Анонс 6-го ігрового тижня, Анонс 6-го ігрового тижня., R-CUP 2019 - 2024. Офіційний сайт

Новина

20 вересня

Анонс 6-го ігрового тижня

20 вересня

Анонс 6-го ігрового тижня

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Вища ліга" #1043976]

Таблиця

FC Donbass – LIDCAR

FC Donbass, ідучи на триматчевій переможній серії, зустрінеться з сьомим у таблиці LIDCAR. Чинний чемпіон дивізіону на старті сезону вже обіграв двох із трьох своїх головних конкурентів зразка минулого чемпіонату. Звітного ігрового тижня суперником виступить учасник, який нещодавно дебютував у Вищій лізі, а зараз шукає шляху в верхню половину турнірного становища.

FC Inter Kyiv – Friends Team

У наступному матчі втретє між собою в Вищій лізі зустрінуться підопічні Олександра Андрєєва FC Inter Kyiv і Friends Team. Минулі дві зустрічі цих учасників завершувалися результативними звитягами «френдів» із підсумковою різницею в сім голів. Наразі Friends Team повертатиметься після поразки чинному чемпіону, команді необхідний буде впевнений результат, до якого йтиме. FC Inter Kyiv зустрічається з третім поспіль топ-суперником і готується порушити тенденцію, коли «френдс» виключно домінує.

ФК Анреал – OnlyFans Team

ФК Анреал із не найширшим збором змагався за очки в двох попередніх матчах. Із одного з таких видобув нічию, та вцілому команда все ще без першої звитяги в сезоні. Успіх «нереальні» націлені взяти в звітній грі, в якій суперником виступить OnlyFans Team. Але нюанс у тому, що OnlyFans Team на цей матч розраховує не менше, ніж суперник і готується припіднести ще один сюрприз, як це було нещодавно в кубку.

ATL – MLP Co

Чергове очне видовище заготували ATL і MLP Co. ATL набирає очки в більшості своїх матчів, але й цього замало задля того, щоб прямо зараз входити в топ-4 дивізіону. Потрібна звитяга над суперником із топ-4 для реалізації власних амбіцій. Так, і в випадку звитяги до MLP Co ATL не дотягнутися, та максимальний результат долучив би колектив до списку претендентів. MLP Co виграє тричі поспіль. Завдяки цій переможній серії тримається другої сходинки, проте чинний чемпіон із матчами в запасі неабияк підтискає.

Крила Донбасу – Skvyra Football Team

Наступна гра – протистояння учасників із різних частин таблиці. Крила Донбасу наразі є однією з команд, яка ділить останню сходинку, а звітний суперник Skvyra Football Team іде першим у турнірному становищі, виграючи чотири матчі поспіль. На лідера «андердоги» завжди налаштовуються дужче. Чекаємо, що Крила Донбасу зберуться на матч і не чекаємо гри в одні ворота.

ФК Нова Пошта – Tech United

Tech United збиратиметься на матч із ФК Нова Пошта, й до другого очного протистояння «технарі» мають підійти стійкішими і більш готовими до будь-якого повороту подій, навіть до 2:0 на свою користь, як це було минулого чемпіонату. Та як відзначав тренер Олександр Кульша, «самі не повірили своєму щастю», а суперник ФК Нова Пошта закамбечив і створив різницю в два м’ячі. Наразі Tech United йде в таблиці вище, що додатково мотивує не пропустити вперед ФК Нова Пошта, який має на 2 очки менше.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Перша ліга" #1043977]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PERUN
2 FC Legendary Amateurs
3 Если Шо
4 FC Meest TEAM
5 NOOSPHERE KYIV
6 LEFT COAST
7 UID
8 ФК Фокус
9 PIN-UP
10 FC AppsFlyer
11 FC Goldmine
12 Харків 1654
13 Fanat
14 Благора Інвест
15 ФК Вишгород

Харків 1654 – NOOSPHERE KYIV

Наступний ігровий тиждень – наступний виступ Харків 1654, в якому команда вийде на поле, аби доводити собі, що осилити Першу лігу не є завданням, біля якого можна ставити лише прочерк. Із схожими труднощами зіштовхнувся навіть чемпіон минулої Другої ліги, тільки не NOOSPHERE KYIV, який взагалі не проти зазіхнути на боротьбу за найвищі місця. NOOSPHERE KYIV вже б перебував у топ-3, якби не стартові осічки, та, мабуть, із них колектив вивчив потрібний урок.  

ФК Вишгород – PIN-UP

ФК Вишгород наразі займає останню сходинку, проте доводитиме, що прийшов у дивізіон не для того, щоб пропускати все найцікавіше, а квиток для команди в ряд ближче до авансцени все ще на руках. Потрібно покращувати своє положення, зокрема, через звитягу над PIN-UP. Однак після успіху він знову поступився й зараз прийматиме міри для того, аби закрити ту невдачу.

ФК Фокус – PERUN

Звітного ігрового тижня в дивізіоні виділимо відразу два центральні матчі – це протистояння між представниками топ-3 й одними із претендентів на високі сходинки. Із кожним наступним матчем ФК Фокус наближається до того, щоб випасти із гонки як тільки конкуренти проведуть ті поєдинки, що мають у запасі. Лише через звитягу над проміжним лідером таблиці PERUN «фокусники» продовжать гонку з тими ж шансами. Проте PERUN бачить за мету втримувати лідерство, без варіантів. Які запропонує суперник у звітній грі?

FC Goldmine – FC Legendary Amateurs

FC Goldmine відстає від звітного суперника FC Legendary Amateurs на 6 очок, але велике бажання рухатиме учасником із низин таблиці в матчі з «аматорс», який наразі ділить друге-третє місця. FC Legendary Amateurs високо піднявся, тричі вигравши, та для команди кожен наступний матч, як перевірка на готовність втримувати місце серед трійки лідерів. Без сумнівів, своєю готовністю до звитяги FC Goldmine спробує довести суперника до сум’яття.  

FC AppsFlyer – FC Meest TEAM

FC AppsFlyer зазнав «сухої» поразки, та в оптимальному складі готовий повернутися звітного ігрового тижня, в якому зустрінеться з FC Meest TEAM, що продирається в топ-3. Зі стартом сезону FC Meest TEAM знову постає одним із претендентів, але потрібно витримати конкуренцію й продовжити дивізіоном крокувати зі звитягами.

Єслі Шо – UID

Пара Єслі Шо – UID звітного ігрового тижня, як другий центральний матч у дивізіоні. Єслі Шо на характері доходить до своїх звитяг і награє на перебування в трійці лідерів. Позаду завжди буде безліч конкурентів, які готові посунути. Таким себе наразі підносить UID, але й в нього самого ряд суперників поруч, від яких необхідно відриватися. Аби від них не відстати, UID повинен вигравати. Минулого чемпіонату Єслі Шо мав успіх із цим суперником.  

Fanat – LEFT COAST

Fanat, програвши тричі поспіль, зосередився серед аутсайдерів дивізіону, й своє положення команда має покращувати через матч із LEFT COAST, а йому потрібно лише додавати в кількості звитяг. Шансів на проміжний топ-3 осічка з учасником із нижньої половини таблиці точно не збільшить.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Друга ліга" #1043978]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Agents
2 FC BILUX
3 Unknown Sporting
4 AppStudio
5 Альфа
6 Сталь
7 FC BEER WAY
8 ФК Сокіл
9 Nunu-KyivGastroBar
10 NoName-KonteynerBar
11 FC Profi
12 ФК Акули
13 FC Rabona
14 Inter Cars Ukraine
15 AFC Footballers

Альфа – Nunu-KyivGastroBar

Альфа виграв 3 останні матчі, підбірався до трійки лідерів, однак на вхід до неї все ще не є першим претендентом. Перед наступним поєдинком колектив має те ж завдання – розвивати переможну серію, а поки ж місця в топ-3 дивізіону втримують інші учасники. Суперником Альфа в звітній грі стане Nunu-KyivGastroBar. У попередньому матчі цей колектив обіграв представника топ-3. Налаштований повторити це з суперником, що до топу підібрався.

Noname-KonteynerBar – FC BILUX

Noname-KonteynerBar затримує свою участь у претендентських баталіях, не маючи переможної серії на кшталт тих, що розвивають лідери та близькі до них інші учасники. Одним із лідерів таблиці є FC BILUX і чотириматчеву його переможну ходу звітного ігрового тижня Noname-KonteynerBar може перервати.

AppStudio – FC Agents

AppStudio після чотирьох проведених матчів, трьох звитяг у них зосередився найближче до лідерів таблиці. Органічно виглядав би злет команди в топ-3, в якому з роллю лідера наразі справляється FC Agents. «Агенти» одноосібно турнірного становища не очолюють, та від такого потенційного конкурента як AppStudio налаштовуються відірватися.

AFC Footballers – FC BEER WAY

AFC Footballers розпочав новий сезон у Другій лізі з трьох поразок. Лише троє учасників серед усіх дивізіонів пропустили більше, ніж «футбольори» – це один із компонентів, що відображає невдалий старт. Але й безнадійним положення AFC Footballers не назвеш. Перспектива першої звитяги зберігається звітного ігрового тижня, в якому суперником стане FC BEER WAY, що йде сьомим і в минулому поєдинку звитягою перервав свою триматчеву безвиграшну серію.

Сталь – Inter Cars Ukraine

Сталь набула серії з двох звитяг поспіль, обігравши суперників із низин таблиці. Наразі зустрінеться з ще одним учасником із нижньої частини турнірного становища Inter Cars Ukraine. З тих низин Inter Cars Ukraine продовжує нести загрозу для суперників, перетворюючи очні матчі у випробування.

ФК Сокіл – FC Profi

ФК Сокіл повертатиметься після другої поразки в сезоні й зустрінеться з FC Profi, маючи на меті здобувати максимальний результат, підніматися в верхню половину таблиці. FC Profi минулого ігрового тижня одержав свою другу звитягу цього чемпіонату, проте остаточно ще не позбувся ролі «андердога».

ФК Акули – FC Rabona

ФК Акули й FC Rabona розділяють дванадцяте-тринадцяте місця в таблиці й вимагатимуть від себе результату, бо засиділися в нижній частині турнірного становища. Серії з поразок настигають обидві команди. Подивимося – яка з них покаже кращу готовність перервати невдалу серію звітного ігрового тижня.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XVI | Третя ліга" #1043979]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Авангард Київ
2 ФК "Гора-Powerkit"
3 FC MAXIMUS
4 DNIPRO-M
5 FC Leaders
6 FC SICH Kyiv
7 Славутич
8 ЧА-ЧА-РАЗ
9 СК "Софіївський"
10 ФК Легіон
11 THE DVIZH
12 Nexus
13 Old Friends
14 Дружба
15 Denon

FC Leaders – FC MAXIMUS

Лідери турнірного становища гратимуть між собою, а одними з головних їх переслідувачів наразі є FC Leaders і FC MAXIMUS. І вцілому звітний ігровий тиждень, насамперед, несе в собі протистояння між учасниками з верхньої половини таблиці. Одна з яскравих вивісок – гра між FC Leaders і FC MAXIMUS. За її підсумком, переможець матиме шанси закріпитися в топі дивізіону мінімум до свого наступного виклику.

Denon – Nexus

Denon після чотирьох поразок поспіль ділить останню сходинку в таблиці. Наступний суперник – команда, яка має 4 очки, проте також перебуває в скрутному положенні. З кожною наступною поразкою, яких назбиралося три поспіль, Nexus глибше занурюється в низини турнірного становища. Чи випірне звітного ігрового тижня?

Славутич – Дружба

Славутич змагається за топ дивізіону, команду не відокремлюємо від інших претендентів, але потрібна лише звитяга звітного ігрового тижня. Суперником виступить один із двох аутсайдерів Дружба й навіть, попри характер опонента, що часто приводить до набуття очок, можливому претенденту потрібно вигравати.

ФК Гора-Powerkit – Авангард Київ

Центральне протистояння дивізіону звітного ігрового тижня – матч між двома лідерами таблиці ФК Гора-Powerkit і Авангард Київ. Для, здебільшого, середняка минулих розіграшів поєдинок із цим суперником, як проміжний підсумок набутого в минулих матчах. 3 звитяги поспіль підняли ФК Гора-Powerkit у топ турнірного становища. Цей учасник здивує ще більше чи переможна серія залишиться позаду? Авангард Київ ще в перших його матчах називали одним із головних претендентів на перше місце на папері. Проте й відповідні результати колектив демонструє. Наразі налаштовується стати одноосібним лідером таблиці.

ЧА-ЧА-РАЗ – Old Friends

ЧА-ЧА-РАЗ бере до уваги те, що звітного ігрового тижня між собою зустрічатимуться майже всі учасники, що йдуть вище в таблиці, тому команда чекає на ряд осічок, а сама налаштовується на звитягу в поєдинку з Old Friends. Мотивацією також слугує продовжити традицію очних успіхів із «старими друзями». Old Friends підходить до матчу третім із кінця турнірного становища, та має і свого джокера, який наразі забиває найбільше в дивізіоні.

DNIPRO-M – FC SICH Kyiv

DNIPRO-M націлюється на першу сходинку й крокує відповідно до мети, виграючи тричі поспіль. Перепоною обіцяє стати FC SICH Kyiv, який доводитиме, що має не менше міці для того, аби вирішувати високі завдання цього сезону. Ще одне протистояння претендентів окрасить звітний ігровий тиждень у дивізіоні.

ФК Легіон – THE DVIZH

Дві звитяги поспіль мотивують ФК Легіон одержати ще один успіх і піднятися в верхню частину таблиці. Звітного ігрового тижня суперником стане THE DVIZH, який іде сходинкою нижче, одинадцятим. У цієї команди не відняти бажання конкурувати на високому рівні. Найближча мета – перервати серію з двох поразок поспіль.

1/16 фіналу Кубка R-Cup XVI

ФК Легіон – Denon

Наступними в 1/16 фіналу кубка зустрінуться учасники Третьої ліги ФК Легіон і Denon. Перед обома командами видніються реальні перспективи навіть рухатися далі, ніж 1/8. Та для цього необхідно видати свій найкращий рівень. Для такого завдання колективи черпають мотивацію з самого формату кубку. У минулих розіграшах Третьої ліги «легіонери» двічі виходили переможцями у матчах із Denon.   

ФК Акули – Old Friends

Представник Другої ліги, який наразі змагається в нижній частині турнірного становища, ФК Акули в 1/16 фіналу кубка отримав суперника Old Friends, що виступає дивізіоном нижче. Мінімум чвертьфінал – перспектива, якої «акулам» під силу досягти. Проте такі учасники кубку як «старі друзі» завжди готові зробити апсет. Old Friends також вбачає свої шанси цілком реальними на прохід далі.

Пресслужба R-Cup