. Хоч і початок поєдинку для хлопців видався нервовим —  в одній з перших атак Калиновський вивів «Krishna» уперед. Але автогол Здебського й м’яч Єпіфанцева вивів у лідери фаворита ще до перерви.

Друга половина зустрічі перетворилась у справжню драму. На 30 хв Здебський виправивсь і допоміг забити Гулику. Однак Дмитро Єпіфанцев в першому таймі лише почав власний «перфоманс». Що ж чекало попереду? 3 голи за 2 хв до кінця гри і підсумковий «покер» №8.

Крила Донбаса продовжує гонитву за MBZ, колективи зустрінуться між собою за тиждень. Однак перед цим «Донбас» зустрінеться з «левами».

Пресслужба R-Cup