Підсумки туру R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, Підсумки туру чемпіонату R-Cup #STOPTHEWAR spring-summer Divisions. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.06.2022

Підсумки туру R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

22.06.2022

Підсумки туру R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

Platinum Division

MBZ 4 - 2 Hell Energy
MBZ відкрив рахунок на 12 хв зусиллями Колесника. Голота ще за 2 хв подвоїв перевагу номінальних господарів. Кошка відіграв 1 м'яч на 15 хв, до перерви команди знову обмінялися голами. Зі стартом другої половини гри Олексюк забив переможний гол за MBZ.

Kapelou 2 - 2 Developex
Kapelou звів матч у нічию, забивши на 38 хв. У першому ж таймі Developex вигладав переконливіше й забив двічі зусиллями Стрельченка й Митника. Проте номінальні господарі відіграли 1 м'яч до перерви, а в другій половині гри вирвали нічийний результат.

Aurora Team 3 - 2 Микільська Слобідка
Бадьорий старт матчу приніс Аurora Team 2 голи Остапчука до середини першого тайму. Боргун зробив рахунок 3:0 на 20 хв, однак суперник, пішовши ва-банк із 5-им польовим, повернувся в гру. Микільська Слобідка відіграла 2 голи до 23 хв. Нічия була близько, та клас Аurora Team дозволив втримати позитивний результат для номінальних господарів.

MOdas 7 - 5 Perun
Гра розпочалася з хвилини мовчання. Одноклубник хлопців із MOdas Сергій Романчук загинув на війні. Партнери присвятили цю перемогу Сергію. 
Perun забив швидкий гол на 3 хв, але MOdas швидко зрівняв. Друга вдала спроба Perun  вийти в лідери датована 19 хв. Але в другому таймі MOdas повернувся. Команда Олександра Кульши забила тричі до 25 хв. Такий ривок забезпечив перевагу в 2 м'ячі. 
Perun реалізував пенальті на 26 хв, але суперник відповів двома голами. Всередині другого тайму Давиденко у складі номінальних гостей отримав пряму червону картку, але партнери знайшли в цьому додаткову мотивацію. "Жовто-чорні" забили ще двічі, й розрив на табло скоротився до мінімального. Передчуваючи спробу суперника зрівняти рахунок, MOdas провів свою сьому результативну атаку. У складі переможців виділимо дует Жук-Синящик, які на двох оформили 8 результативних дій. A Олег Янковський із Perun продовжує влаштовувати індивідуальні "перфоменси". Олег оформив 3+2 по гол+пас у звітній грі. 

Gold Division

IrisHotels & Vins show 10 - 2 Dnipro-M
Iris Vins переміг із великим рахунком, і відразу четверо гравців команди значно покращили свою індивідуальну статистику: Толстенко й Нестеренко оформили 1+2 по гол+пас, Єльшин зробив хет-трик, а Розка набрав відразу 4 результативні дії. Таким чином, Євгеній Розка піднявся в топ-10 найрезультативніших гравців чемпіонату. У складі "дніпрян" голами відзначилися Бондарь і Максим Коверга.

FC Liv-Comfort 4 - 2 FC Yuzhbor
FC Liv-Comfort, поступаючись після першого тайму 1:2, забив 3 "сухі" м'ячі в другому таймі й вирвав 3 залікові бали. Ігор Гаврилюк оформив дубль та увійшов до символічної збірної дивізіону. По голу забили Буглак і Мержан. За FC Yuzhbor голами відзначилися Луговий та Солодчук.

FC Lontano 3 - 2 Міжнародний Фінансовий Аудит
Знову відзначаємо Олександра Гончарука, результативні дії якого в другому матчі поспіль є особливо цінними й приносять перемогу FC Lontano. Гончарук зробив дубль і віддав асист на Каминіна. У складі МФА виділимо Гаделію, який забив і віддав результативний пас, завдячи чому команда відігралася з 0:2. Та суперник забив переможний гол на 39 хв. 

Крила Донбасу 2 - 3 FC Meadcult
Крила Донбасу вийшли в лідери на 9 хв після голу Борискова. Команда Віктора Беднюка вела в рахунку до середини другого тайму. FC Meadcult відповів на 29 хв голом Ващука. Він же асистував Андрущенку на 33 хв. Та Борисков оформив дубль і відновив паритет уже за хвилину. Переможний м'яч забив Педич на 38 хв.

3й Тайм 5 - 10 K-Mobile
K-Mobile блискуче зреагував на пропущений м'яч на 2 хв. Номінальні гості відповіли чотирма голами до 17 хв, але це був лише початок. 3й Тайм мінімізував розрив до перерви. Вітюк на 24 хв взагалі відновив паритет, однак суперник не потерпів зухвальства й забив ще 6 голів. Найрезультативнішим у складі переможців став Віталій Мельник (1+3 по гол+пас), який займав місце у воротах. Відзначимо також хет-трик Гончарова. Прокопчук у стані номінальних господарів теж оформив хет-трик. Окремо зупинимося на голкіпері 3-го Тайма. Сергій Литвин видав кілька відрізків у грі з блискучими сейвами, які не залишилися непоміченими.

Aurora Team-2 6 - 3 ФК Фокус
ФК Фокус забрав перший тайм, виграючи 1:2. Другий тайм обернувся суцільною невдачею для "фокусників" та домінацією суперника. Назар Приходько остаточно закріпив за собою статус лідера Aurora Team-2. Приходько оформив гол і 2 асисти у звітній грі. У складі ФК Фокус дублем відзначився Сергій Гибало.

Silver Division

FC TMS 3 - 1 Unity
FC TMS розвинув перевагу в 2 м'ячі завдяки дублю Морозова. Unity відіграв 1 гол зусиллями капітана Івана Нечепи на 31 хв, однак Шкарупа вже за 2 хв забив третій гол номінальних господарів, встановивши остаточний рахунок на табло.

FC Sokol (Клавдієве) 13 - 1 Tic tac
Результативна перемога "соколів" увінчалася двома покерами: Жук забив голи, а Лисенко зробив 4 асисти. Ця перемога стала першою для команди Івана Власюка в дивізіоні. У складі Tic tac голом у звітній грі відзначився Галецький.

Атлант Буд 7 - 4 Лестер
Атлант Буд продовжує лідирувати в турнірній таблиці. "Будівельники" здобули свою третю перемогу поспіль у дивізіоні. Віталій Дністровський та Олександр Бульбін на двох оформили 6 результативних дій. Номінальні господарі лідирували 7:1 станом на 30 хв. Лестер забив ще тричі до фінального свистка.

Tech United 2 - 3 СМК 
Tech United повів у рахунку після голу Юрченка на 10 хв. Досвідчений СМК зрівняв за 5 хв і перехопив ініціативу. Гудз на 16 хв і Моргушко на 20 хв розвинули перевагу номінальних гостей. "Технарі" відіграли 1 м'яч на 36 хв зусиллями Сокурова.

Tic tac 5 - 5 FC Profi
Tic tac зібрав, мабуть, найсильніший склад, відколи дебютував у R-Cup. У той же час FC Profi проводив свій перший матч після повернення в турнір. Міць Tic tac із приходом кількох гравців зросла, що вилилося в 3:0 на табло до 17 хв. Але суперник примудрився відігратися до перерви. У другому таймі команди обмінялися ще двома голами, при чому номінальні гості зрівняли рахунок на 40 хв. Устіменко й Сухомлинський з FC Profi оформили 2+1 по гол+пас. У Tic tac відзначимо гол і асист Галецького.

AFC Atletico Kyiv 1 - 0 Duzain-Fasad
Єдиним і переможним голом у звітній грі став м'яч Андрія Богача з AFC Atletico Kyiv на 19 хв. Відзначимо, що для Андрія цей гол став першим у турнірі. "Дизайнери" втратили найкращу можливість відігратися на 36 хв, коли Щесюк не реалізував пенальті. 

Нове Життя 2 - 4 Energym
Energym закріпився на другій сходинці дивізіону. Нове Життя відігравався двічі по ходу матчу, та суперник здійснив фінальний ривок на 33 хв голом Красножона. Крук зробив рахунок 4:2 на 37 хв, чим підсумував другу поспіль перемогу своєї команди.

Bronze Division

Denon 4 -1 FC Sich Kyiv
Denon переміг вдруге поспіль. Голи Шумакова, Димінського, Бондзіка й Нечепи забезпечили позитивний результат. Єдиний гол FC Sich Kyiv у звітній грі забив Кардашов на 34 хв.

Karcher 4 - 5 Vtoris Left Coast
Капітан Karcher Роман Чернець відкрив рахунок на 4 хв. Згодом номінальні господарі загальмували, а суперник і зрівняв, і створив перевагу в 3 м'ячі. Вищеописане втілилося на табло до 33 хв. Саме тоді Karcher ринувся виправляти становище, але 5-ий гол Vtoris Left Coast остаточно обрушив сподівання на нічию. Кінцівка гри була за Karcher, тоді як Vtoris задовольнив себе підсумковою перемогою 5:4.

SC Favorit 3 - 3 FC Bilux
FC Bilux відкрив рахунок зусиллями Павлюченка на 5 хв. SC Favorit швидко зрівняв, а на 19 хв команда Олеся Шульженка вийшла в лідери після голу Сергія Захарчука. Номінальні гості відігралися ближче до середини другого тайму, а згодом команди подарували неймовірну кінцівку гри. Віталій Загарчук із SC Favorit зробив рахунок 3:2 на 40 хв, але "жовто-чорні" примудрилися відігратися за кілька секунд до фінального свистка.

ФК Легіон 0 - 11 AFC Footballers 
AFC Footballers переміг вперше у дивізіоні після двох нічийних результатів. Андрусенко і Кутузов оформили 2+1 по гол+пас, дублем відзначився Клімпуш. "Футбольори" зосередилися всередині турнірної таблиці, ФК Легіон все ще залишається без набраних очок.

МФК Рваний Кед 4 - 1 UID
МФК Рваний Кед забив тричі до перерви. Відзначимо Березіна, який оформив дубль на 34 хв.  Суперник не знайшов, чим апелювати і відповів лише голом Шалигіна 40 хв. 

FC Kyiv 3 - 4 FC Meest
FC Meest вперше переміг у дивізіоні. FC Kyiv переслідував таку ж мету. Мотивація "киян" відбилася на полі та на табло у вигляді трьох забитих м'ячів. Втім, цього виявилося недостатньо хоча б для нічиєї. Суперник вирвав 3 очки на 40 хв. Олександр Нехаєнко та Сергій Сиченко оформили на двох 5 результативних дій. Окремо виділимо переможний м'яч голкіпера Возного. У FC Kyiv відзначимо 2 асисти Знайди.

Пресслужба R-Cup