MOdas "камбечить" із 0:3 й забиває 6, результативна нічия FC TMS i Tech United, "сухарі" Колесника, Підсумки туру R-Cup STOPTHEWAR Divisions., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

15.06.2022

MOdas "камбечить" із 0:3 й забиває 6, результативна нічия FC TMS i Tech United, "сухарі" Колесника

15.06.2022

MOdas "камбечить" із 0:3 й забиває 6, результативна нічия FC TMS i Tech United, "сухарі" Колесника

Platinum Division

Hell Energy 3 - 6 MOdas
Переконливі 3:0 до середини першого тайму не пророкували MOdas чогось втішного, але команда Олександра Кульши увійшла в історію R-Cup. MOdas "закамбечив"! Відзначимо Сергія Макаренка, який оформив 1+2 по гол+пас і увійшов до символічної збірної Platinum.

MBZ 1 - 4 Микільська Слобідка
Микільська Слобідка привітала тренера Владислава Рибальченка з Днем народження результатом на табло. У грі найпомітнішим був капітан Віталій Грушко, в активі якого хет-трик. MBZ спромігся на гол Владислава Іващика на 18 хв.

Aurora Team 7 - 2 Developex
"Перфоменс" Ореста Боргуна з Aurora Team став найпримітнішим у звітному турі. Орест забив 6 із семи м'ячів команди. Ще 1 гол записав до свого активу Максим Сміян. Developex створив гідну конкуренцію в першому таймі, а Стрельченко навіть зрівняв рахунок на 10 хв. Але суперник вийшов у лідери до перерви, а згодом розвинув перевагу. 

Kapelou 2 - 3 ФК Жуляни
Kapelou крок за кроком нав'язував боротьбу та двічі зрівнював рахунок (відзначилися Сидорко й Герасимчук), але, що поробиш, коли в складі суперника Валентин Шевченко безкопромісно оформлює переможний хет-трик за хвилину до фінального свистка. 

Perun 1 - 8 Вікторія
Вікторія не залишила шансів Perun. Ця перемога стала другою для Вікторії в дивізіоні. Олег Романчук оформив покер і став кращим гравцем матчу. Але кількість жовтих карток перевищила не лише результативність Олега. Арбітри сумарно показали 9 жовтих карток. А Семенов, Джуган і Садовий взагалі побачили перед собою "червоне світло". 

Gold Division

FC Yuzhbor 4 - 2 Міжнародний Фінансовий Аудит
Дубль Лугового відіграв ключову роль у перемозі FC Yuzhbor. 2 голи Богдана і м'яч Ілляшова забезпечили номінальним "господарям" комфортні 3:0 до перерви. Капітан МФА Дмитро Шуст відіграв 1 гол на 27 хв, але суперник відповів своїм взяттям воріт після точного удару голкіпера Сиротюка. 

FC Lontano 3 - 1 Крила Донбасу
FC Lontano після перемоги знову представлений в символічній збірній дивізіону. Олександр Гончарук, оформивши дубль, став гращим гравцем матчу і увійшов до списку кращих у Gold за підсумком туру. Тимофій Пащенко допоміг закріпити успіх на табло, відзначившись на 34 хв. У складі Крила Донбасу забив Олексій Ільїн на 31 хв.

ФК  Фокус 3 - 3 3й Тайм
3й Тайм, маючи кращу маневреність у грі завдяки кращому збору, відігрався з 1:3. Але, спершу, відзначимо всю команду ФК Фокус і їх лідера Владислава Рудешка, в активі якого гол+пас у звітному матчі. Головним ватажком 3го Тайма в обох матчах був Олег Романчук. 

Dnipro-M 2 - 7 3й Тайм
1+2 проти ФК Фокус і дубль із голів у ворота Dnipro-M — якщо в грі з "фокусниками" результивність Романчука була ключовою, то в матчі з "дніпрянами" Олег розділив успіх із партнерами. Зокрема, з Андрієм Кондратьєвим, який теж оформив дубль. Примітно, що Dnipro-M відкрив рахунок, але кадровий потенціал не дозволив втримати чи розвивати перевагу.

IrisHotels & Vins show 3 - 2 FC Liv-Comfort
Досвідчений Iris Vins скував суперника в другому таймі й вирвав 3 очки, але до перерви гра проходила трохи за іншим сценарієм. FC Liv-Comfort відкрив рахунок на 12 хв після голу Чайки. Номінальні "господарі" зрівняли на 14 хв зусиллями Покорука. FC Liv-Comfort жадав лідерства й забив у роздягальню. Та в другому таймі команда Олексія Буглака не спромоглася хоча б на гол, а Iris Vins реалізував 2 моменти.

Aurora Team-2 5 - 0 FC MeadCult  
Aurora Team-2 перемогла вдруге поспіль у дивізіоні. Забитими голами відзначилися: Горовий, Ляшкевич, Приходько, Степаненко й Коваль. Олексій Коваль до забитого м'яча додав 2 асисти й увійшов у символічну збірну дивізіону.

Silver Division

Tic Tac 2 - 5 Energym
Андрій Красножон і Віталий Лимар із Energym влаштували блискучий "перфоманс", зробивши на двох 8 результативних дій. Їх команда перемогла, а Віталій Лимар увійшов до збірної туру в дивізіоні. У складі Tic Tac дубль оформив капітан Ігор Перов.

Лестер 3 - 1 FC Sokol (Клавдієве)
Михайло Шершень і Максим Калінін принесли перемогу Лестеру своїми результативними діями. Лестер перебував у не найкращій кадровій ситуації перед матчем. Тож, функції лідерів на себе перетягнули Шершень і Калінін. Обоє оформили по гол+пас, забитий м'яч також в активі Крайнюкова. За "соколів" забивав Литвин на 36 хв.

AFC Atletico Kyiv 0 - 4 Unity
Unity досяг переваги в 4 голи, забиваючи виключно в другому таймі. Рибаков, Куцюк, Коломієць та Мусієнко забивали у складі номінальних "гостей", які здобули першу перемогу в дивізіоні.

СМК 2 - 6 Атлант Буд
Атлант Буд щотуру відкриває нам одного зі своїх лідерів. Денис Опанасенко в складі переможців став ключовою дійовою особою гри до перерви, бо оформив дубль і віддав асист. СМК двічі відігравався протягом першого тайму. У другій половині гри Атлант Буд розвинув успіх голами Дністровського, Любарця та Гаджіева.

FC TMS 5 - 5 Tech United
Найзавзятіше протистояння в дивізіоні. Команди декілька разів мінялися ролями - то виходили в лідери, то відігравалися. Перший тайм ввібрав у себе все вищесказане, а друга половина гри сконтреувала нас на "камбеці" Tech United із 3:5. Владислав Пясецький провів прекрасний матч і оформив 1+2. 
Віталій Шкарупа зі своїм дублем і асистом став лідером FC TMS на полі вдруге поспіль. Відзначимо ще голкіпера "технарів" Москалюка, який граючи п'ятого польового, зрівняв рахунок за хвилину до фінального свистка.

Duzain-Fasad 3 - 2 Нове Життя
Дубль Шевчуна став запорукою успіху "дизайнерів" у звітній грі. Але суперник відкрив рахунок на 7 хв зусиллями Винокура. На цей гол Duzain-Fasad відповів точним ударом Дроговоза. Вже згодом Шевчун оформив переможний дубль. Окрім Винокура, за Нове Життя також забив Аверьянов на 28 хв.

Bronze Division

Vtoris Left Coast 3 - 1 FC Sich Kyiv
Котляр і Дудник асистували на голи один одного на 5 хв і 24 хв. Між цими голами FC Sich Kyiv відіграв 1 м'яч зусиллями Кардашова. Та автогол Савчука на 31 хв ознаменував перемогу Vtoris Left Coast.

FC Kyiv 3 - 5 Denon
FC Kyiv вийшов уперед на 1 хв після голу Германа. Denon відігрався на 4 хв й відтоді "кияни" жодного разу не претендували на лідерство у грі. Шумаков і Куплевацький зробили рахунок 2:1 до перерви на користь. Скиценко зрівняв на 34 хв, та суперник відповів двома голами. Ближче до завершення гри колективи знову обмінялися взяттями воріт, а Denon здобув підсумкову перемогу.

FC Bilux 4 - 4 AFC Footballers
AFC Footballers провів хороший відрізок у першому таймі й лідирував у 1 гол, але FC Bilux дотиснув у другій половині гри й зрівняв рахунок на 40 хв зусилллями капітана Андрія Дубового. Асист Дубовому віддав голкіпер Крючков. Відзначимо також капітана "футбольорів" Олександра Андрусенка, який зі своїм дублем увійшов до збірної туру в дивізіоні.

SC Favorit 4 - 1 FC Meest
Cергієнко, Шульженко й Захарчук забезпечили номінальним "господарям" перевагу в 3 голи. Тривала друга половина гри, Сергій Нехаєнко відіграв 1 м'яч для FC Meest, але капітан SC Favorit Олесь Шульженко тут же оформив дубль. SC Favorit після нічийного результату здобув першу перемогу в дивізіоні.

МФК Рваний Кед 4 - 1 ФК Легіон
ФК Легіон розпочав жвавіше й вийшов у лідери на 3 хв зусиллями Плужника. Суперник відповів голом Кононенка на 8 хв. Голкіпер МФК Рваний Кед Зубач отримав пряму червону картку вседерині першого тайму, й місце у воротах зайняв універсал Максим Романов. Максим прекрасно справився з функціями голкіпера, а партнери продовжили забивати. П'яскорський оформив дубль, ще 1 м'яч до свого активу записав Нагребецький.

UID 1 - 0 KarcherUA
UID здобув другу "суху" перемогу поспіль у дивізіоні. Тренер Олександр Ус продовжує вдосконалювати гру підопічних, але ми зупинимося на голкіпері UID Івану Колеснику. 2 "сухарі" на старті змагань — прекрасна статистика. Тож, команда Андрія Максюти піднялася в лідери дивізіону й ділить перше-третє місця ще з двома колективами.

Пресслужба R-Cup