Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, Представляємо матчі R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.06.2022

Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

24.06.2022

Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

Platinum Division

Вікторія - ФК Жуляни
Матч проти ФК Жуляни є, мабуть, останньою можливістю для Вікторії втиснутися в боротьбу за високі місця. Але ФК Жуляни в останніх матчах доводить, що не має наміру поступатись першою сходинкою. 

MBZ - MOdas
MBZ після п'яти зіграних матчів займає 4-ту сходинку і тут відчуваємо певну недосказаність з боку команди. Розставити всі крапки над "і" та закріпитися в топ-3 MBZ може в разі перемоги над MOdas, який є одним із трьох лідерів Platinum. 

Hell Energy - Микільська Слобідка
Турнірне положення Микільської Слобідки не відображає реальний стан справ, коли команда грає. Колектив бореться в кожному матчі, та водночас є одним із найбільш нефартових представників дивізіону. Чи покращать хлопці власну статистику після гри з аутсайдером дивізіону? 

Aurora Team - Kapelou
Aurora Team зустріне опір з боку Kapelou, але прописаний сценарій гри, в першу чергу, запропонують номінальні господарі. Kapelou спробує викреслити червоним маркером зайві рядки.


Gold Division

K-Mobile - FC Meadcult
K-Mobile з кожним туром наздоганятиме лідерів, і, зрештою, побореться за нагороди. Такий сценарій для команди є ідеальним і доволі ймовірним. FC Meadcult спробує спростувати це твердження.

Міжнародний Фінансовий Аудит - K-Mobile
Свій другий матч K-Mobile зіграє з Міжнародним Фінансовим Аудитом. МФА зазнав двох поразок поспіль, а всі розклади говорять не на користь команди Дмитра Шуста й перед звітною грою.

FC Yuzhbor - Dnipro-M
Dnipro-M у дивізіоні ще не набрав жодного залікового балу. Тим не менше, покращивши збір на черговий матч, команда може претендувати на позитивний результат практично в кожній з наступних ігор. Чи стане FC Yuzhbor тим суперником, який віддасть свої очки на користь "дніпрян"?

IrisHotels & Vins show - ФК Фокус
Iris Vins рухається до нагород Gold Division, але попереду ще багато матчів. ФК Фокус знаходиться лише на 10-тій сходинці, проте ярлик явного "андердога" колектив не збирається закріплювати за собою.

Крила Донбасу - FC Liv-Comfort
Крила Донбасу програли тричі поспіль у дивізіоні, а FC Liv-Comfort знаходиться серед трьох лідерів з оговіркою на те, що конкуренти не втрачали очок, тоді як жовто-чорні одного разу програли. Втім, команда Олексія Буглака збирається компенсувати це черговою перемогою.

Aurora Team-2 - 3й Тайм
На 3й Тайм чекає знову надважкий матч. У грі з K-Mobile в минулому турі 3й Тайм хоч і забив 5 голів, але пропустив удвічі більше. Aurora Team-2 наразі лише перемагає й поступово закріплюється серед лідерів дивізіону. Чи зупинить 3й Тайм переможну ходу суперника?


Silver Division

Tic tac - Unity
Очікуємо, що Tic tac знову приїде на гру в оптимальному складі, як це було в матчі з FC Profi минулого туру. Unity поки зіграв 2 поєдинки, й кожна наступна перемога може піднести колектив у верхню частину турнірного становища.

AFC Atletico Kyiv - FC Sokol (Клавдієве)
AFC Atletico Kyiv переграв "дизайнерів" і здобув свою першу перемогу в дивізіоні минулого туру. FC Sokol (Клавдієве) наразі трохи відстає від наших очікувань, тому все ще чекаємо від "соколів" ривка у топ Gold.

Tech United - Атлант Буд
Лідер дивізіону зустрінеться з одним із аутсайдерів. Але ми не чекаємо легкої перемоги "будівельників", бо впевнені, що "технарі" нав'яжуть боротьбу.

СМК - Лестер
Команди є сусідами по турнірній таблиці. І СМК, і Лестер прагнуть потрапити в топ-дивізіону. Як відомо, мрії здійснюються, але спочатку ще варто як мінімум набрати 3 очки у звітній грі.

Duzain-Fasad - Energym
Energym впевнено тримається 2-ої сходинки, про що "дизайнери" можуть поки лише мріяти. Хлопці так і залишаться мрійниками чи постануть завзятими реалістами в звітній грі? 

FC Profi - FC TMS
FC TMS зіграв 3 матчі й в кожному з них набрав очки (1 перемога, 2 нічиї). FC Profi минулого туру зіграв свій перший матч після повернення в турнір і ще набирає форму. Такий як суперник як FC TMS стане хорошим "спаринг-партнером", чекаємо завзятої гри.


Bronze Division

FC Kyiv - SC Favorit
SC Favorit готується до ще одного ривка у топ Bronze. Переконані, що це до снаги команді Олеся Шульженка, в суперниках якої цього туру FC Kyiv, який програв тричі поспіль у дивізіоні.

Denon - ФК Легіон
ФК Легіон забив лише 1 гол у трьох матчах дивізіону. Чи має команда шанси на успіх у грі з суперником, який наразі знаходиться в топ-3? Denon є фаворитом на папері, проте не здивуємось, якщо на табло матиме місце інший результат.

FC Meest - FC Bilux 
FC Meest минулого туру переміг після двох поразок поспіль у Bronze. Розрив від FC Bilux становить лише 2 очки, тож, перед командою Сергія Голованя прямо зараз відкриваються непогані перспективи значно покращити своє турнірне положення.

Vtoris Left Coast - МФК Рваний Кед
Матч між лідерами дивізіону, що безумовно стане центральним протистоянням Bronze. Vtoris Left Coast і МФК Рваний Кед мають рівну кількість залікових балів, тож, переможець цієї пари стане одноосібним лідером турнірного становища.

FC Sich Kyiv - UID 
UID матиме шанс реабілітуватися після неприємної поразки МФК Рваний Кед. Суперником колективу Андрія Максюти стане FC Sich Kyiv, який наразі є одним із аутсайдерів дивізіону.

AFC Footballers - Karcher
AFC Footballers перебуває поруч із топ-3 дивізіону. Karcher до нестями жадає піднятися у верхню частину таблиці, але чи подолає команда Романа Чернеця непоступливість "футбольорів"?


Пресслужба R-Cup