Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, Представлямо матчі R-Cup #STOPTHEWAR Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.06.2022

Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

17.06.2022

Анонс R-Cup #STOPTHEWAR Divisions

Platinum Division 

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | PLATINUM DIVISION" #1039920]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

MBZ - Hell Energy
"Енергетикам" нічого не залишається, лише як знову боротися за результат. Переможні 3:0 тиждень тому обернулися поразкою в другому таймі. MBZ без шансів поступився Микільській Слоібідці 1:4. Кому із невдах минулого туру фортуна посміхнеться цього разу? 

Kapelou - Developex
Минулий матч між цими колективами проходив під супровід емоцій, жовтих карток і вилучення. Kapelou переміг 3:1, але ми знаємо, що кожне протистояння між Kapelou i Developex є чимось новим і непідробним.

Aurora Team - Микільська Слобідка
Протистояння колективів із різних частин турнірної таблиці, але "слобідчанам", які перебували в схожому становищі минулого туру, це не завадило обіграти MBZ 4:1. Aurora Team веде боротьбу за першу сходинку, підопічним Євгена Задорожного зараз ні до чого втрачати очки.

MOdas - Perun
MOdas ще не втрачав очок і має 2 матчі в запасі напротивагу конкурентам. Впевнені, це зіграє свою роль, як завжди, у вирішальну мить, але цього вікенду команда Олександра Кульши зіграє з Perun, який намагається оговтатися після поразки Вікторії 1:8. Чи стане Perun колективом, що вперше відбере залікові бали в MOdas у Platinum?

Gold Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | GOLD DIVISION" #1040672]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма


IrisHotels & Vins show - Dnipro-M
Кукіль-куратор не здивував Розку-куратора в минулому очному протистоянні їх команд (Iris Vins обіграв Duzain-Fasad у групі). У тому матчі Сергій Кукіль, здатний працювати в трьох режимах, ввімнкув режим Кукіля-гравця. Схоже, час перейти на новий рівень і вмикати режим Кукіля-тренера. Євгеній Розка, в свою чергу, обрав все той же режим, лише от тепер у футбол він грає на Xbox, бо стара консоль почала набридати. 

FC Liv-Comfort - FC Yuzhbor
Один із центральних матчів Gold. Для FC Liv-Comfort важливо не випадати з трійки лідерів, та FC Yuzhbor шукає шляхи, аби зайняти місце в топ-3. Звітна гра — пречудова нагода, але ми не ризикнемо шукати фаворита. FC Liv-Comfort забиває найбільше в дивізіоні, а голкіпер FC Yuzhbor Владислав Сиротюк перебуває у відмінній формі. Чи матиме право носити приставку до імені Владислав-Нео, зупинивши удари суперників? Подивимося після гри.

FC Lontano - Міжнародний Фінінсовий Аудит
FC Lontano успішно набирає очки в перших турах. МФА оступився минулого туру, програвши FC Yuzhbor. FC Lontano має твердий грунт під ногами, аби стрибнути вище в турнірному становищі, а для МФА зараз найголовніше не відвідати підвалини таблиці.

Крила Донбасу - FC Meadcult
Обидві команди програли свої перші 2 матчі в Gold Division, тож, у звітній грі Крила Донбасу та FC Meadcult змагатимуться за перші залікові бали в дивізіоні.

3й Тайм - K-Mobile
3й Тайм зустрінеться з колективом, який на папері можна вважати одним із фаворитів на чемпіонство. Це буде хороше випробування для 3й Тайм, який зараз має всі ресурси, щоб нав'язати боротьбу K-Mobile.

Aurora Team-2 - ФК Фокус
Aurora Team-2 перебуває серед лідерів дивізіону та не збирається зупинятись. Вийшовши на пік своє форми, підопічні Євгена Задорожного будуть головними претендентами на чемпіонство. ФК Фокус розпочав свої виступи в Gold із нічиєї та поразки. Чи все так однозначно в цій парі?

Silver Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | SILVER DIVISION" #1041013]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

FC TMS - Unity
FC TMS у двох турах поспіль грає внічию. Команді Бориса Бабаєва потрібно зробити крок уперед і здобути першу перемогу в дивізіоні, що вдалося, до речі Unity в минулому турі. Але для цього колективу Івана Нечепи знадобився лише 1 матч.

FC Sokol (Клавдієве) - Tic Tac
Tic Tac прямо зараз буде "андердогом", напевно, в матчі проти будь-якого суперника в дивізіоні. FC Sokol (Клавдієве) зачекався першої перемоги в Gold, тому вся увага команди прикута до звітної гри.

Атлант Буд - Лестер
Центральний матч дивізіону. Атлант Буд закріпився на першій сходинці, маючи стовідсотковий показник перемог після перших двох турів. Цим не може похизуватися жодна інша команда Silver. Лестер із чотирьма очками йде слідом за "будівельниками". Чи вдасться колективу Олександра Ткаченка скинути суперника з першого місця?

Tech United - СМК
СМК виглядає досвідченішим, але за плечима "технарів" чимало зіграних турнірів. У турнірній таблиці колективи розташувалися поруч, набравши по одному заліковому балу після двох стартових турів. 

Tic Tac - FC Profi
FC Profi повертається в R-Cup. У дебютній грі після повернення команда Сергія Хомицького зустрінеться з Tic Tac, який цього вікенду зіграє 2 матчі. 

AFC Atletico Kyiv - Duzain-Fasad
Duzain-Fasad справна набирає очки на старті змагання. AFC Atletico Kyiv поки зіграв 1 матч, у якому поступився Unity 0:4. Але тренер Atletico Олександр Кульша має план, який враховує можливі невдачі під час турнірної ходи. Тож, із нетерпінням чекаємо звітної гри.

Нове Життя - Energym
Energym оптимістично розпочав свій шлях дивізіоном, набравши 4 очки у двох турах. Команда має всі шанси продовжити перемагати, але Нове Життя є досить цупким суперником, який не лише відбирає очки в лідерів, а й регулярно вирішує власні турнірні завдання.

Bronze Division

[WidgetTable="#STOPTHEWAR DIVISION | BRONZE DIVISION" #1041014]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Denon - FC Sich Kyiv
Обидві команди дуже добре знайомі одна одній, однак сумніваємося, що гра носитиме товариський характер. FC Sich Kyiv програв у перших двох турах, Denon же намагається закріпитися у верхній частині таблиці. Чекаємо стартового свистка.

KarcherUA - Vtoris Left Coast
Vtoris Left Coast переміг у перших двох турах і закріпився серед лідерів дивізіону. Чи до снаги KarcherUA зупинити такого суперника? Можна знайти аргументації на користь кожної з команд, але всі відповіді дасть лише гра.

ФК Легіон - AFC Footballers 
2 поспіль нічийних результати в дивізіоні ще більше мотивує AFC Footballers чи додає сумнівів щодо власних виступів? ФК Легіон у своїх двох матчах двічі програв. Кому до снаги перервати тенденцію?

МФК Рваний Кед - UID
Центральний матч дивізіону, в якому зустрінуться двоє з трьох лідерів. UID ще не пропустив жодного голу, а МФК Рваний Кед забиває найбільше в Bronze. Відзначимо також Володимира Нагребецького, який відзначився вже 4 рази. Чи стримає колектив Андрія Максюта атакувальний порив МФК Рваний Кед?

FC Kyiv - FC Meest
Для обох команд старт не вдався й в очному протистоянні FC Kyiv і FC Meest розіграють перші залікові бали. Можливо, саме перемога в звітній грі слугуватиме платформою для наступних звершень. 

SC Favorit - FC Bilux

Обидві команди розташувалися поруч у турнірній таблиці, маючи в активі по 4 очки. Непоганий початок закладено, тож, тепер час рушати до головної мети в дивізіоні.

Пресслужба R-Cup