«Френдс» проти ФК Нова Пошта, матч MLP Co з FC Donbass, гра між лідерами Другої ліги , Анонс 7-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

27 вересня

«Френдс» проти ФК Нова Пошта, матч MLP Co з FC Donbass, гра між лідерами Другої ліги

27 вересня

«Френдс» проти ФК Нова Пошта, матч MLP Co з FC Donbass, гра між лідерами Другої ліги

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

#
Команда
І
В
ВДП
ВП
Н
ПП
ПДП
П
Мз - Мп
О
Форма

Tech United – Крила Донбасу

Tech United програв два останні матчі, зустрічаючись із командами, що ведуть боротьбу за топ-4 і чемпіонство, та в звітній зустрічі команда постане рівним претендентом на очки, як і суперник. Крила Донбасу мотивовані одержати першу звитягу цього чемпіонату. Наразі в колективу тільки один заліковий бал і остання сходинка в таблиці.

LIDCAR – FC Inter Kyiv

Після двох поразок із мінімальною різницею проти учасників із різних частин таблиці LIDCAR налаштовується, нарешті, вирівняти свою ходу в дивізіоні. Жадатиме звитяги від матчу з FC Inter Kyiv, але й цей представник Вищої ліги не є подарунком. Очевидно також вимагатиме від себе максимального результату.

Skvyra Football Team – ФК Анреал

Лідер таблиці Skvyra Football Team виходитиме на поле за шостою звитягою поспіль. Із останніх суперників звітний ФК Анреал обіцяє стати важчим викликом. «Нереальним» кортить здобути гучний результат, тож, вони знову збиратимуться. До того ж, і спробувати розвинути безпрограшну серію своєю мірою теж спокушає.

Friends Team – ФК Нова Пошта

Переходимо до двох центральних матчів ігрового тижня в дивізіоні. Friends Team готується до другого в сезоні протистояння з конкурентом за топ-4. «Френди» є перепоною до цієї четвірки лідерів для ФК Нова Пошта, який розвиває двоматчеву серію зі звитяг, підіймається вгору таблицею. Friends Team випереджає на два очки й за підсумком гри збирається втримати своє становище непохитним.

MLP Co – FC Donbass

Наступна гра й головне протистояння Вищої ліги звітного ігрового тижня – матч між другою й третьою командами таблиці MLP Co й FC Donbass. MLP Co залишається одним із небагатьох учасників, якому до снаги зупинити переможну ходу діючого чемпіона, а для нього проміжна третя сходинка є не більшим, ніж просто цифрою. FC Donbass і поєдинків менше провів, і в разі звитяги обійде MLP Co. Обидві команди до зустрічі підходять, виграючи в чотирьох останніх своїх матчах.

OnlyFans Team – ATL

Гарячим протистоянням потішать OnlyFans Team і ATL, команди, що сміливо приймають випробування Вищою лігою, та наразі йдуть у нижній частині таблиці. OnlyFans Team є одним із двох аутсайдерів, у ATL із набором залікових балів виходить більш продуктивно. Проте в очній зустрічі колективи постають рівними претендентами на очки.  

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

#
Команда
І
В
ВДП
ВП
Н
ПП
ПДП
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 Если Шо
3 LEFT COAST
4 PIN-UP
5 FC Legendary Amateurs
6 FC Meest TEAM
7 NOOSPHERE KYIV
8 UID
9 FC AppsFlyer
10 FC Goldmine
11 ФК Фокус
12 Харків 1654
13 Fanat
14 Благора Інвест
15 ФК Вишгород

LEFT COAST – FC AppsFlyer

Ряд учасників претендує на третю сходинку таблиці за підсумком звітного ігрового тижня, тому LEFT COAST має з нього виходити лише зі звитягою. Навіть дев’ятий наразі FC AppsFlyer у разі свого успіху може наздогнати LEFT COAST за кількістю очок. Минулого сезону без кількох провідних гравців FC AppsFlyer поступився, не забивши жодного м’яча.

PERUN – Харків 1654

PERUN до наступного матчу підходить фаворитом, однак четвертий із кінця таблиці Харків 1654 сповнений мотивації виступити, як «андердог», що відібрав очки в лідера турнірного становища. Харків’яни мають гравців, здатних робити різницю й на них опиратимуться в поєдинку з PERUN, який налаштовується виграти вшосте поспіль.

Благора Інвест – Єслі Шо

У наступному матчі також зустрінуться учасники з різних частин таблиці. Благора Інвест виграв один поєдинок із п’яти, йде передостаннім, а вище, ніж звітний суперник Єслі Шо у турнірному становищі лише його лідер. Для Єслі Шо цей поєдинок – продовження гонитви за PERUN, але Благора Інвест надихається 8:7 на свою користь, які споглядали минулого чемпіонату.

FC Meest TEAM – FC Goldmine

Дві осічки FC Meest TEAM затримують його вхід у топ-3, та до цього слід віднестися без негативних емоцій, бо команда залишається одним із головних претендентів і ще покаже свій ріст до трійки лідерів. Наступним суперником FC Meest TEAM виступить FC Goldmine, який виграв два з останніх трьох матчів і сповнений рішучості через переможну серію ввійти в верхню частину таблиці.

PIN-UP – ФК Фокус

Аби втримати своє положення на четвертій сходинці, PIN-UP вже має розвивати серію зі звитяг. Команда втретє цього сезону спробує примножити свій минулий успіх, але й суперника має важкого. ФК Фокус опустився на одинадцяту сходинку. Тут побачити «фокусників» точно не чекали, та вони мають оправитися й повернутися на орбіту.

NOOSPHERE KYIV – Fanat

NOOSPHERE KYIV і Fanat створюють для змагання ще одне цікаве дербі. Між собою зустрінуться звітного ігрового тижня учасники, які в минулих сезонах разом грали. Зокрема, кілька гравців NOOSPHERE KYIV виступали за Fanat, але зараз вже вони є лідерами тієї команди, що перебуває всередині таблиці з сімома очками. Fanat, зі свого боку, видав кілька близьких матчів, але не здобув результату в них. З трьома балами йде третім із кінця турнірного становища.    

UID – ФК Вишгород

Рух вгору UID зупинився після поразки другій команді таблиці. Досягти третьої звитяги в сезоні команда намагатиметься через наступний матч, у якому зіграє з аутсайдером ФК Вишгород. Момент, коли цей учасник йтиме за заліковими балами, як за ласим шматком, можливо, настане в звітній зустрічі.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

#
Команда
І
В
ВДП
ВП
Н
ПП
ПДП
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC BILUX
2 AppStudio
3 Альфа
4 FC Agents
5 Unknown Sporting
6 ФК Сокіл
7 FC BEER WAY
8 Сталь
9 Nunu-KyivGastroBar
10 ФК Акули
11 NoName-KonteynerBar
12 FC Profi
13 Inter Cars Ukraine
14 FC Rabona
15 AFC Footballers

AppStudio – FC BILUX

Програму ігрового тижня в Другій лізі відкриє матч між другою та першою командами таблиці. AppStudio в попередньому поєдинку обіграв «агентів», інших претендентів на найвищі місця. Наступне протистояння – гра з лідером FC BILUX, який розвиває п’ятиматчеву переможну серію й налаштований відірватися від цього переслідувача.

FC Agents – FC BEER WAY

FC Agents ділить друге-четверте місця й чекатиме на осічки учасників, що гратимуть між собою в матчі, представленому вище. Самі ж «агенти» мають суперника з середини турнірного становища FC BEER WAY. Сусіда FC Agents по таблиці Альфа цього сезону FC BEER WAY уже обіграв й зараз готується здолати іншого з претендентів.

ФК Сокіл – Inter Cars Ukraine

ФК Сокіл подивляється на топ дивізіону й готується покращувати своє положення, наздоганяти цих учасників. Але й має суперника, об якого спіткнулися двоє інших представників Другої ліги. На Inter Cars Ukraine «соколи» налаштовуються, як на такого ж претендента на очки, хоч і їх команда з низин таблиці має вдвічі менше, ніж ФК Сокіл.

Сталь – Unknown Sporting

Восьма в таблиці Сталь звітного ігрового тижня зустрінеться з Unknown Sporting, який не виграє двічі поспіль і затримується неподалік учасників, що розділяють між собою лідируючі сходинки. US налаштований закрити минулі осічки, маючи перспективу ввійти в топ-3 дивізіону. Лише потрібно виграти свій матч.

AFC Footballers – FC Profi

AFC Footballers із першим заліковим балом в активі підходять до гри з FC Profi. «Футбольори» все ще замикають таблицю, а звітний суперник розташувався двома сходинками вище.  Успіх у цьому матчі може підняти FC Profi значно вище. Перед AFC Footballers стоїть те ж завдання – одержати першу звитягу цього чемпіонату.

ФК Акули – Nunu-KyivGastroBar

ФК Акули готується до матчу з суперником, із яким має рівну кількість очок. Їх по шість у «акул» і Nunu-KyivGastroBar. По одному разу один в одного ці учасники вигравали. ФК Акули йтиме за другою поспіль звитягою. Nunu-KyivGastroBar своєї такої ж переможної ходи не забув, а також налаштовується закривати поразку від Альфа.

NoName-KonteynerBar – FC Rabona

NoName-KonteynerBar із шістьома очками після п’яти матчів підходить до наступного поєдинку. Наразі команда осіла в нижній частині таблиці, поступившись двічі поспіль. Звітний суперник FC Rabona йде передостаннім. Трійка аутсайдерів не влаштовує колектив, тому подивимося за наступною його спробою покращити своє положення.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

#
Команда
І
В
ВДП
ВП
Н
ПП
ПДП
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Авангард Київ
2 DNIPRO-M
3 FC MAXIMUS
4 Славутич
5 ЧА-ЧА-РАЗ
6 ФК "Гора-Powerkit"
7 FC Leaders
8 ФК Легіон
9 FC SICH Kyiv
10 СК "Софіївський"
11 THE DVIZH
12 Nexus
13 Denon
14 Old Friends
15 Дружба

FC SICH Kyiv – FC Leaders

Більшість учасників із верхньої половини таблиці претендують на найвищі місця в дивізіоні. Ба більше, відстань від другого до дев’ятого місця складає лише три очки. Дев’ятим наразі зосередився FC SICH Kyiv. Команда повертатиметься після поразки одному з лідерів. FC Leaders теж має дев’ять залікових балів. Поступається двічі поспіль.

Old Friends – Denon

В останніх сезонах Denon особливо важко змагатися з Old Friends. Колись їх нульова нічия вважалася за гру, в якій Denon просто не пощастило, та вже в наступному поєдинку «старі друзі» обіграли цього суперника. Така тенденція їм до вподоби, Old Friends вийде за заліковими балами на матч проти суперника, з яким ділить тринадцяте-чотирнадцяте місця.

Авангард Київ – ФК Легіон

Авангард Київ виграв вчетверте поспіль, але конкуренти не відстають. Кожен із переслідувачів готовий приміряти на себе лідерство в разі осічки. Її старатиметься оформити ФК Легіон. До матчу з лідером таблиці «легіонери» підходять у хорошому настрої – виграли три останні поєдинки в дивізіоні й пройшли до 1/8 фіналу кубка.

Дружба – ФК Гора-Powerkit

Остання команда таблиці Дружба зіштовхнеться з ФК Гора-Powerkit, який втратив місце в топ-3 після поразки лідеру, тому без коливань збирається повернутися в гонку за найвищі місця через звітну звитягу. Проте Дружба постає непростим суперником, вигравши один із минулих очних матчів. А поступилася команда ФК Гора-Powerkit у конкурентній грі.

СК Софіївський – Славутич

СК Софіївський наразі не змагається серед учасників, які в тісній боротьбі виявляють тих, хто підійматиметься в топ дивізіону. Та, можливо, кілька звитяг поспіль змінять це й СК Софіївський відкриє для себе нові виклики. Суперником звітного ігрового тижня виступить четверта команда турнірного становища Славутич. У разі звитяги він як мінімум обійде колектив, що розташувався сходинкою вище.

Nexus – DNIPRO-M

Nexus виходитиме на поле з вірою, що йому до снаги змінити своє положення. Команда поступилася чотири рази поспіль, але змагатиметься за очки з другим у таблиці DNIPRO-M. Хода другого колективу турнірного становища робить його фаворитом у цій парі, та завдання суперника – показати, що не все так однозначно.

THE DVIZH – ЧА-ЧА-РАЗ

Наступна гра – протистояння підопічних Олександра Кульши THE DVIZH і ЧА-ЧА-РАЗ. Команди змагаються в різних частинах таблиці, та THE DVIZH показуватиме, що йому під силу видавати матчі на рівних із тими учасниками, що ставлять за мету ввійти в топ дивізіону. ЧА-ЧА-РАЗ переслідує трійку лідерів і сподівається, що Третя ліга приберегла для нього місце в топ-3.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

Royal Credit – UID

Учасник, який підіймався в Вищу лігу з нижчих дивізіонів, призер змагання Royal Credit повертається й тепер ітиме до нагород кубкових. У 1/16 фіналу зустрінеться з гідним суперником UID, представником Першої ліги, мета якого в кубку точно не обмежується підтриманням конкуренції з Royal Credit. UID дивиться далі, ніж 1/16 фіналу. Поглянемо за тим як зійдуться між собою й в одному матчі виявлять того, хто пройде далі, ці достойні учасники.

FC Agents – FC Inter Kyiv

Ще одна конкурентна пара 1/16 фіналу – гра між командами, яких розділяє цілий дивізіон. Тому завдання FC Agents із Другої ліги відповідне – стерти цю межу й проявити себе з учасником із Вищої ліги FC Inter Kyiv, який переноситиме досвід, набутий серед найсильніших, на кубковий формат. Як представник найвищого дивізіону, FC Inter Kyiv на папері є одним із фаворитів, але відчуваємо, що роль «андердога» FC Agents відкидатиме зі старту.

Пресслужба R-Cup