Ліга Чемпіонів R-СUP виходить на старт! Анонс матчів кубка, Анонс матчів кубка, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.04.2021

Ліга Чемпіонів R-СUP виходить на старт! Анонс матчів кубка

16.04.2021

Ліга Чемпіонів R-СUP виходить на старт! Анонс матчів кубка

Наша Ліга Чемпіонів, нехай і у скороченому форматі, але починається вже в цей ігровий вікенд. Три пари команд зіграють між собою один матч, перемога в якому дозволить вийти у наступний раунд.

FC Sporting – ФК Сейм Путивль 
FC Rabona – Трудовые Резервы
Радар ВС – FC Yuzhbor
 

«Португальці», які посіли четверту позицію в Бронзовому дивізіоні (а реально могли розраховувати і на чемпіонство), вирішили розпочати новий сезон в серйозному кубковому змаганні. Суперник дійсно непростий, адже в семи останніх матчах сезону ця команда здобула 6 перемог. Однак при цьому Сейм мав один з найгірших захистів серед команд ТОП-6, пропустивши 48 голів. У «португальців» було 33 пропущених голи, однак в двох останніх матчах сезону ця команда набрала лише один бал. В якій формі зараз перебувають хлопці?

Костянтин Василенко (18+7 в сезоні) буде вести FC Rabona до кубкових перемог. Звичайно, зробити це буде непросто, адже «Трудові» - дійсно потужний опонент. Друге місце в Золотому дивізіоні, всього дві поразки за сезон та нестримний Чуб на вістрі (16 голів в сезоні). Буде дуже цікава битва.

Радар ВС – найбільш бескомпромісний колектив минулого сезону: 8 перемог і 4 поразки. Жодного нічийного результату, адже команда грає за принципом «все, або нічого»! Мольчиць і Федірець на двох забили 21 гол в сезоні, тому за цим дуетом потрібно дивитися уважно. FC Yuzhbor, в свою чергу, це чемпіон Бронзової ліги, команда, яка пропустила всього лише 28 голів у власні ворота. Колектив, який програв всього двічі наприкінці сезону. Команда, в якій фантастичні речі робить тріо Гненюк-Невінський-Луговой, які на трьох забили 29 голів і зробили 19 асистів!

Пресслужба R-Cup