Анонс 3-го туру R-Cup Futsal, Крила Донбаса чекають на осічку лідера, але й той не збирається втрачати очки. Чи готова «Парма» боротись за топ-4? Хто переможе: Кіряков чи Шестерньов?, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

15.10.2021

Анонс 3-го туру R-Cup Futsal

15.10.2021

Анонс 3-го туру R-Cup Futsal

KARCHER – FC Lontano

Обидві команди свої минулі матчі програли. KARCHER примудрився жодного разу не забити у ворота Binotel, а FC Lontano «опустили руки» перед результативним Олександром Борисковим із Крила Донбаса. Ми віримо, що кожен із колективів претендуватиме на потрапляння в топ-4.  Але, спершу, тренери Андрій Кіряков та Олександр Шестерньов з’ясують між собою: чия команда є саме зараз здатна боротись за високі місця в R-Cup Futsal.

Зелені Леви – MBZ

«Левам» у 3-му турі не пощастило з суперником, хоча, з іншого боку, колектив отримає досвід гри з топ-суперником. Але це буде протистояння першої й останньої команди. Скільки очок по «гол+пас» набере Микола Бойко цієї неділі? Фаворит не може помилитись в цьому матчі, а «левам» бажаємо сміливості у грі.

Микільська Слобідка – МФК Парма

«Слобідка» була дуже близькою до перемоги в минулому турі над ДКС України. Але Маринич завадив команді Владислава Рибальченка здобути першу перемогу в турнірі. Ще одна можливість з’явиться у матчі з «Пармою». Наявність такого гравця як Кузнєцов додає міці колективу Андрія Балагути в атаці, але це гра, в якій немає фаворита. Хоча передчуваємо, що один із цих колективів точно здивує у неділю.

Hare Krishna – Крила Донбаса

Крила Донбаса вирвались на друге місце в таблиці. Команда Віктора Беднюка сподіватиметься на «осічку» лідера, але перед цим ще потрібно перемогти Hare Krishna, що «ділить» третє-восьме місця в турнірному становищі. Колектив Володимира Коновальчука приємно здивував минулої неділі, коли обіграв «левів». Однак у 3-му турі суперник досвідченіший. Чи зуміють хлопці здивувати у грі проти «Донбаса»?

Пресслужба R-Cup