"Найлютіший камбек осені," – Tech United перемагає Нове Життя у матчі 3-го туру Autumn R-Cup 2020 , У 3-му турі найдраматичнішим матчем стала дуель між Tech United та Нове Життя. Команда Івана Кияниці відігралась з 1-4 і в підсумку святкувала першу звитягу в осінньому турнірі., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

08.10.2020

"Найлютіший камбек осені," – Tech United перемагає Нове Життя у матчі 3-го туру Autumn R-Cup 2020

08.10.2020

"Найлютіший камбек осені," – Tech United перемагає Нове Життя у матчі 3-го туру Autumn R-Cup 2020

Аутсайдери групи G

Протистояння між колективами викликало ряд інтригуючих питань. 

Чи покаже Tech United, нарешті, рівномірну гру протягом усіх 40 хвилин? Яким чином Нове Життя втілюватиме ігровий досвід у забиті м'ячі? 

Перед стартовим свистком обидві команди знаходились на "дні" групи G, програвши перші поєдинки Autumn R-Cup 2020. В осінньому турнірі Tech United не забивали більше двох голів за матч. Відсудність злагодженої гри в обороні постійно тримає колектив на вершині "хіт-параду" із голів у власні ворота. Тому для їх суперника, Нового Життя, цей матч обіцяв першу перемогу і міцний "плацдарм" для наступних звитяг.

Перший тайм 

Tech United і Нове Життя розпочали очну дуель в середньому темпі, "обмінюючись" зустрічними атаками. За відсутності штатного голкіпера Мирослава Молочка місце у воротах зайняв польовий виконавець Сергій Вахрушев.

Сергій Вахрушев "Tech United"

Нове Життя вперше "перевірили" воротарські здібності Сергія на 6-ій хв. Винокур небезпечно пробивав із середньої дистанції після розіграшу кутового – голкіпер на місці. Проте в одній із наступних атак їм вдалось забити зусиллями Дмитра Богатиренка.

Пропущений гол змусив суперника нервувати. Передачі на чужу половину поля від гравців Tech United не знаходили "адресата." Лише на 9-ій хв Юрченко "знайшов" партнера правим флангом, але той не зумів переграти воротаря Ковтуненка. 

Наступного небезпечного моменту біля воріт однієї з команд довелось чекати ще 5 хв. Винокур та Воєвуцький в складі Нового Життя активно пробивали з-за меж штрафного майданчика. Після чергового розіграшу аута хитромудре рішення й неочікуваний удар від капітана Романа Ковтуненка завершився другим голом. 

Це змусило Tech United активно "йти вперед." Вже в наступній атаці Михайло Маслов відіграв один м'яч. 

Але довго підтримувати високий темп гри не вдалось. Наприкінці 1-го тайму Дмитро Богатиренко вдруге "засмутив" голкіпера Вахрушева.

За рахунку 3-1 на користь Нового Життя команди закінчили першу половину зустрічі.

Другий тайм

Tech United робить акцент на контратаки та індивідуальну майстерність виконавців, не маючи запасного плану на гру. Такий "веселий" стиль, інколи, супроводжується емоційними "всплесками" на полі, які приносять результат на табло. Але, коли чекати цих емоцій, й самі гравці, мабуть, не знають.

Друга половина зустрічі розпочалась із атак Нового Життя. Tech United "відповідали" довгими закиданнями від капітана Івана Кияниці, який замінив у воротах Сергія Вахрушева. 

Тим часом, тиск на чужі ворота від команди Романа Ковтуненка перетворився в ще один забитий гол. На 28-ій хв Віталій Авер'янов перехопив м'яч поблизу центра поля і точно пробив у ближній кут воріт суперника, рахунок на табло — 1-4. 

"Найлютіший" камбек осені

Пам'ятаєте, вище писали про "всплески" на полі від Tech United?

30-та хвилина поєдинку... Олександр Абрашин завершив ударом в ближній кут прорив Євдокименка із власної половини поля. У наступні 7 хв колективи грали на "зустрічних курсах," поки П'ясецький не скоротив відставання до одного голу після "стінки" з Вахрушевим.

Лише хвилина минула після цього взяття воріт. Вже в наступній атаці Олександр Євдокименко, отримавши передачу із правого флангу, потужним ударом під поперечину "прошив" Романа Ковтуненка. 4-4, Tech United зрівнює рахунок.

Менше хвилини залишалось до фінального свистка. Германович віддав пас у центральне коло на Маслова, той на правий фланг. Емоції дались взнаки — суперник сфолив. Арбітр Денис Дорошенко переглянув відеоповтор моменту і призначив пенальті у ворота Нового Життя за секунду до закінчення матчу. До м'яча підійшов Владислав П'ясецький, який впевнено реалізував удар "з точки." 5-4, бурхливе святкування Tech United та їх групи підтримки!

Нове Життя "підсіли" під кінець поєдинку у фізиці, оскільки грали 40 хв одним складом, без замін. Саме це зауважив капітан Tech United, Іван Кияниця, коментуючи кінцевий результат: "Початок матчу був рівним, але супернику вдалось забити двічі. Згодом ми відіграли  гол, та пропустили втретє. Розуміли, що під кінець поєдинку Нове Життя втратить запас сил. Наша команда не розгубилась і скористалась цим, забивши два вирішальні м'ячі за дві хвилини. Вдячний кожному гравцю за самовіддачу". 

Прес-служба R-Cup