LIDCAR мало не відібрав очки в чемпіона, камбек FC Meest TEAM – підсумки 6-го ігрового тижня, Підсумки 6-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

26 вересня

LIDCAR мало не відібрав очки в чемпіона, камбек FC Meest TEAM – підсумки 6-го ігрового тижня

26 вересня

LIDCAR мало не відібрав очки в чемпіона, камбек FC Meest TEAM – підсумки 6-го ігрового тижня

Вища ліга

FC Donbass 4 – 3 LIDCAR

Продуктивний перший тайм забезпечив FC Donbass відрив від LIDCAR у 4 «сухі» голи. Дмитро Іванов відзначився дублем у складі номінальних господарів, однак, коли різниця вже дійсно виглядала, як комфортна на користь фаворита, суперник перейшов у свій режим активності. Зі стартом другого тайму Олександр Яцута відіграв 1 м’яч, а всередині другої половини LIDCAR ще двічі забив у ворота FC Donbass. Відмітимо гол Владислава Шевченка, удар, нанесений із правого флангу в дальній верхній кут після ривка. Реалізованим пенальті Владислав Орляк зменшив різницю до мінімальної. Такий рахунок було зафіксовано як фінальний у грі.

FC Inter Kyiv 0 – 3 Friends Team

FC Inter Kyiv мав можливості в своєму матчі заохочувати Friends Team до активної боротьби. Проте довести до голу одну з атак номінальні господарі не змогли, а «френди» знайшли свій шанс на 5-ій хв. На перших хвилинах другої половини «френдс» подвоїв перевагу. Наприкінці матчу Євген Яблонько вже виправлявся за не реалізований пенальті, коли не переграв голкіпера суперників Віталія Кужелюка. Та всі голи номінальних гостей у цій зустрічі провів Яблонько.

ФК Анреал 4 – 1 OnlyFans Team

ФК Анреал видав дві разючі атаки ближче до середини першого тайму з точними завершальними ударами Олександра Войтовича й Сергія Вовченка. Голи суперника, що прийшли один за одним, похитнули настрої OnlyFans Team видобувати з цього матчу залікові бали. «Нереальні» відірвалися й на 3 голи після забитого м’яча Юрієм Правуком на 22-ій хв. Та на цей гол номінальні гості відповіли, хоч і після того ФК Анреал швидко закрив звітну гру на свою користь.

ATL 2 – 7 MLP Co

MLP Co все ще не підпускає конкурентів до другого місця, виграючи вчетверте поспіль. Звітного ігрового тижня команда зустрілася з завжди непростим для себе суперником ATL, однак саме в цій зустрічі колектив одержав наразі найбільшу звитягу над цим суперником. Хоча стартові хвилини говорили про те, що й цього разу ATL створить багато проблем. Біло-сині повели на 5-ій хв після голу Артема Охірменка, та автогол Рената Мірошнікова швидко відновив паритет. Далі – результативна кінцівка першого тайму й MLP Co попереду 3:1. ATL відзначився й на старті другої половини, проте настроїв довести матч до власної звитяги в суперника вже було не відібрати. В складі MLP Co 3 результативні дії оформив Олексій Шилов.   

Крила Донбасу 1 – 5 Skvyra Football Team

Skvyra Football Team здолав опір Крила Донбасу на 14-ій хв голом Олександра Федотова. Він же подвоїв і потроїв рахунок до середини другої половини матчу. Номінальні господарі боролися з фаворитом, проміжним лідером таблиці, вибігали в кілька атак подекуди небезпечно й точно заслужили на гол. Його провів Дмитро Орловський на 34-ій хв, та на це сквиряни відповіли ще двома забитими м’ячами.

ФК Нова Пошта 4 – 0 Tech United

ФК Нова Пошта виправляє триматчеву серію без звитяг, яка загнала в низини турнірного становища. Та наразі команда виграла вдруге поспіль. У звітному матчі – в Tech United. «Технарі» перед грою очевидно налаштовувалися змагатися на рівних за залікові бали, та їх забагато вже втратив ФК Нова Пошта, тому не міг поставити ще під більший ризик своє можливе потрапляння в топ-4. Номінальні господарі повели з перших хвилин після голів Дмитра Цимбаревича й Андрія Мар’євича. Андрій Назаров перекинув голкіпера на 17-ій хв, поставивши крапку в першому таймі, й, забезпечивши комфортну перевагу на другий. В другій половині Валерій Бойко власним голом завершив переможний виступ колективу.

Перша ліга

Харків 1654 3 – 2 NOOSPHERE KYIV

Продуктивний перший тайм Харків 1654 водночас став для команди й переможним, адже та перевага, якої команда досягла до перерви, зрештою, принесла звитягу над NOOSPHERE KYIV. На цьому відрізку Євген Сірко оформив гол+пас. Номінальні гості по ходу другого тайму оправилися, та їх чекав гандикап на користь суперника в 3 м’ячі. NOOSPHERE KYIV підходив до камбеку, проте настрої харків’ян будь-що втримати різницю принесли їм 3 очки. В складі суперника дубль зробив Артем Марчук.   

ФК Вишгород 0 – 6 PIN-UP

Звитяга над ФК Вишгород закрила для PIN-UP чергову з поразок, а самі 3 очки тримають у мотиваційному тонусі щодо боротьби за найвищі місця, хоч і колектив наразі не є найпершим претендентом. Але, щоб триматися топу дивізіону, виграти потрібно було, з чим PIN-UP справився. По 2 результативні дії в складі номінальних гостей оформили Євгеній Яцентюк, Максим Бакум і Родіон Українець.

ФК Фокус 3 – 7 PERUN

PERUN розвиває наразі найбільш тривалу переможну серію в сезоні разом із двома лідерами інших дивізіонів. Суперник лідера Першої ліги мав створити проблеми в розвитку серії зі звитяг, і на папері ФК Фокус поставав, як претендент на залікові бали. «Фокусники» видали конкурентний перший тайм. Забили першими, та пропустили тричі, хоча перед перервою зменшили різницю до мінімальної. Та в другій половині PERUN остаточно в цій парі закріпився фаворитом, зробивши на табло комфортні 6:2. Під завісу гри ще одним голом у складі номінальних гостей відзначився Ігор Каплунов, а перед тим 3 результативні дії оформив Дмитро Косьмина.

FC Goldmine 4 – 2 FC Legendary Amateurs

Василь Дарій записав до пасиву автогол на 8-ій хв, після чого FC Legendary Amateurs відкрив рахунок. Під завісу першого тайму Юрій Лавренчук виправив це. Номінальні господарі грали без штатного голкіпера, а суперник знову виступав без кількох своїх лідерів. Однак на 26-ій хв Олег Печорин повернув «аматорс» лідерство. Втім, за хвилину FC Goldmine вдруге відігрався, а в заключні 7 хв номінальні господарі вирвали 3 очки. Сергій Бєлкін і Сергій Шершенюк зробили по 2 результативні дії в складі FC Goldmine.

FC AppsFlyer 5 – 5 FC Meest TEAM

Найбільш видовищний матч звітного ігрового тижня в дивізіоні – протистояння FC AppsFlyer і FC Meest TEAM. FC AppsFlyer із перших хвилин прийнявся реалізовувати. Ця ініціатива не тривала лише заключні 5 хв у першому таймі. Номінальні господарі вже забили 4 рази, а FC Meest TEAM тих п’яти хвилин вистачило, аби відіграти 2 м’ячі. Віктор Коровіков на 25-ій хв зробив на табло 5:2, та пориви на камбек з боку номінальних гостей уже входили в чат. Із 27-ої хв FC Meest TEAM забив 3 «сухі» голи, досяг камбеку. Дубль, що привів до нічиєї, на рахунку Миколи Роянова. В складі FC AppsFlyer по 4 результативні дії оформили Віктор Коровіков і Юрій Малєй.

Єслі Шо 3 – 1 UID

Єслі Шо залишився другою командою таблиці, вигравши в UID. Номінальні гості підходили до матчу представниками середини турнірного становища, та налаштувалися й зібралися на учасника з топ-3. Та за Єслі Шо цього сезону грає те, що наразі команда теж збирається зі всіма своїми лідерами й важливими гравцями, що дає немалу перевагу над суперниками. Один із таких важливих гравців – Сергій Кожушко. Рахунок у складі номінальних господарів відкрив Степан Кошка. UID зрівняв перед перервою зусиллями Олександра Левчука. Інтрига в конкурентному протистоянні трималася до заключних хвилин, на яких і вступив Кожушко. Його гол+пас посприяли 3:1 на табло.

Fanat 2 – 3 LEFT COAST

LEFT COAST скористався осічками двох сусідів по таблиці й піднявся на третю сходинку, та обіграти свого суперника потрібно було й після матчу номінальні гості залишилися задоволеними результатом, який для них у звітному поєдинку поставав найважливішим. Без звитяги LEFT COAST не піднявся б у топ-3, а Fanat чинив надзвичайний опір. Номінальні господарі повели на 4-ій хв після голу Владислава Лещенка, та на екваторах обох таймів більш спекотним положенням суперника робив Даниїл Ахмадов, чиї гол+пас привели LEFT COAST до лідерства. Fanat відігрався з 1:2 на 37-ій хв зусиллями Артема Кондратенка. На 40-ій хв суперник забив переможний гол після реалізованого пенальті Михайлом Ясінським.  

Друга ліга

Альфа 6 – 2 Nunu-KyivGastroBar

Альфа на 2-ій хв матчу з Nunu-KyivGastroBar відкрив рахунок, а всередині першого тайму подвоїв його. Суперник відповів одним голом, однак номінальні господарі рвалися до цієї звитяги й наростили ще більшу перевагу. Юрій Вихристюк у складі Альфа відзначився трьома результативними діями.

Noname-KonteynerBar 2 – 3 FC BILUX

FC BILUX виграв вп’яте поспіль. Звитяга звітного ігрового тижня – 3 набрані очки в матчі з Noname-KonteynerBar. Номінальні гості стартували з голу Богдана Цюпи на 5-ій хв. Голкіпер FC BILUX Олександр Крючков забив свій м’яч і подвоїв перевагу на 12-ій хв, та перед самою перервою Noname-KonteynerBar видав камбек, а Філіпп Ісмакаєв оформив гол+пас. Наприкінці зустрічі Ігор Гаврилюк приніс FC BILUX звитягу.

AppStudio 5 – 2 FC Agents

AppStudio обіграв одного з лідерів таблиці FC Agents і сам постав, як один із головних конкурентів учасника, що займає першу сходинку. На цьому відрізку звітна звитяга є однією з ключових, тією, що підняла команду в топ дивізіону. З перших хвилин номінальні господарі вирвалися вперед. До 14-ої хв Віталій Лимар мав уже дубль. В заключні миттєвості перед перервою партнери оформили проміжні 4:0. При такій перевазі приємно було доводити матч до переможного завершення, хоч і FC Agents пручався в другій половині, забивши двічі. В складі AppStudio 3 результативні дії зробив Єгор Чечеринда.  

AFC Footballers 2 – 2 FC BEER WAY

AFC Footballers і FC BEER WAY сильнішого не виявили. «Футбольори» залишилися останніми в таблиці, та набрали перший заліковий бал, FC BEER WAY продовжує йти в верхній частині турнірного становища, хоча ті ж «соколи» обігнали. FC BEER WAY випустив звитягу в ході заключних шести хвилин матчу, а лідирував 2:0 після голів Ігоря Осташевського й Дмитра Рябченка до перерви. Нічию AFC Footballers приніс Богдан Кузовов, реалізувавши пенальті.

Сталь 1 – 3 Inter Cars Ukraine

Хет-трик Олександра Каменчука з трьох асистів Валерія Директоренка принесли Inter Cars Ukraine звитягу над Сталь. Команда виграла вперше в сезоні. В звітній зустрічі повела й подвоїла перевагу в другій половині першого тайму. Сталь на 28-ій хв відіграла 1 м’яч, однак камбеку не сталося. Порив на камбек номінальні гості остудили фінальними 3:1, встановленими наприкінці поєдинку.

ФК Сокіл 7 – 5 FC Profi

ФК Сокіл слідує темпу учасників, що наразі перебувають у топі дивізіону. «Соколи» одержали звитягу звітного ігрового тижня й розраховують наздогнати конкурентів. FC Profi пропонував супернику свою перевагу, випробовував його. Лідерського пориву й результативності вистачило до середини другого тайму. Номінальні гості вели 5:3, та дубль Андрія Гордійчука з 31-ої хв по 33-ту хв змінив хід подій у протилежний бік. ФК Сокіл зрівняв рахунок уже вчетверте на дистанції поєдинку й вирвався вперед. 3 результативні дії в складі «соколів» оформив Ельдар Шульга. Таку ж результативність зі складу FC Profi показав Олександр Банніков.

ФК Акули 5 – 2 FC Rabona

ФК Акули повів на 4-ій хв матчу з FC Rabona. Суперник отримав шанс із пенальті зрівняти рахунок, однак Костянтин Василенко не переграв голкіпера Дмитра Іваненчука. Під завісу першого тайму номінальні господарі видали 2 голи впродовж 18-ої хв. «Акули» на 3:0 не зупинилися. До 24-ої хв оформили 5:0. Суперник відповів голами престижу. В складі ФК Акули по 2 результативні дії зробили Владислав Баришевський, Володимир Нагребецький і Юрій П’яскорський. 

Третя ліга

FC Leaders 2 – 8 FC MAXIMUS

Максим Скрипка розпочав результативну ходу FC MAXIMUS за трьома очками в матчі з FC Leaders. Скрипка забив перші 3 голи команди до 14-ої хв. Подальший спринт до максимального результату не спинив гол суперника на 16-ій хв. Перевагу в 3 м’ячі номінальним гостям перед перервою повернув Богдан Міщенко. В другому таймі FC MAXIMUS збільшив відрив, а Скрипка оформив покер.

Denon 4 – 1 Nexus

Denon одержав першу звитягу в сезоні, обігравши Nexus. Номінальні гості повели на 5-ій хв після голу Віталія Троїцького, та за 4 хв номінальні господарі відігралися, а дубль Володимира Живаги підніс їх у лідери в звітній парі. Закріпив успіх Denon Тімур Шумаков, забивши четвертий м’яч команди на 36-їй хв.

Славутич 11 – 1 Дружба

Славутич записав до свого активу результативну звитягу в матчі з Дружба. Статус лідера в цій парі за номінальними господарями зі стартових хвилин закріпив Максим Івашко, забивши на 3-ій хв. Суперник приїхав з однією заміною, тримався до 12-ої хв, та Славутич відзначився вдруге. На 15-ій хв Дмитро Сушко відіграв 1 м’яч, після чого Славутич досяг фантастичної різниці на свою користь. Івашко оформив покер.

ФК Гора-Powerkit 0 – 6 Авангард Київ

Авангард Київ одноосібно очолив таблицю, обігравши ФК Гора-Powerkit, із яким перед звітним матчем ділив перше-друге місця. Номінальні гості приїхали з підсиленнями для вирішення завдання відірватися від цього конкурента. Суперник не показав свій найкращий збір і вже по ходу першого тайму пропустив 4 голи. В другій половині Авангард Київ довершив успіх, Олександр Браніш, Степан Кошка, Сергій Колєснік, Ігор Гаврилюк оформили по 2 результативні дії.

ЧА-ЧА-РАЗ 5 – 2 Old Friends

Old Friends, маючи одну заміну, не просто чинив опір ЧА-ЧА-РАЗ, але й виривався вперед зі стартом другого тайму. Номінальні господарі розраховували дотиснути суперника на класі й на свіжості з широкою лавою запасних, але зустрілися з іншим викликом, коли «старі друзі» зробили рахунок 2:1 на 24-ій хв після голу Василя Тучкова. Та згодом Тучков зазнав важкої травми руки. Бажаємо Василю скорішого відновлення. Через травму гравця матч став на паузу, й після неї ЧА-ЧА-РАЗ уже зробив різницю.

DNIPRO-M 8 – 2 FC SICH Kyiv

DNIPRO-M виграв вчетверте поспіль і задивлятиметься на перше місце. Лідери команди й звітного ігрового тижня зробили різницю. Ярослав Голубенко, Дмитро Приходько, Максим Головко тощо знову проявили себе й оформили важливі для колективу результативні дії. 5:0 після першого тайму чекали свого розвитку. Цей проміжний рахунок збільшився до ще комфортнішої переваги за підсумком гри.

ФК Легіон 4 – 2 THE DVIZH

ФК Легіон у першому таймі двічі приголомшив THE DVIZH. Однак за 0:2 після першої половини номінальні гості були сповнені рішучості наздогнати «легіонерів». THE DVIZH дотиснув із середини другого тайму. ФК Легіон не поступився в рвінні здобути результат. Колектив забив двічі наприкінці матчу, Євгеній Ващук оформив переможні гол+пас.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

ФК Легіон 3 – 2 Denon

Другу звитягу звітного ігрового тижня ФК Легіон здобув над іншим суперником із свого дивізіону Denon. Номінальні господарі відкрили рахунок перед самою перервою, а на 24-ій хв подвоїли його. З 31-ої хв по 35-ту хв Denon відігрався завдяки дублю Віталія Краснянського, та вже за хвилину після його другого голу свій дубль у матчі оформив Кирило Лук’янченко.

ФК Акули ТП 5 – 0 Old Friends

Пресслужба R-Cup