Анонс 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку, Анонс 9-го ігрового тижня й матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

09 лютого

Анонс 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

09 лютого

Анонс 9-го ігрового тижня й двох матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

FC Meest TEAM – FC Inter Kyiv

FC Meest TEAM не зачепився минулого туру за очки в матчі з «дизайнерами», сусідом по таблиці. 3 залікові бали залишається в активі. FC Inter Kyiv знаходиться теж неподалік «містян» у турнірному становищі, й звітного туру ця команда особливо буде налаштована на максимальний результат. 4 набрані пункти в минулих турах – не той показник, яким FC Inter Kyiv може бути задоволеним після пройденої дистанції.

FC Fenix – Duzain-Fasad

FC Fenix можна розцінювати, як фаворита в матчі з Duzain-Fasad, але з певним оглядом на те, що «дизайнери» точно нав’язуватимуть конкуренцію. Duzain-Fasad гратиме з представником лідируючої групи, а минулого туру команда одержала звитягу. Проте FC Fenix змагається за надто високі місця. Часто зустрічається з сильними конкурентами, тому в грі з одним із аутсайдерів налаштований лише на 3 очки.

GC SLAVSANT – ATL

GC SLAVSANT і ATL давно не вигравали. Команди зголодніли до звитяг і підбирають собі місце в верхній частині турнірного становища після звітного туру. «Барбери» дали чимало конкуренції, граючи майже без замін із лідером. Звітного туру налаштовані на більше. ATL теж зустрічався з одним із лідерів, поступився. Цього туру розраховує на клас окремих своїх гравців, які вестимуть до звитяги.   

Royal Credit – ФК Фокус

Ще однією парою команд у Вищій лізі, чия історія протистоянь починається з нижчих дивізіонів є Royal Credit – ФК Фокус. Зустрічатимуть між собою втретє. Минулого сезону чекали гри й того, що Royal Credit братиме реванш. Команда його взяла через технічну перемогу. Проте зараз уже обидві команди зберуться. Вони ділять середину таблиці, та зустрінуться в матчі, від якого віддає принциповістю результату для обох учасників.

Friends Team – AUTOENERGY

Черговий тур у Вищій лізі пройде за пари центральних зустрічей. За топ змагається 6 команд і, коли 2 з них перетинаються в очній зустрічі, автоматично ця гра виходить на передній план. Friends Team із хорошим настроєм минулого туру повернувся після осічки. Класом цієї команди можна захоплюватися, «френди» вирішують найбільші завдання в сезоні. Суперник – ще один міцний горішок, із яким буде важко, тільки тепер втрати очок «френдс» собі не дозволить. Від AUTOENERGY хотілось би побачити найкращий збір, бо в такому вигляді колектив є дійсно великим гравцем у Вищій лізі.

Если Шо – FC LONTANO

Для одного з конкурентів пари, представленої вище, звітного туру випав очний матч із Если Шо. Минулого туру Если Шо йшов до трьох очок, та прикрі пропущені 2 голи, принесли тільки нічию. FC LONTANO, нарешті, отримав реальну нагоду ввійти в топ-3. Команда навряд цим не скористається. Йтиме до своїх трьох очок і чекатиме кількох осічок.

MLP Co – AFC Atletico Kyiv

Зокрема, від учасників наступної гри, другої центральної звітного туру в Вищій лізі. MLP Co і AFC Atletico Kyiv ідуть у топ-3. «Матрацники» все ще вище, ніж інші. На черзі знову одне з ключових випробувань, але AFC Atletico Kyiv говорить тільки про те, що змагається за перше місце. До проміжної першої сходинки MLP Co відстає на 3 очки, й звітний тур є шансом не тільки виграти в прямого конкурента, а й наздогнати його в таблиці.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 FC Legendary Amateurs
3 FC Profi
4 Tech United
5 PERUN
6 OnlyFans Team
7 PIN-UP
8 Благора Інвест
9 LEFT COAST
10 Альфа
11 UID
12 Сталь
13 Inter Cars Ukraine
14 FC MAXIMUS
15 Developex

LEFT COAST – Альфа

Щільна Перша ліга цього сезону щотуру змінює розташування претендентів на топ, і вони теж часто змінюються. LEFT COAST починав цей розіграш, як команда, від якої чекали того, що пов’язано з топом таблиці. Та насправді команда йде дев’ятою. Активно набирає очки лише в останніх турах. В останніх матчах Альфа віддалився від високих сходинок. Поступившись двічі, Альфа опустився на десяте місце.

Inter Cars Ukraine – Благора Інвест

Поточний розіграш, можливо, стане найважчим для Inter Cars Ukraine за всі минулі, в яких команда змагається в Першій лізі. Зараз усі учасники дуже гідні й достойні цього дивізіону, проте боротьба за місце в ньому триває. Inter Cars Ukraine протистоятиме суперник із середини таблиці. Благора Інвест налаштовується стрибнути вище на кілька сходинок і звітного туру вийде на поле за трьома очками.

PIN-UP – SC Favorit

Поступившись конкуренту, PIN-UP віддалився від топ-3 на відстань чотирьох очок, однак то була не перша осічка в останніх турах. У них PIN-UP зазнав більшої частини своїх невдач. Зустрінеться знову з суперником, із яким представлять центральний матч туру в Першій лізі. SC Favorit очолив таблицю й тепер показуватиме себе в новій ролі. З минулими справився на відмінно.

OnlyFans Team – UID

Переможний хід OnlyFans Team дозволив команді наблизитися до лідируючої групи учасників. У наступних турах дізнаємося – чи вистачить запалу піти ще вище й обійти тих, хто на постійній основі наразі тримається високих місць. Суперником OnlyFans Team стане UID, найбільш непростий учасник із середини таблиці, чиї останні результати говорять про курс колективу нагору.

PERUN – Tech United

За участі PERUN і Tech United пройде другий центральний матч. Топ-статистика й стрибок «технарів» цього сезону вражає, та як вже говорили вище, достойних претендентів дуже багато. PERUN теж рухається вперед. Серія з поразок забулася, й зараз колектив розраховує на топ-3 на ряду з суперником по звітному туру.

FC Profi – Сталь

Третя команда таблиці FC Profi гратиме з учасником із нижньої частини турнірного становища, проте для представника топ-3 проміжне місце Сталь є не більше, ніж звичайними цифрами, бо боротьба буде на полі. Річ у тім, що Сталь традиційно є найбільш незручним суперником. FC Profi тричі поспіль поступився Сталь у змаганні.

FC MAXIMUS – Developex

2 команди, які ще не вигравали, зіграють між собою. FC MAXIMUS зі стартом другої половини сезону почав свій новий шлях у змаганні. В останніх матчах команда виглядала рівною суперникам із верхньої половини таблиці. Здібності Developex достойно оцінив лідер після очної гри, в якій лише наприкінці Developex втратив нічию.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 FC Rabona
3 Крила Донбасу
4 FC Goldmine
5 Харків 1654
6 ФК Акули
7 Nunu-KyivGastroBar
8 AFC Footballers
9 SOROKI TEAM
10 FC Leaders
11 FC BILUX
12 FC BEER WAY
13 NOOSPHERE KYIV
14 ЧА-ЧА-РАЗ
15 Славутич

Славутич – ЧА-ЧА-РАЗ

По примноження залікових балів особливо думають обидва учасники цього матчу. Славутич, який попри турнірні труднощі, в останніх сезонах тримається Другої ліги, наразі йде останнім, маючи 3 очки після трьох нічиїх. Свої залікові бали ЧА-ЧА-РАЗ здобув у останніх двох турах, видавши конкурентні матчі з учасниками з верхньої частини таблиці.

Nunu-KyivGastroBar – FC BEER WAY

Nunu-KyivGastroBar до середини цього сезону не набував серії з двох поразок поспіль. Клас Другої ліги рідко дозволяє не втрачати очок, а Nunu-KyivGastroBar сюди лише піднявся. В таблиці FC BEER WAY випереджає на 3 очки. FC BEER WAY рухається на серії з чотирьох поразок поспіль. Кожен тур є спробою виправити статистику, та завершується невдачею з безліччю пропущених голів.

Крила Донбасу – AFC Footballers

3 матчі без максимального результату, та Крила Донбасу залишаються в топ-3. Від першого місця команда відстає все більше й зараз, напевно, зосереджується на іншому. Має завдання не підпустити конкурентів, одним із яких найближчим часом може стати AFC Footballers. «Футбольорам» не вистачає ще однієї звитяги над топом і за нею команда вийде на поле. 

NOOSPHERE KYIV – FC BILUX

NOOSPHERE KYIV, як і сусід по таблиці, почав свій рух із середини сезону. Команда добиратиме очки, які не піддалися в минулих турах. Кожен із суперників своїми неохоче ділитиметься, та NOOSPHERE KYIV виходитиме на поле, щоб заслужити на залікові бали. FC BILUX двічі поспіль поступився, від суперника по звітному туру в таблиці перебуває недалеко, що необхідно виправити звитягою.

ФК Акули – Харків 1654

ФК Акули виграє, потім стільки ж разів може зіграти внічию. Нічийні результати теж тримають команду все так же неподалік трійки лідерів, тільки «акули» ніяк сюди не стрибнуть. Більше ясності внесе матч із конкурентом Харків 1654. У харків’ян стільки ж очок, і в останніх чотирьох зустрічах вони не поступаються.

SOROKI TEAM – FC AppsFlyer

SOROKI TEAM, часом, заряджається, і в окремому матчі може вразити суперника з топу таблиці. Перед «сороками» 7 інших учасників намагалися відібрати очки в FC AppsFlyer, однак той має ідеальну статистику. Минулий очний матч SOROKI TEAM і FC AppsFlyer провели результативно, забивши на двох 16 голів.

FC Rabona – FC Goldmine

Перед серединою сезону FC Rabona почав частіше оступатися, й наразі втрата очок може означати те, що хтось із конкурентів обійде й стане другим. FC Rabona зустрінеться з четвертим у таблиці, мотивованим FC Goldmine, якому треба забути про невдачу минулого туру успіхом звітного.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 AppStudio
2 NoName
3 Райффайзен Банк
4 FC SICH Kyiv
5 Буревій
6 Nexus
7 Дружба
8 ФК Легіон
9 Нове Життя
10 Unknown Sporting
11 FC Vauriens
12 Denon
13 ФК "Гора"
14 НИКОС - 4
15 Old Friends

Нове Життя – ФК Легіон

Нове Життя й ФК Легіон ділять між собою дев’яте-восьме місця, маючи по 10 очок. «Легіонери» здобували результат, створювали безпрограшну серію, та зараз почали спочатку після кількох невдач. Нове Життя протиставляє відрізок із п’яти матчів, в яких поступився одного разу. Проте звітного туру грати не з учасником із нижньої частини таблиці, а з «сусідом».

Буревій – FC SICH Kyiv

Центральним звітного туру буде матч між командами, які до прагнуть до лідерів. Буревій і FC SICH Kyiv є двома головними конкурентами учасників із топ-3. Від третьої сходинки обоє відстають на одне-два очки. FC SICH Kyiv провів більше матчів, однак демонструє характер, тримаючись високої сходинки. Буревій знову дібрався ближче до лідируючої групи. Прибігатиме до чергової спроби зблизитися з нагородами.

Old Friends – Nexus

Остання команда таблиці Old Friends зіграє з суперником, який бачить перед собою топ-3, але й також двох учасників, що змагатимуться між собою звітного туру. Nexus обов’язково має набрати максимум, щоб уже самому тиснути на лідерів.

Райффайзен Банк – ФК Гора

Райффайзен Банк має перспективу обійти другу команду таблиці й зайняти її місце як мінімум. Суперником звітного туру є учасник із нижньої частини турнірного становища, та зараз уже й не такий простий суперник. ФК Гора розпочав із невдач, однак уже двічі виграв і налаштований збирати очки.

НІКОС – AppStudio

Четвертий склад НІКОС протистоятиме лідеру таблиці AppStudio, турнірні виклики якого пов’язані лише з відривом від другого й третього місць. Звітного туру AppStudio в якості фаворита вийде на поле за трьома очками.

Дружба – Denon

Дружба мала можливості однією звитягою змінити свою роль у поточному розіграші з учасника з середини таблиці, якому важко переконкурувати інших учасників на роль реального претендента. Таких цілий ряд і їх Дружба не переважає, залишаючись всередині таблиці. Щоб піднятися сюди, Denon треба більше, ніж одна звитяга. В останніх чотирьох зустрічах Denon не виграє.

Unknown Sporting – FC Vauriens

Unknown Sporting перервав свою двохматчеву переможну серію, та навряд залишив байдужим когось із тих, хто дивився минулий матч. За перфоменсом завжди цікаво спостерігати. Зараз US важливіше набирати очки, тому в матчі з FC Vauriens найголовнішим буде результат. FC Vauriens, вигравши минулого туру, наздогнав суперника по звітному в таблиці.

1/8 фіналу Кубку R-Cup Winter 2024

Denon – Авангард Київ

Учасник Третьої ліги Denon стартуватиме в кубку матчем із Авангард Київ. Постійний учасник змагання гратиме з кубковою командою. Наставник Denon Олександр Кульша привів до першого місця в минулому розіграші кубку «технарів». Авангард Київ кілька разів стартував, але не доходив до пізніх стадій. Зараз команда змінилася. В складі з’явилося кілька досвідчених гравців, які робитимуть різницю. Напевно, однією з інтриг також є наступне – чи побачимо в якості тренера Авангард Київ Олександра Шестерньова?

Буревій – AFC Footballers

Інший учасник Третьої ліги Буревій розпочне кубковий забіг матчем із AFC Footballers, командою з Другої ліги. «Футбольори» заявилися в кубок, щоб у цьому форматі, нарешті, розкрити свій потенціал, коли суперниками будуть представники різних дивізіонів. Буревій пройде своєрідну перевірку. Кілька сезонів команда змагається за вихід у Другу лігу. В 1/8 гратимуть із міцним представником цього дивізіону.

Пресслужба R-Cup