Підсумки 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку, Підсумки 9-го ігрового тижня й матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

14 лютого

Підсумки 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

14 лютого

Підсумки 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

FC Meest TEAM 1 – 6 FC Inter Kyiv

FC Inter Kyiv обіграв FC Meest TEAM із низин таблиці й здобув свою другу звитягу в сезоні. Підопічні Олександра Андрєєва не збираються засиджуватися всередині турнірного становища, та попереду багато роботи. Звітного туру команда зібралася найкращим складом і не залишила «містянам» шансів на те, щоб зачепитися за результат. Артем Більце оформив хет-трик, а один із голів Артема було визнано кращим у турі.

FC Fenix 11 – 7 Duzain-Fasad

FC Fenix на матч із Duzain-Fasad приїхав, маючи лише 2 заміни. Разом із цим номінальні господарі твердо були налаштовані на максимальний результат, будучи на середині свого шляху в боротьбі за найвищі місця. Суперник із низин турнірного становища Duzain-Fasad із таким же збором, але в цьому матчі розраховував на Кирила Маркітана, який завжди гарантує своєю появою кілька голів. FC Fenix лідирував із комфортною перевагою, та «дизайнери» не давали розслаблятися й регулярно скорочували різницю, в чому допоміг той же Маркітан, оформивши покер. Номінальних господарів до трьох очок вели Василь Чекед і Михайло Трехлєб, на двох оформивши 13 результативних дій.

GC SLAVSANT 2 – 5 ATL

GC SLAVSANT вийшов боротися за очки й великий прояв характеру допоміг ATL здолати опір суперника й відірватися в рахунку ще до перерви. Миті з 16-ої хв до завершення першого тайму стали ключовими, бо тоді номінальні гості забили 2 важливі голи, які надали більшої розкутості в другій половині. Максим Горовенко оформив дубль у першому таймі. До середини другого вже розкутий ATL продовжив реалізовувати моменти. За рахунку 1:5 Артем Ільченко в складі «барберів» відзначився вдруге.  

Royal Credit 5 – 3 ФК Фокус

Голи один за одним із старту зустрічі розвинули перевагу Royal Credit до чотирьох голів над ФК Фокус до середини першого тайму. Такий початок від номінальних господарів обернув суперника в скрутне становище, й по ходу наступних хвилин у першій половині повернення «фокусників» було під сумнівом. Але ФК Фокус мав Сергія Гибала, який ледь не власноруч тягнув команду, повертав у конкуренцію за очки. Завдяки хет-трику Гибала «фокусники» наблизилися до камбеку всередині другого тайму, та свій виступ у грі трьома забитими м’ячами підсумував і Віталій Лимар із Royal Credit. У ході заключних хвилин після зміни рахунку з 4:0 на 4:3 про те, чим завершиться матч можна було лише здогадуватися. Крапку поставив Лимар і його хет-трик. Віталій реалізував дабл-пенальті, забезпечивши надбання Royal Credit трьох очок.

Friends Team 3 – 1 AUTOENERGY

Friends Team обіграв другого прямого конкурента. Весь клас і всі сильні сторони при Friends Team і більшості конкурентів, із якими «френди» вже зіграли, важко протистояти зірковості й високій майстерності. Вперше опір AUTOENERGY номінальні господарі здолали на 14-ій хв голом Андрія Науменка. Микола Івановський подвоїв перевагу на 20-ій хв, реалізувавши вихід віч-на-віч після шикарного асисту Сергія Чеберяка. Всередині другої половини настав час Дмитра Бровка. Вкотре в сезоні Бровко забив зі штрафного. Встановив на табло 3:0, на що AUTOENERGY за кілька секунд до завершення матчу забитим м’ячем Рената Мірошнікова.

Если Шо 5 – 7 FC LONTANO

FC LONTANO теж виграє й дихає в спину лідерам. Дихає так, що коли FC LONTANO на полі, конкуренти відчувають поруч ще один чемпіонський подих. Номінальні гості повели на 1-ій хв гри з Если Шо, та «андердог» реагував на пропущений м’яч, запропонувавши супернику роль наздоганяю чого. Сергій Анненков і Олег Поліщук зробили проміжні 2:1 на користь Если Шо всередині першого тайму. За кілька хвилин до перерви Сергій Степаненко красивим голом у дальній верхній кут встановив проміжний паритет. Тепер FC LONTANO потребував зручної для себе різниці, що забезпечив дебютант Владислав Барановський. 10 хв знадобилося йому в другому таймі, щоб оформити покер. Наприкінці Если Шо відіграв 2 м’ячі, встановивши на табло остаточний рахунок.

MLP Co 0 – 2 AFC Atletico Kyiv

AFC Atletico Kyiv обіграв другого конкурента в боротьбі за перше місце й зберіг за собою проміжну першу сходинку. «Матрацники» видають такі матчі, що залишається просто насолоджуватися. MLP Co в минулих двох зустрічах із цим суперником не виграв жодного разу. Номінальні господарі проявили активність зі старту, та не підсумували це голом. AFC Atletico Kyiv із плином ігрового часу ввімкнувся в створення моментів і відкрив рахунок ближче до середини другого тайму зусиллями Ігоря Степанюка. Він же подвоїв перевагу наприкінці. В обох моментах із голами Степанюк вражав дальній нижній кут.

Перша ліга

LEFT COAST 2 – 1 Альфа

LEFT COAST продовжує своє підняття таблицею. Команда одержала третю звитягу поспіль і, коли деякі учасники, що йдуть вище в таблиці, втрачають очки, LEFT COAST їх наздоганяє. Можливо, це початок повернення колективу до ряду топів, а в матчі з Альфа номінальні господарі, перш, ніж дійти до трьох очок, відігравалися з 0:1 після голу Романа Мамчура на 29-ій хв. Мамчур п’ятою переправив м’яча в дальній нижній кут. LEFT COAST зрівняв швидко зусиллями Андрія Шаманського. Вирішальний м’яч провів Михайло Ясінський наприкінці, перед тим кілька разів прицілюючись по ходу гри.

Inter Cars Ukraine 1 – 7 Благора Інвест

Шлях до трьох очок звітного туру для Благора Інвест спочатку не видавався таким, який показує фінальний рахунок. Inter Cars Ukraine повів на 12-ій хв після голу Івана Жеребчука, та суперник зібрався й завдяки ефективним діям попереду кількох гравців швидко відігрався й досяг переваги в 3 голи до перерви. Безпрограшна серія Благора Інвест сягнула трьох матчів, але команда все ще всередині турнірного становища. Звітного туру в складі номінальних гостей 4 результативні дії оформив Євгеній Ващук.

PIN-UP 2 – 5 SC Favorit

SC Favorit виграв вшосте поспіль, набувши серії, якою не може похизуватися хтось із інших учасників Першої ліги, в тому числі з тих, хто перебуває в топі таблиці. Лідер турнірного становища звітного туру грав із знайомим і зовсім непростим PIN-UP, але в останніх турах команда віддалилася від завітного топ-3. Номінальні господарі зробили камбек із 0:2 в першому таймі, та не знайшли відповіді на наступні активності й результативність суперника. В складі SC Favorit по 2 результативні дії зробили Максим Ластовка й Євген Чумак.

OnlyFans Team 1 – 1 UID

OnlyFans Team і UID забезпечують щільність у таблиці, не даючи розгону суперникам, і, не добираючи очок у своїх матчах. Так і в очній зустрічі команди зіграли внічию. Владислав Мирошниченко відкрив рахунок на 20-ій хв. UID повів, однак до середини другого тайму OnlyFans Team зрівняв рахунок. Антон Струк забив із передачі Максима Каминіна. Каминін розасистувався й зараз перебуває серед найкращих асистентів Першої ліги.

PERUN 3 – 2 Tech United

У матчі між командами, що змагаються за топ, сильнішим виявився PERUN. І номінальні господарі, й Tech United підійшли до гри в складах, в яких не було гравців, що додають міці. PERUN вийшов без Ярослава Аксьонова, тоді як Tech United всього мав 3 заміни. Не кращий збір «технарів», але вони змагалися за рахунок характеру. За рахунку 0:2 «технарі» відповіли голом Данила Стародубця. Тривала 36-та хвилина, й PERUN забив вирішальний м’яч. Переможний дубль оформив Юрій Сірий.

FC Profi 2 – 2 Сталь

FC Profi й в четвертому очному матчі зі Сталь залишився без звитяги. Артем Орлов вивів номінальних господарів у лідери на 3-ій хв, однак Сталь показала хорошу реалізацію своїх нагод, змусивши суперника відіграватися з середини першого тайму. Лідер Сталь Дмитро Котельніков відзначився двічі. Надійність позаду забезпечив голкіпер Дмитро Бондарь, хоч і FC Profi відновив паритет на 16-ій хв після голу Володимира Красовського.

FC MAXIMUS 2 – 4 Developex

Developex обіграв сусіда по нижній частині таблиці FC MAXIMUS. Команди змагалися за першу звитягу в сезоні й звітного туру її заслужено забрали номінальні гості. Developex вразив суперника хет-триком Романа Зражевського, який у Першій лізі постав справжнім лідером колективу. Важливі 3 очки для Developex, якому в наступних турах ще всміхатимуться набрані очки.

Друга ліга

Славутич 3 – 1 ЧА-ЧА-РАЗ

Славутич одержав першу звитягу в сезоні в матчі з сусідом по таблиці ЧА-ЧА-РАЗ. Натхненні минулими матчами, в яких набирали очки, номінальні гості вийшли за успіхом, однак зустріли твердий намір суперника тріумфувати в зустрічі. Дубль Івана Ровного привів Славутич до проміжних 2:0. ЧА-ЧА-РАЗ відіграв 1 гол за 3 хв до завершення й ще активніше прибігав до спроб зрівняти рахунок, та фінальний рахунок встановив Славутич.

Nunu-KyivGastroBar 3 – 3 FC BEER WAY

Nunu-KyivGastroBar і FC BEER WAY влаштували очний матч із характером. Ідучи на без виграшних серіях, команди не збиралися віддавати максимальний результат. Владислав Удовін вивів номінальних господарів у лідери на 7-ій хв, та налаштований суперник завівся й вже сам ішов до трьох очок. Нічию Nunu-KyivGastroBar виборов наприкінці, відігравшись із 1:3. Удовін оформив дубль, що приніс 1 заліковий бал. У складі FC BEER WAY гол+пас оформив Богдан Бедь.

Крила Донбасу 4 – 1 AFC Footballers

Команда з топ-3 Крила Донбасу мала в суперниках AFC Footballers, який грає, щоб дістатися сходинок, на які претендує суперник по звітному туру. Проте номінальні господарі показали, що готові відстоювати свою позицію серед лідерів, створивши по ходу матчу потрійну перевагу. «Футбольори» відіграли 1 м’яч наприкінці, проте Дмитро Єпіфанцев голом «рабоною» поставив крапку в матчі.

NOOSPHERE KYIV 1 – 7 FC BILUX

FC BILUX на куражі пройшов звітним туром і забив 7 голів у ворота NOOSPHERE KYIV. Зв’язки лідерів номінальних гостей між собою працювали, як годинник і приносили забиті м’ячі. Ігор Гаврилюк остаточно постав, як один із нових лідерів FC BILUX. Гаврилюк часто забиває красиво, що продемонстрував знову звітного туру. Всього відзначився трьома голами. По 3 результативні дії зробили Богдан Цюпа й Олександр Шестерньов.

ФК Акули 1 – 1 Харків 1654

Третю поспіль нічию для ФК Акули трохи підсолодив Ігор Мозговий. В матчі з сусідом по верхній частині таблиці Харків 1654 Мозговий відзначився красивим голом, відкривши рахунок у зустрічі. Харків’яни вже звикли до перебігу подій, коли очки набирають, відіграючись. Так і в цьому матчі номінальні гості зрівняли рахунок наприкінці після м’яча Бахтіяра Мамєдова.

SOROKI TEAM 3 – 4 FC AppsFlyer

SOROKI TEAM влаштував перевірку для лідера таблиці FC AppsFlyer. Номінальні гості в минулих турах мали кращий збір, ніж звітного, та проміжне лідерство потрібно відстоювати, й FC AppsFlyer справився. На поміч прийшов Віктор Коровіков, який оформив хет-трик, коли суперник ініціативи просто не віддавав. Третій гол Коровікова прийшовся на кінцівку й став переможним. У складі SOROKI TEAM гол+пас оформив Костянтин Міхієнков.  

FC Rabona 6 – 2 FC Goldmine

FC Rabona грав із FC Goldmine, який перебував серед головних конкурентів у таблиці. Номінальні господарі одержали домінуючу звитягу. На полі розквітнув Костянтин Василенко. Показав пікову свою форму. Оформив пента-трик, ведучи номінальних господарів до трьох очок крізь амбіції суперника. Голи виходили різними: зі штрафного, з меж штрафної зони, де протистояв голкіпер.

Третя ліга

Нове Життя 2 – 1 ФК Легіон

Нове Життя виграв вчетверте в сезоні й піднявся на сьому сходинку. Андрій Максюта підсилив номінальних господарів у матчі з ФК Легіон й допоміг асистом на Микиту Винокура забити перший гол. «Легіонери» зрівняли зусиллями Ігоря Зайцева на 23-ій хв, та за 10 хв Віталій Макаренко із пенальті забив вирішальний м’яч.

Буревій 1 – 4 FC SICH Kyiv

FC SICH Kyiv у матчі з конкурентом Буревій показав справжню жагу змагатися цього сезону за найвищі місця. Обом командам важливо було виграти, щоб дістатися топ-3. Номінальні гості весь перший тайм і зі стартом другого йшли до успіху, роблячи на табло 4:0. Буревій відіграв 1 гол зусиллями Руслана Фролова. В складі FC SICH Kyiv дубль оформив Максим Чмут.

Old Friends 1 – 3 Nexus

Nexus здолав опір Old Friends і зберіг за собою перспективи зайняти місце серед трійки лідерів в разі майбутніх осічок суперників. Роман Магда й Владислав Малахов у першому таймі зробили на табло 2:0, після чого суперник повернув інтригу в ході заключних хвилин. Вадим Циганок скоротив відставання, та суперник ішов до звитяги. Переможний дубль оформив Магда.

Райффайзен Банк 9 – 0 ФК Гора

Райффайзен Банк одержав свою дуругу результативну звитягу в сезоні й виграв вп’яте поспіль. У матчі з ФК Гора 5 результативних дій оформив Олександр Криворучко, закріпившись серед найрезультативніших гравців Третьої ліги. Двома голами й асистами відзначився Іван Лукач.

НІКОС 3 – 7 AppStudio

AppStudio обіграв НІКОС, але суперник із протилежної частини таблиці НІКОС зібрався дещо краще за рахунок появи Артема Герасимова. Він із партнерами створював більше небезпеки, ніж команда в минулих турах. Однак AppStudio досяг комфортної переваги до середини другого тайму. НІКОС відповів кількома голами, створивши певну конкуренцію.

Дружба 4 – 5 Denon

Denon і Дружба видали результативний матч, нервовий для обох його учасників. Хід подій у першому таймі складався на користь Дружба, яка лідирувала 3:1, а Denon не виграючи 4 рази поспіль до матчу, пробуджував в собі характер для камбеку. За 2 хв до завершення гри номінальні гості зрівняли рахунок, та суперник знову повів. Denon зробив ще один камбек за хвилину до завершення. Віталій Краснянський оформив переможний дубль. У складі Дружба 4 результативні дії зробив Євгеній Ільченко.

Unknown Sporting 3 – 3 FC Vauriens

Unknown Sporting приїхав на матч із FC Vauriens з однією заміною. В суперника був ідеальний, великий збір, що збільшувало рівень очікувань від номінальних гостей на тлі не збору US. Байдужість до складу FC Vauriens, орієнтованість на те, щоб змагатися за очки повела Unknown Sporting до проміжної переваги в кілька голів. FC Vauriens зробив крок до камбеку, проте й згодом не забив пенальті. Команда не зупинилася. Дубль Вадима Скиценка і гол Антона Головні FC Vauriens заліковий бал.

1/8 фіналу Кубку R-Cup Winter 2024

Denon 1 – 5 Авангард Київ

Вперше в змаганні побачили новий Авангард Київ із Олександром Карбулою, Олександром Майстренком, Максимом Каминіним у складі тощо. З Олександром Шестерньовим на тренерському містку Авангард Київ оформив вихід у чвертьфінал кубку. Зустрічався з Denon, який підсилився кількома гравцями «матрацників». Майстренко вивів номінальних гостей у лідери на 3-ій хв. Олександр Устинов подвоїв перевагу зі стартом другого тайму. Denon відповів голом Максима Чичиркози, та суперник збільшив перевагу. Устинов і Карбула оформили по дублю.

Буревій 2 – 2 AFC Footballers (пен. 2:3)

Буревій потужно розпочав матч із AFC Footballers. Вразив суперника двома голами до середини першого тайму, гучно заявивши про свій намір іти далі. AFC Footballers зберіг холодну голову в другій половині, коли потрібно було відіграватися. Голи Вадима Базарова й Максима Царика перевели матч у серію пенальті, в якій «футбольори» реалізували всі 3 удари. Буревій не забив 1 удар у серії й пропустив далі «футбольорів». У чвертьфіналі вони зіграють із Авангард Київ.

Пресслужба R-Cup