Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, Анонсуємо матчі чергового туру R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.07.2022

Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

01.07.2022

Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

Platinum Division

Микільська Слоібдка - MOdas
Вікторія - Kapelou
Developex - Perun
MBZ - Aurora Team
ФК Жуляни - Hell Energy


Перша поразка MOdas у дивізіоні минулого туру відкинула команду поза топ-3 Platinum. Микільська Слобідка спробує зменшити розрив від лідерів таблиці, та для цього потрібно набирати 3 очки в звітній грі.

Вікторія тримається 5-ої сходинки, але поруч кілька конкурентів, які не проти посунути команду Петра Квітки. Kapelouзосередився на переодстанній позиції з 2-ма очками, та підопічні Романа Галицького демонструють характер і провели кілька вольових матчів.

Developex розташувався трохи вище Kapelou, і в звітному турі підопічні Олександра Уса зустрінуться з Perun, який теж є їх сусідом по турнірній таблиці. Developex переміг одного разу при двох нічиїх, тоді як Perun зазнав уже трьох поразок поспіль.

MBZ, обігравши MOdas, заявив про свої наміри втиснутися в боротьбу за золоті медалі. Але відразу 2 команди випереджають команду Григорія Колесника в таблиці. Одним із цих колективів є Aurora Team. 

Хтось скаже, що ФК Жуляни дістався найзручніший суперник, але це зовсім не так. Hell Energy нав'яже боротьбу, та чи зможе колектив перескочити минулі невдачі й набрати очки?     


Gold Division

FC Meadcult - Dnipro-M
ФК Фокус - K-Mobile
Міжнародний Фінансовий Аудит - FC Liv-Comfort
3й Тайм - Крила Донбасу
FC Lontano - IrisHotels & Vins show
FC Yuzhbor - Aurora Team-2

FC Meadcult i Dnipro-M знаходяться в нижній частині таблиці, та кожен із цих колективів має на меті покращувати своє турнірне положення. Хто перебуває в кращій формі та має кращий кадровий потенціал? Відповіді ось-ось надійдуть.

ФК Фокус перебуває серед аутсайдерів дивізіону, а в суперники "фокусникам" у звітному турі дістався зірковий K-Mobile. Невже результат гри так легко спрогнозувати?

Міжнародний Фінансовий Аудит зазнав 3-ох поразок поспіль. У звітному турі суперник теж не з легких. FC Liv-Comfort наразі займає 3-тю сходинку в таблиці. Чи посуне K-Mobile команду Олексія Буглака завдяки старанням МФА?

Крила Донбасу минулого туру показали гру, яка варта більшого, ніж перебування команди серед аутсайдерів дивізіону. 3й Тайм, в свою чергу, розташувався всередині таблиці, хоча колектив усвідомлює, що здатен боротися за більш високі місця.

FC Lontano розташувався над 3-тім Таймом у таблиці. Команда Богдана Степаненка прямо зараз прагне зачепитися за топ-4 чи топ-5. Але IrisHotels & Vins show є одним із двох лідерів, командою, яка не налаштована дарувати очки до вирішального протистояння із Aurora Team-2.

Сама ж Aurora Team-2 зустрінеться з FC Yuzhbor, цілі якого перепплітаються з цілями FC Lontano. Чи стане FC Yuzhbor 1-им колективом, який зіпсує ідеальну ходу підопічних Євгена Задорожного в дивізіоні?


Silver Division

Tic tac - AFC Atletico Kyiv
FC Profi - СМК
FC Profi - Tech United
FC TMS - Energym
FC Sokol (Клавдієве) - Нове Життя
Лестер - Unity

AFC Atletico Kyiv зустрінеться з одним із аутсайдерів дивізіону, проте зауважимо, що в кількох останніх матчах Tic tac наростив м'язи й нав'язує більш серйозну боротьбу суперникам.

FC Profi цього туру зіграє двічі. Протистояння команди Сергія Хомицького з СМК має власну історію, а спостерігати за її продовженням завжди цікаво. 

Tech United думками лише зі своєю першою перемогою в дивізіоні. Бажання теж не бракує, бракує набраних очок. Чи поділиться ними FC Profi?

Energym минулого туру дозволив супернику "закамбечити" з 1:3 й перемогти 6:3. У команди був час, щоб оговтатись. Боротьба за топ дивізіону триває. FC TMS теж став "жервтою камбеку". Колектив лідирував 5:0 після 1-го тайму, та по перерві суперник не лише зрівняв рахунок, а й вирвав перемогу.     

"Соколи" розташувалися всередині таблиці, та чи зручно і м'яко там команді Івана Власюка? Ніяк цього не зрозуміємо. Нове Життя, в свою чергу, програв двічі поспіль й розташувався лише на 11-тій сходинці.

Лестер бореться за потрапляння в нагороди. Як бачимо, боротьба між колективами дуже щільна й щотуру з'являються нові конкуренти. Одним із них став Unity після перемоги над Tic tac у минулому турі.

Bronze Division

FC Sich Kyiv - ФК Легіон
FC Meest - Denon
Vtoris Left Coast - FC Kyiv
SC Favorit - UID
AFC Footballers - МФК Рваний Кед
FC Bilux - Karcher


FC Sich Kyiv у пошуках шляху, на який стали "легіонери" минулого туру. Після тривалої серії з поразок ФК Легіон переміг. FC Sich поки лише програє і шукатиме перемоги, та, за словами капітана й гравців ФК Легіон, хлопці не налаштовані втрачати очки.  

FC Meest піднявся на 6-ту сходинку після 2-ох перемог поспіль. Denon має такі ж показники. Якій із команд вдасться піднятися ще вище після звітного туру?

Vtoris Left Coast став одноосібним лідером дивізіону після перемоги над МФК Рваний Кед. Тепер команда Дмитра Юречка зустрінеться з одним із аутсайдерів.

SC Favorit, готуючись до матчу з UID, мріє про топ-3 дивізіону. Мрії стануться ближчими до реальності, якщо команда Олеся Шульженка переможе.

Слідом іде ще одне протистояння, результат якого може дужче закрутити турнірні інтриги в верхній частині таблиці Bronze. AFC Footballers скоротили розрив від МФК Рваний Кед до одного очка, і тепер ці колективи зустрінуться між собою.

Karcher програв у трьох матчах поспіль, тоді як FC Bilux завдяки 2-ом нічийним результатам знаходиться в кількох очках від топ-5 дивізіону. Який із колективів покращить своє турнірне положення після звітного туру.

Пресслужба R-Cup