Тур породистих камбеків від учасників R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, MBZ у Platinum, Duzain-Fasad i FC Profi у Silver, Vtoris Left Coast y Bronze явили 4 незабутні "кабмеки". Погляньмо на них та на інші результати звітного туру R-Cup #STOPTHEWAR Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.06.2022

Тур породистих камбеків від учасників R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

29.06.2022

Тур породистих камбеків від учасників R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

Platinum Division

Вікторія 2 - 10 ФК Жуляни
Вікторія не нав'язала боротьбу, зважаючи на неконкурентноздатний збір команди на гру. ФК Жуляни здобув результативну перемогу. Відзначимо Сергія Пичугина, який оформив пента-трик, а також Ярослава Богунова, в активі якого 5 результативних дій.

MBZ 5 - 4 MOdas
MBZ влаштував "камбек" за 3 хв до фінального свистка. Але MOdas відкрив рахунок на 8 хв зусиллями Жука. Шевчук зрівняв, забивши в роздягальню. Зі стартом другого тайму Семенов вивів MOdas у лідери, та суперник знову відігрався. Ще 2 голи номінальних гостей на 31 хв і 33 хв, здавалося б, закріпили перевагу, проте MBZ "закамбечив". Голи Олексюка, Масника та Іващика принесли MBZ четверту перемогу в дивізіоні.

Hell Energy 2 - 5 Микільська Слобідка
Микільська Слобідка вийшла вперед на 7 хв, але Hell Energy відігрався всередині першого тайму. Савченко вивів "слобідчан" у лідери вже за 4 хв. У другому таймі перевага номінальних гостей була відчутнішою. Гол Грушка і дубль Жихарєва посприяли другій перемозі Микільської Слобідки в дивізіоні.

Aurora Team 4 - 3 Kapelou
Боргун зробив рахунок 1:0 на користь Aurora Team на 9 хв. Остапчук подвоїв перевагу номінальних господарів на 16 хв, але Kapelou примудрився відігратися до свистка на перерву зусиллями Шмагеля та Сидорка. Цей ривок підопічних Романа Галицького не залишився непоміченим, і на 21 хв Швець вивів червоно-білих уперед. Aurora Team продемонструвала клас, зрівнявши за хвилину. Переможний гол за Aurora Team забив Ліфер на 38 хв. 

Gold Division

K-Mobile 4 - 3 FC Meadcult
Ігор Кострома зробив хет-трик за K-Mobile у першому таймі. Віталій Мельник також відзначився автоголом, а суперник до перерви відповів ще голом Євгенія Ващука. Дмитро Бровко зробив рахунок 4:2 на 27 хв. FC Meadcult у другому таймі забивав зусиллями Артема Сокотунова.

Міжнародний Фінансовий Аудит 4 - 7 K-Mobile
K-Mobile вийшов уперед на 1 хв після автоголу Ярослава Пугача. Партнери Ярослава по команді провели свою результативну атаку за 2 хв, а гол забив Шестерньов. Прищепа вивів K-Mobile в лідери на 5 хв, однак МФА відповів двома забитими м'ячами. Ярослав Пугач відзначився ще одним автоголом на 16 хв. Шаманський забив четвертий гол МФА ближче до середини другого тайму, проте K-Mobile відповів рішуче. Мельник, Бровко, Кострома та Кучук своїми голами закріпили успіх K-Mobile у звітній грі.

FC Yuzhbor 6 - 1 Dnipro-M
FC Yuzhbor впевнено переміг, але відкрити рахунок вдалося під завісу першого тайму. Щоправда, до свистка на перерву команда Павла Павлюка забила ще тричі. Солодчук і Федірець оформили по дублю. Ілляшов теж забив двічі у другому таймі. За "дніпрян" голом претижу відзначився Волошин.

IrisHotels & Vins show 6 - 1 ФК Фокус
Капітан Iris Vins Андрій Толстенко був найрезультативнішим у звітній грі. Богдан Чирка оформив дубль, по голу забили Директоренко й Нестеренко. У складі ФК Фокус єдиним голом відзначився Гибало.

Aurora Team-2 4 - 0 3й Тайм
Aurora Team-2 перемогла вчетверте поспіль у дивізіоні. У ворота 3-го Тайма забитими м'ячами відзначилися: Приходько, Лисюк, Горовий і Гердов. 

Крила Донбасу 1 - 1 FC Liv-Comfort
Крила Донбасу втратили перемогу за кілька секунд до фінального свистка. Євгеній Чайка зрівняв рахунок на 40 хв. Тим не менше, відзначимо гру голкіпера номінальних господарів Віктора Ткаченка, який не дозволив FC Liv-Comfort забити раніше й розраховувати на щось більше, ніж на нічию. Відзначимо також Олександра Борискова, який в останніх 4-ох матчах забив 4 голи та віддав 1 асист.

Silver Division

Tic tac 2 - 3 Unity
Пащенко з Tic tac відкрив рахунок на 9 хв, однак капітан Unity Нечепа відновив паритет уже за хвилину. Іванов вивів номінальних гостей уперед на 12 хв. Перов зрівняв на 17 хв. Перший тайм був насиченим, чого не скажеш про другу половину гри. Але в другому таймі Unity забив переможний м'яч зусиллями Анічкіна на 31 хв.

AFC Atletico Kyiv 1 - 1 FC Sokol (Клавдієве)
Основні перипетії чекали нас наприкінці гри, коли Богач відкрив рахунок на 36 хв. №7 у складі AFC Atletico Kyiv, таким чином, забив у другому турі поспіль. Та долю звітного матчу вирішила 39 хв, коли капітан "соколів" Власюк реалізував пенальті й вирвав нічию для своєї команди.

Tech United 0 - 6 Атлант Буд
Атлант Буд здобув "суху" перемогу в матчі з Tech United. Якщо в першому таймі "будівельники" забили 1 гол й нереалізували купу моментів, то по перерві хлопці покращили реалізацію й розвинули перевагу. Відзначимо Роянова, який віддав 3 асисти.

СМК 3 - 5 Лестер 
Калінін вивів Лестер уперед на 5 хв. Буйневич завдяки дублю по перерві потроїв перевагу Лестера, проте СМК відігрався упродовж 9-ти хв. Лише от зачепитися за нічийний рахунок не вдалося й суперник дотиснув завдяки ще двом голам Калініна.

Duzain-Fasad 6 - 3 Energym
Перейдемо до "десертних" протистоянь дивізіону. Перше із таких — матч між Duzain-Fasad і Energym. Шевчун у складі "дизайнерів" відкрив рахунок на 7 хв, але нестримний Крук із Energym відповів на це хет-триком до 26 хв. Duzain-Fasad мовчав, але випрямився, як пружина. "Камбеку" Duzain-Fasad значно посприяв Олексій Примак, який у підсумку оформив 3+3 по гол+пас.

FC Profi 6 - 5 FC TMS
Ще один "камбек" у дивізіоні створив FC Profi. Перший тайм хлопці провалили, а FC TMS забивав не без допомоги голкіпера Іваненка. 5:0 на користь FC TMS після першого тайму сприймалося як серйозна заявка на підсумкові 3 очки. Однак зі стартом другої половини гри місце в воротах FC Profi зайняв Андрій Ракітін, який відствояв "на нуль" і допоміг 5-тим польовим. Але справжнім откровенням другого тайму став Андрій Устіменко, який оформив покер. Відзначимо також Олексія Безпальчука, який оформив 2+2 по гол+пас. У складі FC TMS дублями відзначилися Олександр Борщов і Віталій Шкарупа.

Bronze Division

FC Kyiv 3 - 5 SC Favorit
FC Kyiv повів у рахунку на 7 хв завдяки голу Будака, однак SC Favorit зрівняв і розвинув перевагу ще до перерви. Петренко забив за "киян" на 17 хв, та суперник відповів точним ударом капітана Шульженка. У другому таймі колективи забили по голу, тож, SC Favorit здобув свою другу перемогу в дивізіоні.

Denon 0 - 2 ФК Легіон
ФК Легіон забив 2 швидкі м'ячі, на що в суперника відповіді не знайшлося протягом наступних 35-ти хв гри. Denon програв після двох перемог поспіль, а ФК Легіон вперше переміг у дивізіоні й піднявся на 10-ту сходинку.

FC Meest 6 - 3 FC Bilux
FC Meest переміг вдруге поспіль, а Олександр Нехаєнко, оформивши покер у звітній грі, сумарно забив уже 7 голів у поточному чемпіонаті. Не відзначили ще Сергія Нехаєнка, який зробив хет-трик із асистів. У складі FC Bilux голом відзначився Моторний. Голкіпер Крючков оформив дубль у другому таймі. Жовто-чорні, заграючи п'ятого польового, провели більш рівну другу половину матчу, але повністю віддали супернику перший тайм 0:3.

Vtoris Left Coast 6 - 4 МФК Рваний Кед
Bronze Division підтримав Silver і теж явив нам "камбек". МФК Рваний Кед лідирував 3:0 після першого тайму, але по перерві Валєєв із Vtoris Left Coast, нарешті, забив свій перший м'яч у грі та повів за собою партнерів. Зрештою, Валєєв зробив хет-трик, а номінальні господарі створили незабутній "камбек". 

FC Sich Kyiv 1 - 4 UID
UID переміг FC Sich Kyiv і залишився в топ-3 дивізіону. Номінальні господарі конкурували в першому таймі й відновили паритет на 17 хв після того як Левчук відкрив рахунок. Однак Константінов вивів UID у лідери на 20 хв і в другій половині матчу команда Андрія Максюти дотиснула суперника голами Орлова й Куценка.

AFC Footballers 5 - 0 Karcher
AFC Footballers завдяки перемозі у звітній грі піднявся на 4-ту сходинку. Схоже, команда Олександра Андрусенка все таки спробує затриматися в топі дивізіону. У матчі з Karcher капітан "футбольорів" оформив 2+2 по гол+пас. Ця поразка стала третьою поспіль для Karcher у Bronze.

Пресслужба R-Cup