Анонс 10-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024 й матчів 1/8 фіналу кубку, ​Анонс 10-го ігрового тижня й заключних матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16 лютого

Анонс 10-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024 й матчів 1/8 фіналу кубку

16 лютого

Анонс 10-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024 й матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

FC Inter Kyiv – FC Fenix

FC Inter Kyiv підходить до зустрічі з FC Fenix, минулого туру обігравши «містян». Здобутки підопічних Олександра Андрєєва в Вищій лізі поки скромні, та звітний тур і матч проти третьої команди таблиці може все змінити. Поруч FC Inter Kyiv – сильні учасники й обійти когось із них на дистанції є немалим викликом. FC Fenix втримує третє місце. Попереду ще будуть матчі з конкурентами, тому в цій зустрічі колективу обов’язково потрібно набирати 3 очки й рухатися далі.

AUTOENERGY – GC SLAVSANT

Попереду ще майже половина дистанції, проте наздогнати лідируючу трійку для AUTOENERGY буде одним із найважчих завдань за останні сезони. Двом суперникам, що йдуть вище, AUTOENERGY поступився. Ряд інших претендентів точно не збавлятиме обертів. GC SLAVSANT бореться з кожним суперником, який знаходиться чи прагне до лідерів. Лише залікових балів «барберам» не вистачає й за ними вони вийдуть на поле звітного туру.

Если Шо – ФК Фокус

У матчі між Если Шо й ФК Фокус розгорнеться справжня боротьба за максимальний результат, якого поточного розіграшу бракує обом командам. «Фокусники» проводять близькі матчі, та в останніх п’яти виграли тільки раз у сусіда по таблиці. Здобути максимум до снаги звітного туру. Если Шо йде нижче, проте з хорошим збором точно вийде за трьома заліковими балами.

ATL – MLP Co

ATL звитягою над «барберами» перервав свою безвиграшну серію з трьох матчів. Команда залишається найближчою до тих, хто зі старту розіграшу почав змагатися за найвищі місця й цим поки задовольняється. Проте амбіцій не стане менше, ATL ще побореться. Звітного туру з MLP Co, який вигравав тричі поспіль, проте поступився «матрацникам». Становище MLP Co – бути серед лідерів, а, можливо, до них ще піднятися.

AFC Atletico Kyiv – Royal Credit

Жодна із останніх звитяг AFC Atletico Kyiv не обходиться без притаманного команді характеру й рвіння до результату. «Матрацники» виграють, а якщо виграють, то продовжують лідирувати. Royal Credit набув непоганої серії за останній місяць і прагне вийти з тіні середини турнірного становища. До матчу з лідером восьмий у таблиці Royal Credit підійде в найкращій формі.

Duzain-Fasad – Friends Team

Duzain-Fasad у матчі з Friends Team займеться тим, що в команди виходить найкраще цього сезону. Участь в іграх з кількома замінами чи одним складом стала звичною, проте в половині своїх матчів «дизайнери» перевіряли міцність суперника, хоч і могли не набрати очок. Як «андердог», але як «андердог», який може «дизайнери» підійдуть до гри з Friends Team. «Френди» допустили одну осічку, відстають від лідера на 3 очки, та ця команда така переконлива, що статус ледь не головного претендента на перше місце поруч із «френдс».

FC LONTANO – FC Meest TEAM

FC LONTANO, який виграє в чотирьох матчах поспіль і вже відчуває топ-3, зустрінеться з іншим учасником із нижньої частини таблиці. З ким би не зустрічався FC Meest TEAM в останніх турах, з сусідом, середняком, одним із лідерів, команда забиває не більше одного м’яча. Проте в «містян» буде 40 хв, й, іноді, Вища ліга дивує результатами, чого звітного туру, звичайно, FC LONTANO старатиметься оминути.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 PERUN
3 FC Profi
4 FC Legendary Amateurs
5 Tech United
6 OnlyFans Team
7 Благора Інвест
8 LEFT COAST
9 PIN-UP
10 Альфа
11 UID
12 Сталь
13 Developex
14 Inter Cars Ukraine
15 FC MAXIMUS

Сталь – Альфа

Матч між Сталь і Альфа відкриватиме програму матчів у Першій лізі. Команди по-різному виступають у останніх зустрічах, але при цьому обидві знаходяться в нижній частині таблиці. Сталь набрала 7 очок у минулих п’яти іграх й готова ще більше покращити свою статистику. Альфа тричі поступився учасникам із різних частин турнірного становища. Звитяга колективу необхідна, як ніколи.

LEFT COAST – OnlyFans Team

Матч між LEFT COAST і OnlyFans Team можна представити, як дербі. Команди по-особливому налаштуються, враховуючи бекрагунд минулих очних зустрічей, у яких LEFT COAST двічі обіграв OnlyFans Team. Цього сезону колективи покроково піднімаються вгору: LEFT COAST набув ідеальної статистики в трьох матчах поспіль, видивляється групу лідерів за обрієм, OnlyFans Team теж підіймається через нічиї, розбавлені звитягами.

Inter Cars Ukraine – PERUN

В Inter Cars Ukraine всього 4 очки й друга половина розіграшу для команди буде наповнена вже звичною боротьбою за Першу лігу. Звітного туру суперником стане PERUN, який піднявся в топ-3, маючи стільки ж очок, як і двоє конкурентів. Інтрига в боротьбі за найвищі місця загострилася після повернення до лідируючої групи PERUN.

FC Legendary Amateurs – Tech United

FC Legendary Amateurs є ще одним претендентом, і звитяга в минулому матчі дозволила команді втриматися в лідируючій групі. Конкурент Tech United поступився PERUN, однак повернути собі місце в топ-3 є справою часу. Звітного туру «технарі» зустрінуться з досвідченим учасником, який звик фінішувати в топах у різних дивізіонах. Tech United нещодавно видавав безпрограшну серію з шести матчів, тому одна невдача не вплине на подальше вирішення турнірних завдань.

FC MAXIMUS – SC Favorit

Остання команда таблиці FC MAXIMUS зустрінеться з лідером SC Favorit. В одному ж минулих матчів лідер грав із іншим аутсайдером і переконався безпосередньо на полі, що в цій Першій лізі будь-який суперник небезпечний і готовий відбирати очки. Тоді SC Favorit високо оцінив Developex і чекатиме схожого спротиву від FC MAXIMUS, не розраховуючи на легкі 3 залікові бали.

FC Profi – PIN-UP

Якби не останні невдачі, то FC Profi впевнено йшов би другим, але зараз доводиться ділити друге-четверте місця. Минулого туру команда вийшла виправляти безвиграшну серію, та Сталь залишилася такою ж недосяжною, відібравши очки, як і в минулих очних матчах. Звітного туру суперником стане PIN-UP, для якого звітна гра буде третьою поспіль із претендентом на топ-3. Минулим суперникам із топу PIN-UP поступився.

Developex – UID

Команди, які виступають під наставництвом Олександра Уса, зійдуться між собою. Developex і UID є міцними горішками для суперників, але плоди власних звитяг падають до рук нечасто. Developex минулого туру вперше виграв у сезоні. В порівнянні з минулими матчами, далі чекає простіший календар, якщо порівняти суперників по їх положенню в таблиці. UID замаскував свою проміжну одинадцяту сходинку п’ятиматчевою безпрограшною серією, та в команди є відчуття третьої звитяги в сезоні.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 FC Rabona
3 Крила Донбасу
4 FC Goldmine
5 Харків 1654
6 ФК Акули
7 Nunu-KyivGastroBar
8 AFC Footballers
9 FC BILUX
10 SOROKI TEAM
11 FC Leaders
12 FC BEER WAY
13 Славутич
14 NOOSPHERE KYIV
15 ЧА-ЧА-РАЗ

Харків 1654 – FC Leaders

Харків 1654 спотикається й сам стає на власному ж шляху до трійки лідерів. З іншого боку, не максимум очок щотуру, проте вони йдуть до команди, яка ділить п’яте-шосте місця. Харків’яни потребуть звитяги, щоб повернути собі смак максимального результату. Зіграють із одинадцятим у таблиці FC Leaders. В останніх зустрічах колектив набув хорошої форми, вигравши, в тому числі, в сусіда харків’ян по турнірному становищу.

AFC Footballers – FC BILUX

AFC Footballers і FC BILUX ділять між собою середину таблиці, маючи по 10 очок. «Футбольори» одержали більшість своїх звитяг у матчах із сусідами по турнірному становищу, та саме FC BILUX обіцяє стати тим найбільш непростим суперником. Запалу FC BILUX додає результативна звитяга минулого туру.

FC AppsFlyer – FC BEER WAY

До лідера таблиці FC AppsFlyer все ще не підійти. Конкуренти виграли свої матчі минулого туру, та й FC AppsFlyer теж одержав 3 очки, за якими вийде в матчі з FC BEER WAY. Минулого туру FC BEER WAY нічиєю перервав серію з поразок, що має відобразитися на зборі й бажанню здобути результат в грі з FC AppsFlyer.

Крила Донбасу – Nunu-KyivGastroBar

Крила Донбасу на шляху до фінішу серед найсильніших зустріне Nunu-KyivGastroBar, який іде сьомим, але точно не є «андердогом». Ба більше, команда розглядає матч із представником топ-3 як той, у якому можна змагатися за максимальний результат. Це буде цікава дуель, приправлена чималою інтригою.

Славутич – NOOSPHERE KYIV

Після одержаної першої звитяги в сезоні Славутич вийде розвивати успіх, розвивати переможну серію в матчі з NOOSPHERE KYIV, який розташовується слідом у таблиці. NOOSPHERE KYIV нещодавно розпочинав власну серію, та вона перервалася минулого туру, коли FC BILUX на куражі дійшов до трьох очок.

ЧА-ЧА-РАЗ – FC Goldmine

Якщо взяти будь-який окремий матч, до якого треба підготуватися й відібрати очки, то ЧА-ЧА-РАЗ це вміє. З Крилами Донбасу команда видала переможний перший тайм, тобто протистояти на рівних претендентам до снаги. FC Goldmine йде слідом у таблиці за Крилами Донбасу, четвертим. Команда поступилася двічі поспіль, втративши нагоду зменшити різницю до третього місця. Невдоволення відсутністю результату FC Goldmine перенесе на звітний матч.

ФК Акули – FC Rabona

ФК Акули перебуває на смузі нічийних результатів. Звітного туру виконуватиме екстремальний розворот у інший бік, до звитяги, куди також рухатиметься друга команда таблиці FC Rabona. Минулого туру FC Rabona пройшов інших підопічних Олександра Андрєєва FC Goldmine, зміцнивши своє положення в топ-3.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 AppStudio
2 Райффайзен Банк
3 FC SICH Kyiv
4 NoName
5 Nexus
6 Буревій
7 Нове Життя
8 Дружба
9 Denon
10 ФК Легіон
11 Unknown Sporting
12 FC Vauriens
13 ФК "Гора"
14 НИКОС - 4
15 Old Friends

ФК Легіон – Райффайзен Банк

ФК Легіон із середини таблиці діставатиме другу команду турнірного становища Райффайзен Банк, який останнім часом і свою переможну серію розвиває, і чимало забиває. «Легіонери» обіцяють випробувати суперника, як претендента на найвищі місця ще перед очними матчами Райффайзен Банк із конкурентами.

FC SICH Kyiv – Дружба

FC SICH Kyiv піднявся в топ-3, та конкуренти відстають на крок-два й мають гру в запасі. Тому FC SICH Kyiv обирає рух вперед і бажано на максимальних швидкостях, поки суперники не наздогнали. Звітного туру команда зіграє з Дружба, який раніше наближався до лідируючої групи, та зазнав двох невдач поспіль.

Denon – НІКОС

Denon віддав усі сили, щоб зробити камбек і вирвати 3 очки в матчі з Дружба. Команда перервала безвиграшну серію, знявши з плечей вантаж, якого додавалося з кожною невдачею. Шанс виграти вдруге поспіль буде в матчі з передостаннім у таблиці НІКОС.

NoName – Old Friends

NoName минулого туру не грав. Після успіхів конкурентів команда опустилася на четверте місце, з якого розпочне своє нове сходження до лідерів. Гратиме з Old Friends, який із ще одним топом Третьої ліги залюбки позмагається за очки.

Nexus – Unknown Sporting

Nexus не дав осічки, коли всі конкуренти, які розташувалися вище, синхронно виграли. До найближчого суперника, який зайняв місце в топ-3, всього 2 очки й Nexus робитиме черговий крок. Unknown Sporting не мав оптимального збору, та здобув заліковий бал минулого туру. Характер команда проявить і звітного, аби результат прийшов знову.

AppStudio – Нове Життя

Поки AppStudio продовжує вигравати, головні конкуренти вирівнюють свої результати й не дають лідеру відірватися. Нове Життя не є командою-конкурентом, але в останніх матчах поступившись одного разу, готується додати інтриги. З максимальним збором Нове Життя може перетворити цю гру в центральний матч туру в Третій лізі.

FC Vauriens – Буревій

FC Vauriens набрав 4 очки в останніх двох зустрічах. Їх могло бути більше й за минулу невдачу команда може й картає себе. Щоб місце в нижній частині таблиці не переслідувало весь сезон, очки треба набирати далі. Звітного туру суперником стане Буревій, який думає про топ турнірного становища, та ніяк не обійде суперників.

1/8 фіналу Кубку R-Cup Winter 2024

FC Goldmine – FC LIV-COMFORT

FC Goldmine є одним із найактивніших учасників кубку. Команда регулярно доходить до пізніх стадій, має срібний комплект нагород першого розіграшу, а в минулому FC Goldmine вийшов у півфінал, однак поступився в 1/2 фіналу й в матчі за третє місце. Новий кубковий розіграш розпочне грою з одним із найбільш непростих суперників на папері. Учасник найвищих дивізіонів у змаганні FC LIV-COMFORT дебютуватиме в цьому форматі і відразу ставитиме перед собою максимальні завдання.

FC SICH Kyiv – Nunu-KyivGastroBar

FC SICH Kyiv також постійно бере участь у кубку, та на відміну від минулих розіграшів, зараз команда має чітку мету йти якомога далі. В Третій лізі FC SICH Kyiv перебуває в топ-3 і свій прогрес теж покаже в цьому форматі. В 1/8 грати з сильним суперником Nunu-KyivGastroBar, який змагається в Другій лізі в чемпіонаті. В кубку Nunu-KyivGastroBar успішно пройшов минулу дистанцію, зайнявши третє місце.

Пресслужба R-Cup