Суперкубок REJO. Ліга чемпіонів відпочиває!, Огляд матчів, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

20.04.2021

Суперкубок REJO. Ліга чемпіонів відпочиває!

20.04.2021

Суперкубок REJO. Ліга чемпіонів відпочиває!

Sporting Kyiv – ФК Сейм Путивль – 2:5

FC Rabona – Трудовые Резервы – 6:1

Радар ВС – FC Yuzhbor – 4:6

Якщо резюмувати, то усі матчі Суперкубку вийшли вкрай цікавими і результативними. В середньому в кожному матчі було забито не менше 7 голів.

«Португальці» класно розпочали, але потім щось пішло не так. Гутник відзначився голом на 11-й хвилині матчу, але розвинути свій успіх не вдалося.  Страшенко, Бобін і Рудка всього за 13 хвилин перевернули все з ніг на голову. А коли Юр’єв на 27-й хвилині матчу отримав червону картку, а Грисюк зробив рахунок 4:0, все стало зрозуміло. Ярослав, до речі, за три хвилини до завершення матчу встиг відзначитися асистом на Страшенка, який оформив дубль.

Слухайте, ну будемо відверті: від «Трудових» очікували більшого. Знаючи амбіції команди, можливості і потенціал – такий результат виглядає дуже дивним. Звичайно, з іншого боку, потрібно віддати належне гравцям FC Rabona, які показали себе дійсно КОМАНДОЮ. Кожен грав за кожного, кожен готовий був підстрахувати свого партнера і у підсумку вже на 20-й хвилині матчу рахунок був 5:0. Причому усі 6 голів у складі FC Rabona забили 6 різних гравців.

Коли на 4-й хвилині матчу  Радар ВС – FC Yuzhbor Луговой зрізав м’яч у власні ворота, а Радар повів у рахунку, здалося, що FC Yuzhbor не зможе швидко прийти до тями. Однак футболісти цієї команди, що пропущений гол їх зовсім не збентежив. 4 голи у відповідь за 10 хвилин – це показник потужного колективу! Однак далі було ще цікавіше. Тепер вже від цього міні-нокдауну швидко оговтався Радар, а Гіря, Святенко і Гнідаш забили тричі за 8 хвилин – 4:4! Однак, можливо, головним героєм FC Yuzhbor в цьому матчі став Литвиненко, який відзначився двічі в останні десять хвилин і вирвав перемогу для своєї команди!