П’ятий польовий MLP Co, що приніс 3 очки, перфоменси FC SICH і US в очному матчі, старт кубку, Підсумки 8-го ігрового тижня, старт 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

07 лютого

П’ятий польовий MLP Co, що приніс 3 очки, перфоменси FC SICH і US в очному матчі, старт кубку

07 лютого

П’ятий польовий MLP Co, що приніс 3 очки, перфоменси FC SICH і US в очному матчі, старт кубку

Вища ліга

FC Inter Kyiv 0 – 1 FC LONTANO

FC LONTANO показав майстер-клас – як можна втримати мінімальну перевагу на свою користь, при цьому, дещо ризикнути в кінцівці, та все одно вийти переможцем. У матчі з FC Inter Kyiv Сергій Степаненко відкрив рахунок на 20-ій хв. Номінальні господарі, розуміючи, що різниця мінімальна кинулися на ворота суперника, проте той залишався холоднокровним. Щоб відігратися, FC Inter Kyiv задіяв п’ятого. FC LONTANO теж пішов із п’ятим наприкінці й втримав перевагу. 3 очки підняли FC LONTANO на п’яту сходинку.  

Duzain-Fasad 4 – 1 FC Meest TEAM

Продуктивні заключні хвилини від Duzain-Fasad у матчі з FC Meest TEAM принесли команді 3 залікові бали звітного туру. Підсумок першого тайму вмістився в хвилину результативності від обох команд, коли на 17-ій хв Ігор Осташевський вивів «містян» уперед, однак Сергій Заверюха зрівняв рахунок на 18-ій хв. У кінцівці «дизайнери» забили вирішальні голи. Зокрема, Андрій Жук оформив свої перші 2 м’ячі в сезоні.

AUTOENERGY 3 – 6 FC Fenix

Двоє з шести учасників, що змагаються за найвищі місця, зустрілися між собою. Збору AUTOENERGY майже в 2 четвірки виявилося недостатньо, щоб одержати очки в грі з FC Fenix, який приїхав, маючи на одного універсального гравця в заявці більше. Проте всі лідери були на полі, а номінальним господарям кількох гравців, які раніше робили різницю, не вистачило. Результативний відрізок із трьох голів за 4 хв наприкінці першого тайму від FC Fenix зробив команду недосяжною. Владислав Калюжний до голу до перерви в другій половині додав ще 2, чим остаточно закріпив успіх. AUTOENERGY поступився, але не випав із гонки.

AFC Atletico Kyiv 3 – 1 GC SLAVSANT

«Барбери» по шаленому налаштувалися на AFC Atletico Kyiv. GC SLAVSANT приїхав з однією заміною, проте створив достатньо проблем супернику. Набирати чергові 3 очки «матрацникам» далося вкрай складно. Номінальні господарі здобули 3 залікові бали завдяки хет-трику Ярослава Кутового. Дебютант AFC Atletico Kyiv у змаганні Антон Антоненко віддав асисти на 2 голи Кутового. GC SLAVSANT гідно проекзаменував «матрацників» на готовність втримувати лідерство в матчах із середняками таблиці, які підходитимуть до зустрічей особливо мотивованими.

ФК Фокус 4 – 5 MLP Co

MLP Co й ФК Фокус видали найшаленіший матч у Вищій лізі звітного туру. Подарували прекрасні емоції вболівальникам, які точно насолодилися грою, її інтригою, проте й свої якості на полі команди теж продемонстрували, обидві показали – за рахунок чого збиралися досягти успіху чи досягли його. «Фокусники» по 2 рази в кожному з таймів ловили суперника в організовували гольові атаки. Двічі лідирували з мінімальною різницею. Головний камбек, той, який привів до трьох очок, MLP Co зробив за 4 хв до завершення гри. Поступаючись 3:4, номінальні гості продовжили з п’ятим. Суперник при такому розвитку подій ще недовго втримував перевагу. На 37-ій хв рахунок став нічийним. ФК Фокус узяв тайм-аут, щоб стати на захист проти п’ятого польового, проте й ця пауза не допомогла. MLP Co набрав хід і вирвав 3 залікові бали. П’ятим у номінальних гостей виступав Анатолій Жихарєв. Ці 2 розіграші він і замкнув, оформивши дубль.

ATL 0 – 3 Friends Team

Friends Team повертався після невдачі й, окрім результату, від команди можна було перейняти добрий настрій, із яким вона приїхала на гру з ATL. Однак під час командних взаємодій на полі в «френдах» хтось навіть впізнавав майбутнього чемпіона. ATL у першій половині просто не мав чим парирувати. Команда адаптувалася й знайшла себе в другій половині, та вже пропустила тричі. Сергій Чеберяк у складі «френдс» оформив гол+пас. Після пропущених м’ячів номінальні господарі створили ряд моментів, у ході яких впевнену гру в рамці показав голкіпер Friends Team Павло Овдієнко.

Если Шо 2 – 2 Royal Credit

Если Шо своїм першим, а потім і другим голом у матчі Royal Credit майже запевнив у тому, що без звитяги з поля не піде. Олег Поліщук оформив дубль у складі номінальних господарів. Красивим вийшов другий гол, коли після ривка флангом й обіграшу суперника переграв голкіпера. Поліщук забив наприкінці першого й зі старту другого таймів. Royal Credit важко оговтувався від пропущених м’ячів. На допомогу прийшов дубль Микити Кірпаня. Спочатку він вразив ближній кут, а наприкінці зустрічі відзначився з десятиметрової позначки.

Перша ліга

Inter Cars Ukraine 3 – 5 LEFT COAST

LEFT COAST мав подвійну перевагу в матчі з Inter Cars Ukraine всередині першого тайму, та подальший розвиток подій у грі виявив переможця лише наприкінці. Номінальних господарів до камбеків із 0:2 і 2:3 приводили Олександр Каменчук дублем і своїм голом Олександр Грицюк. Оформив 2 м’ячі ще один гравець, і це був переможний дубль. Перед фінальним свистком двічі відзначився Даниїл Ахмадов, принісши LEFT COAST 3 очки.

FC MAXIMUS 2 – 5 PERUN

PERUN, не маючи переваги в кілька голів, не відчував, що суперник по звітному туру FC MAXIMUS є одним із аутсайдерів таблиці. Номінальні господарі підсилилися Сергієм Цибенком і гратимуть під його керівництвом. Граючий тренер FC MAXIMUS відкрив рахунок після удару з власної половини. Матч наповнився величезною інтригою. PERUN зрівняв на 27-ій хв після не менш ефектного голу, який створили Ярослав Аксьонов і Сергій Пазинич. Пазинич ударом головою відгукнувся на закидання Аксьонова. За 6 хв Пазинич оформив дубль.  

FC Legendary Amateurs 5 – 4 PIN-UP

FC Legendary Amateurs на характері обіграв конкурента PIN-UP і піднявся на другу сходинку в таблиці. В першому таймі темпу задавали номінальні гості, двічі виходячи вперед після дублю Родіона Українця. Суперник відігрався й схоже протривало до середини другої половини. «Аматорс» зняв із себе роль наздоганяючого. Команда вийшла в лідери, та PIN-UP не відпустив і відігрався після того як вдруге відзначився Дмитро Пиляк. Вирішальний гол забив Олександр Миславський за хвилину після другого м’яча Пиляка. Всього в матчі Миславський зробив 3 результативні дії.

FC Profi 0 – 1 OnlyFans Team

OnlyFans Team виграв вдруге поспіль, чого ще траплялося в минулих турах. Якщо команда дійсно віднайшла рецепт успіху, то ще нав’яже боротьбу за топ. Однак матч із FC Profi, в першу чергу, запам’ятався жахливою травмою гравця номінальних господарів Володимира Мойсеєнка. Бажаємо Володимиру здоров’я й якнайшвидшого відновлення. Вирішальний гол у зустрічі забив Антон Струк на 37-ій хв.

Благора Інвест 1 – 1 UID

Благора Інвест залишився всередині таблиці, розділивши очки звітного туру з UID, командою, що знаходиться нижче, та в разі успіху номінальні гості могли перестрибнути через 3 сходини. Благора Інвест розраховував би на схоже в разі набуття максимуму. UID виходив у лідери після голу Юрія Кацарського на 2-ій хв. Він відзначається майже в кожному матчі цього сезону, та Благора Інвест зрівняв рахунок і відзначився гравець, який іде другим у гонці бомбардирів. Роман Яременко відновив паритет на 18-ій хв.      

Developex 1 – 2 SC Favorit

SC Favorit провів важкий матч із Developex, і вирішальний гол номінальні гості забили тоді, коли вже прийшла думка, що нічия буде закономірним кінцевим результатом. Андрій Боровський забив наприкінці не просто гол, що приніс 3 очки, а гол, що дозволив SC Favorit піднятися на першу сходинку в таблиці. Developex знову створив сильний опір черговому супернику. Колектив не набрав очок, але переконані, що найближчим часом вони прийдуть.  

Друга ліга

ЧА-ЧА-РАЗ 3 – 3 Крила Донбасу

Одне з фото матчу ЧА-ЧА-РАЗ – Крила Донбасу розкрили секрет успіху номінальних господарів у першому таймі. На фото тренер тримав у руках джойстик, а підопічні витискали максимум зі своїх моментів. Старанна реалізація привела ЧА-ЧА-РАЗ до проміжних 3:0 після першого тайму. Крила Донбасу приїхали з підсиленнями. Другий тайм розпочали з п’ятим. Владислав Рибальченко розігрував із партнерами. Кілька разів вони виводили на ударну позицію Михайла Бідного, та той хибив. Після деяких коректив голо потік уже неможливо було зупинити. Олександр Борисков на 33-ій хв і 35-ій хв оформив гол+пас, принісши нічию.  

FC Goldmine 0 – 8 FC Leaders

FC Goldmine раз по раз натикався на сейв голкіпера FC Leaders Василя Ткачука після своїх атак. Подібне траплялося за різного рахунку на табло, та підсумкові цифри на користь FC Leaders вражають. «Суху» звитягу точно забезпечили порятунки голкіпера Ткачука. Весь FC Goldmine зупинив один голкіпер. У другому таймі розвинути перевагу номінальним гостям допоміг хет-трик Даниїла Ахмадова.

FC BEER WAY 2 – 7 NOOSPHERE KYIV

NOOSPHERE KYIV підсилилася й вже з новими гравцями в складі команда досягла своїх перших трьох очок. Один із двох нових гравців номінальних гостей Артем Марчук відразу ж оформив хет-трик. Є відчуття, що на цій звитязі NOOSPHERE KYIV не зупиниться. Буде ряд матчів із сусідами й очок має стати більше.

AFC Footballers 4 – 3 SOROKI TEAM

AFC Footballers перервав безвиграшну двохматчеву серію. Результативний перший тайм значно наблизив номінальних господарів до підсумкового успіху. Сергій Цибенко оформив дубль і Євген Лобанов оформив гол, створивши на табло 3:0. SOROKI TEAM відповідав у другому таймі, та «суха» перевага суперника до перерви стала справжньою заявкою на успіх.

Харків 1654 2 – 1 Славутич

Харків 1654 не вигравав у двох турах, але звітного виправив цю статистику, обігравши Славутич. Сергій Маркарян відкрив рахунок на 4-ій хв. Антон Хлобистін подвоїв перевагу, та всередині другої половини, після автоголу Артема Ясененка Славутич зменшив різницю. Одержавши 3 очки, харків’яни окреслили те, що попри невдалі серії, залишаються в гонці за топ-3.

FC AppsFlyer 6 – 3 Nunu-KyivGastroBar

Кожна звитяга FC AppsFlyer наближає команду до фінішу першим. До завершення гонки ще половина шляху, та відрив колективу від другого місця складає 5 очок при грі в запасі, й звітного туру FC AppsFlyer обіграв чергового міцного суперника. Nunu-KyivGastroBar налаштовувався на лідера й мав додаткову мотивацію реабілітуватися після поразки. До заключних хвилин номінальні гості тримали інтригу, мало в чому поступаючись. Та при рахунку 4:3 лідери FC AppsFlyer оформили по голу, гарантувавши 3 очки. Всього в матчі Юрій Малєй і Віктор Коровіков зробили по дублю, як і Денис Старченко. Євген Малик у грі віддав 5 асистів.

FC BILUX 2 – 4 FC Rabona

Спільне командне фото FC Rabona й FC BILUX після матчу говорить про хороші взаємини між колективами й гравцями. Вони часто зустрічаються між собою, й FC BILUX все ще не знає смаку звитяг в очних іграх із FC Rabona. Звітного туру номінальні гості відігралися з 0:1 й не підпустили суперника до можливого камбеку наприкінці. FC Rabona здобув 3 очки й в черговий раз у сезоні завдяки дуету Костянтин Василенко-Олексій Бондарь. На двох вони зробили 5 результативних дій.

Третя ліга

ФК Гора 3 – 4 Нове Життя

Нове Життя виграв втретє за останні 5 матчів, однак перебуває всередині турнірного становища. Разом із цим і важливі залікові бали команда набирає, покращуючи своє положення. 3 очки в матчі з ФК Гора приніс хет-трик Віталія Макаренка. Всі голи організував у другій половині, допоміг відігратися з 0:1. ФК Гора двічі лідирував, та з середини другого тайму опинився в ролі наздоганяючого. Тричі забив у складі ФК Гора Віталій Оліщук.     

Denon 2 – 7 Буревій

Буревій здолав Denon, який опустився всередину таблиці. Сама ж команда номінальних господарів не виключається з гонки за топ-3. Буревій обіграв непростого суперника. Denon міг наблизитися до камбеку, та з середини другого тайму відпустив суперника, коли той збільшив перевагу до п’яти голів. По гол+пас у складі Буревій оформили Ігор Беспалий і голкіпер Андрій Варчак.   

FC Vauriens 4 – 2 Old Friends

FC Vauriens перервав чотирьохматчеву серію з поразок звитягою звітного туру над Old Friends. Номінальні гості відкрили рахунок завдяки голу Олександра Павленка на 2-ій хв. FC Vauriens прокинувся всередині першого тайму. Микита Кустов оформив дубль, довершили успіх своїми голами Вадим Скиценко й Антон Головня.

Nexus 2 – 2 NoName

Nexus розділив очки з NoName. Команда, що змагається за топ, відібрала залікові бали в NoName й позбавила його проміжного лідерства. Ближче до середини другої половини номінальні гості зрівняли рахунок і вийшли в лідери після дублю Олександра Нехаєнка. Він забив двічі, та залишив команду в меншості. Ярослав Киричок забив другий гол Nexus, що пробудило в капітані NoName бажання сфолити, за яким прийшло видалення.

FC SICH Kyiv 6 – 5 Unknown Sporting

FC SICH Kyiv у феєричному матчі обіграв Unknown Sporting. Перфоменс видали обидві команди, тільки переможцем вийшов FC SICH Kyiv, зробивши камбек уже свій другий наприкінці. Номінальні господарі почали лідирувати на 8-ій хв після голу Олександра Тищенка. Одне з підсилень Unknown Sporting Кирило Варванський зрівняв рахунок за 2 хв. Тоді ж, всередині першої половини US повів, однак до перерви суперник закамбечив і повернув собі лідерство. Голкіпер FC SICH Kyiv Олександр Шкред забив красивий гол у роздягальню. До середини другого тайму вже закамбечив Unknown Sporting. Він лідирував 5:4. Варванський оформив 2+2 по гол+пас. У FC SICH Kyiv був свій лідер, який привів до успіху. Під завершення гри до одного м’яча додав ще два. Всього зробив 4 результативні дії.

ФК Легіон 6 – 0 НІКОС

ФК Легіон обіграв НІКОС із дублем Кирила Лук’янченка, який у останніх двох матчах забив уже 5 голів. Звітного туру «легіонери» взяли максимум від матчу, здолавши четвертий склад НІКОС. В таблиці ФК Легіон зосередився восьмим і думає про примноження кількості звитяг, яких все ще менше, ніж невдач.  

AppStudio 2 – 0 Дружба

AppStudio мав перспективу одноосібно очолити таблицю в разу успіху в матчі з Дружба. Номінальні гості йшли нижче, проте знаходилися поруч і обіцяли позмагатися за очки. Максимальний результат AppStudio гарантував дубль Сергія Гердова. Від найближчого переслідувача AppStudio має різницю в 2 залікові бали.

1/8 фіналу Кубку Winter 2024

PIN-UP 3 – 3 Dynamo Vidradnyi (3:1)

У першому матчі 1/8 фіналу були й інтрига, й камбек, і серія пенальті. PIN-UP мав зіграти в кубку і чемпіонаті. Матч кубковий розпочав із двох голів, якими відзначилися Євгеній Яцентюк і Дмитро Іваницький. Dynamo Vidradnyi видав дуже солідний камбек у другому таймі. Данило Кунцевич оформив красивий дубль. На 36-ій хв Кунцевич вивів номінальних гостей у лідери, та красивий гол провів суперник. Всеволод Сидоренко зрівняв рахунок за кілька секунд до завершення. Матч перейшов у серію пенальті, в якій PIN-UP був влучнішим. Свої 3 удари номінальні господарі реалізували, Dynamo Vidradnyi не забив перший пенальті.            

FC AppsFlyer 3 – 1 Альфа

FC AppsFlyer всі 40 хв долав опір Альфа і вийшов у чвертьфінал. Лідер Другої ліги вже довів, пройшовши учасника Першої ліги, що в разі підвищення до другого за рангом дивізіону, точно не пастиме задніх, бо має значний потенціал. За рахунку 2:1 номінальні гості трималися. Втретє пропустили наприкінці. В складі FC AppsFlyer по гол+пас зробили Віктор Коровіков і Юрій Малєй.

Пресслужба R-Cup

`