Команда

Коротка інформація про команду

Останні матчі

Команда Unknown Sporting, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

  • Ігри
    78
  • Перемоги
    25
  • Голи
    215
  • Турніри
    9

ТОВ "Флекс Інжиніринг Груп" – Ваш помічник в сфері промислового, холодильного та вентиляційного, устаткування

ТОВ "Флекс Інжиніринг Груп" працює на ринку промислового холоду з 2016 року. Ми надаємо повний спектр монтажних і пусконалагоджувальних робіт по установці промислового холодильного обладнання на території всієї України, а також по всьому світу. Накопичений професійний досвід дозволяє співробітникам фірми оперативно та якісно вирішувати завдання будь-якої складності.

Компанія ТОВ "Флекс Інжиніринг Груп" здійснює проектування, монтаж, шеф-монтаж, предпусковую підготовку, пуск, сервісне обслуговування холодильного обладнання. Співробітники компанії також виконують всі види ремонту.

Особливу увагу ми приділяємо сервісному обслуговуванню. Тому як належне сервісне обслуговування забезпечить безперебійну роботу Вашого обладнання та дозволить уникнути непередбачених витрат по його експлуатації.

Ми готові запропонувати Вам комплексне рішення по підбору, оснащенню й обслуговуванню поставляємого промислового холодильного обладнання різної холодо-продуктивності, та ступеня складності. Ціни на холодильне обладнання відомих марок формуються без додаткових націнок. Наша компанія не просто постачає якісний холод, а формує довгострокові партнерські відносини на основі професіоналізму, оперативності та відповідальності.

Календар минулих і майбутніх матчів

Фото

Усі фото