Дискваліфікації, R-CUP XII #STOPTHEWAR, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Дискваліфікації
Гравець Підстава Дата рішення Дата ріш. Дискваліфікація Диск-ція Залишилося

Розглянувши епізод, який трапився під час матчу 13 туру   R-CUP ХХІ (далі «Турнір») у Другій лізі між  командами «Славутич» та FC «BEER WAY» , а також вислухавши пояснення арбітрів,  КДК прийняло рішення:

1.  За нецензурні висловлювання в адресу арбітру матчу дискваліфікувати гравця команди FC «Славутич», Максима Івашка на п’ять матчів у Турнірах під егідою R-Cup (п.п. 8.2.3.  діючого Регламенту Турнірів R-CUP. 

09 липня 2023

На 5 матчів

3 матчі

Розглянувши епізод, який трапився під час матчу перенесеного 1 туру   R-CUP ХХІ (далі «Турнір») у Вищій лізі між  командами FC «LIV-COMFORT» та «LP-CRM» , а також вислухавши пояснення арбітрів,  КДК прийняло рішення:

1.  За нецензурні висловлювання в адресу арбітру матчу дискваліфікувати гравця команди FC «LIV-COMFORT», Романа Уланова на п’ять матчів у Турнірах під егідою R-Cup (п.п. 8.2.3.  діючого Регламенту Турнірів R-CUP.

08 липня 2023

На 5 матчів

5 матчів

КК

15 липня 2023

На 3 матчі

2 матчі

КК

16 липня 2023

На 5 матчів

5 матчів

Розглянувши епізод, який трапився після закінчення матчу 14 туру   R-CUP ХХІ (далі «Турнір») у Другій лізі між  командами FC «Rabona» та  «Royal Credit» , а також вислухавши пояснення арбітрів,  КДК прийняло рішення:

1.  За нецензурні висловлювання в адрес арбітра,  дискваліфікувати гравця команди  «Royal Credit» Олійника Андрія на три матчів у Турнірах під егідою R-Cup (п.п. 8.2.3.  діючого Регламенту Турнірів R-CUP.

16 липня 2023

На 3 матчі

1 матч