"Темні конячки" Winter R-Cup: чого чекати від дебютантів турніру на "довгій дистанції", R-Cup аналізує виступи дебютантів турніру після перших матчів у дивізіонах. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.12.2020

"Темні конячки" Winter R-Cup: чого чекати від дебютантів турніру на "довгій дистанції"

22.12.2020

"Темні конячки" Winter R-Cup: чого чекати від дебютантів турніру на "довгій дистанції"

Winter R-Cup Divisions зібрав 58 найрізноманітніших команд. Серед колективів є досвідчені "бійці," а також і новачки турніру. Перші матчі зіграно, тому сьогодні "зупинимось" на дебютантах та оцінимо їх шанси на боротьбу за перемоги у наступних протистояннях. 

SKY KYIV

Ще одна команда Євгена Задорожного "поповнила" ряди учасників Winter R-Cup. SKY гратиме в "Платині". Це наддосвіченій колектив з яскравими виконавцями на кожній позиції. Ми добре знаємо про їх заслуги й перемоги в інших лігах та переконані, що наставник поставить перед командою конкретну мету — як мінімум, призові місця й боротьба за золоті нагороди. Тому очікуємо ще більше пристрастей в найвищому дивізіоні вже цього вікенду.

FC Energo

Команда Івана Ільницького у двох турах втрачає очки. Це нічиї з ФК Атлетік та ФК Неизбежность. Та нічийні результати навряд зменшать впевненість у власних силах, адже обидва матчі видались бойовими та рівними за ігровою складовою. Однак FC Energo варто швидше "вмикатись" та налагодити оборонні "редути". Звичайно, враховуємо, що це лише перші матчі. Колектив налаштовується набрати "обертів" у 2021 році, а ми, в свою чергу, очікуємо більше балансу у грі від FC Energo вже в 3-му турі.

SC Favorit

SC Favorit вже встигли опинитись під "гарячою рукою" Young Business Club i Smile Development. "Янги" після осінньої звитяги у "Бронзі" мотивовані знову боротись за нагороди, а Смайл прагнуть довести, що невдачі в осінньому турнірі є лише наслідком відстуності досвіду гри топ-суперниками.

Тому SC Favorit чекали неминучі поразки на старті. Гравці, часом, шалено рухаються полем, та це не додає динаміки, а лише показує слабкі сторони команди. Та колективу Олеся Шульженка не бракує жаги до боротьби, це помітно в очах лідерів: Віталія Захарчука, Миколи Кондрука, Ярослава Коваленка тощо.

ФКА

Команда у стартових турах здобула 4 очки із 6-ти можливих. Найбільше уваги приковують їх тактичні "наради" після матчів, у ході якіх "на чолі" стоїть Олексій Гарасюта. Він є одним із тих гравців, якому "личить" роль лідера. Олексій емоційно реагує ледь не на кожну втрату м'яча чи нереалізований момент, а також не соромиться дати "прочухана" партнерам. ФКА демонструють атакуючу гру, адже у їх складі є кілька результативних та технічних виконавців. Серед них — Філіп Ісмакаєв та Денис Пономаренко, які на двох забили уже 6 м'ячів.

ЮніорСпортТалісман

Окремий колектив із "співдружжя" Magic Tiger Talicman. Команда заявилась на турнір в останній момент та є "темною конячкою" для суперників. З одного боку, той "Талісман," який постійно грає в найвищих дивізіонах, з іншого — новий склад, але ті ж принципи гри в ЮніорСпортТалісман. Минулого вікенду обіграли медійників з INTER. Яких же висот досягнуть в Silver Division?

ATL

Молода, настирна команда, з хорошим підбором виконавців. Але 2 поразки поспіль та різниця м'ячів 16-3. У колектива поки відсутній малюнок гри в обороні, хлопці думають лише про атаку. Але й майстер-клас командної гри в нападі отримали в минулу неділю від 3й Тайм. Побачимо, як ATL проведуть "роботу" над помилками і чи вдасться реалізувати свій потенціал на полі.

Nishcheta

Роман Петросян брав участь в осінньому турнірі в складі AAZISS. А вже взимку Роман є капітаном своєї нової команди — Nishcheta. Колектив робить акцент на індівидуальні якості гравців. Та, коли суперник обороняється більш агресивно, доводиться вигадувати щось нове й шукати інші шляхи до воріт. Наразі Nishcheta "йде" без поразок, та разом із цим відзначимо, що лідер команди на полі, Дмитро Косогор, бере на себе забагато обов'язків. Це може негативно відбитись на результатах. У минулому матчі із ФК Фокус Дмитро був усюди: розпочинав атаки, а згодом завершав, коли у нападі не "клеїлось," відпрацьовував у захисті тощо. Партнери повинні розділити між собою обов'язки Косогора, аби він зосередився на креативі, створюючи моменти для Петросяна і ко.      

Прес-служба R-Cup