Winter R-Cup Divisions 2020-2021: чого чекати від команд напередодні старту турніру, У суботу та неділю, 12-13 грудня, на Rejo-ВДНХ відбудуться матчі першого туру Winter R-Cup. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.12.2020

Winter R-Cup Divisions 2020-2021: чого чекати від команд напередодні старту турніру

10.12.2020

Winter R-Cup Divisions 2020-2021: чого чекати від команд напередодні старту турніру

За призові місця змагатимуться більш, ніж півсотні команд у чотирьох дивізіонах:

  1. Platinum Division
  2. Gold Division
  3. Silver Division
  4. Bronze Division

За підсумками Autumn R-Cup призери 2-го по силі дивізіону (Hell Energy, Beton Energo) тепер гратимуть з найсильнішими командами. Можливо, саме цей фактор стане ключовим в остаточному їх становленні в ранзі топ-колективів R-Cup.

Hell Energy

Абсолютний чемпіон минулого розіграшу Soborna Team "на пікі" пішла з турніру. Та тепер їх принциповий суперник, FC Rejo, побореться за 1 місце з іншими "давніми знайомими" турніру: SimStore-Fiskars, Мир Футбола, MBZ тощо.

Минулий сезон Smile Development відіграли у найвищому дивізіоні. Але кінцевого результату у турнірній таблиці, напевне, очікували кращого. Зимовий турнір команда Юрія Момота проведе в Gold Division. За перші сходинки розгорнеться справжня "драма" за участі YBC, IFL, Duzain-Fasad, Grace.

У Silver Division є кілька команд, які здобули бронзові чи срібні нагороди в Autumn R-Cup. Зараз "хижаки полюватимуть" на найбільшу "здобич" — золоті медалі. Дійсно, деякі команди вносять ряд інтриг в дивізіон. Зазначимо деякі із них:

  • Як проходитиме "реабілітація" хлопців із 3й Тайм після осінньої "смути?"
  • Чи вистачить "пального" FC Rabona на весь сезон?
  • На якій позиції опиниться FC BILUX після чемпіонства в Iron Division?

У Bronze Division ми побачимо протистояння колективів, які знаходяться на етапі "нарощування м'язів" перед черговим викликом. Сюди віднесемо DNIPRO-M, FC Valkyrie, ФК Фокус тощо. 

Та тепер важко буде знайти виправдання після невдалих результатів, адже Unknown FC, FC Young Boys, Шулявка Юнайтед частенько "перевірятимуть" на міцність "андердогів."

Прес-служба R-Cup