5 тур Platinum Division, а також 2 тур Gold, Silver, Bronze R-Cup STOPTHEWAR, Представляємо матчі п'ятого туру в найвищому дивізіоні, а також другий ігровий день у Gold, Silver, Bronze Благодійного турніру R-Cup STOPTHEWAR. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.06.2022

5 тур Platinum Division, а також 2 тур Gold, Silver, Bronze R-Cup STOPTHEWAR

10.06.2022

5 тур Platinum Division, а також 2 тур Gold, Silver, Bronze R-Cup STOPTHEWAR

Platinum Division

MOdas - Hell Energy
MOdas залишається єдиною командою в дивізіоні, яка ще не втрачала очок. Здобувши 2 перемоги в двох матчах, команда Олександра Кульши відкриває перед собою ясні перспективи увійти в топ дивізіону найближчим часом. Hell Energy наразі скромно розташувався на передостанній сходинці, маючи в активі лише 1 заліковий бал.

MBZ - Микільська Слобідка
MBZ чекає шаленого опору з боку Микільської Слобідки, незважаючи на їх 3 поразки поспіль. Тому різниця в 7 залікових балів у турнірній таблиці — просто цифри, а в звітній грі зустрінуться сильні й рівні колективи.  

Aurora Team - Developex
Developex наразі займає місце в топі дивізіону, те місце, яке підопічні Євгена Задорожного були б не проти обійняти після цього туру. Яким буде опір Developex?

ФК Жуляни - Kapelou
ФК Жуляни програв минулого туру, та продовжує лідирувати в таблиці. Втім, відразу кілька суперників мають гру в запасі й чекають ще однієї осічки. Завдання ФК Жуляни — не припуститися помилки. Kapelou підготується якнайкраще й все ж спробує знайти слабке місце в лідері дивізіону.

Вікторія - Perun
Колективи знаходяться всередині турнірного становища та мають по 6 очок після чотирьох зіграних матчів. Вікторія і Perun прагнуть застрибнути вище в топ дивізіону, але поки конкуренти майже не помиляються. Важливі 3 очки чекають на когось у неділю, ці залікові бали знадобляться для подальшої турнірної боротьби.

Gold Division

FC Yuzhbor - Міжнародний Фінансовий Аудит 
FC Yuzhbor втратив Федірця, який відбуває дискваліфікацію. Атакувальний потенціал команди дещо зменшиться, але залишиться дуже непередбачуваним МФА готовий до "маневрів" FC Yuzhbor зі складом, адже має у своєму складі немало якісних виконавців.

ФК Фокус - 3й Тайм
Той 3й Тайм, який ми бачили протягом відбіркового групового турніру, стане гідним конкурентом для команд, що претендуватимуть на високі місця. ФК Фокус лише вивчає Gold Division, але FC Liv-Comfort минулого туру вже екзаменував "фокусників".

Dnipro-M - 3й Тайм
У другому матчі 3й Тайм зустрінеться з Dnipro-M. Команді Олександра Михайлошина теж випаде нагода проекзаменувати нещодавнього представника Bronze Division.

IrisHotels & Vins show - FC Liv-Comfort
Центральний матч дивізіону. FC Liv-Comfort двічі поспіль переміг у дивізіону, проте, можливо, найголовніше випробування на всій турнірній дистанції чекає в неділю. 

Aurora Team-2 - FC Lontano
Одну з цих команд варто чекати в топі дивізіону після заключного туру — невеличке припущення, а колективам заради досягнення цієї мети потрібно залишити на полі всі сили. Звітна гра не стане виключенням.

Крила Донбасу - FC Meadcult
Обидві команди об'єднує поразка в першому турі й бажання реабілітуватися цієї суботи. Ми точно не проти, бо чекаємо від представникв "Голда" гри, ціннішої від усякого золота.

Silver Division

Tic-Tac - Energym
Обидві команди ще не розкрилися в повній мірі, проте їх деякі сильні сторони ми побачили. Чиї "аргументи" переважать?

Лестер - FC Sokol (Клавдієве)
Перші матчі в дивізіоні FC Sokol (Клавдієве) проводить з претендентами на високі місця. І Лестер, і "соколи" минулого туру зіграли внічию, тож саме час поборотися за першу перемогу в Silver.

AFC Atletico Kyiv - Unity
Обидві команди в перспективі здатні боротися за високі місця в дивізіоні, та водночас усе може скластися банальніше. Подивимося на готовність колективів протистояти ряду потужних суперників, адже турнірна боротьба не обмежиться кількома поєдинками. 

СМК - Атлант Буд
Атлант Буд наразі є одним із головним претендентів на золоті нагороди. Чи не гучно звучить? Для нас точно ні, а скептиків команда переконає результатами. СМК є міцним представником дивізіону, який і сам непроти долучитися до боротьби за високі місця.

FC TMS - Tech United
Команди подарують емоції та насичену гру — все те, що вони показали в минулому турі, але не перемогли. FC TMS дозволив Лестеру відігратись, а "технарі", лідируючи 2:0, програли Новому Життю 2:4.

Duzain-Fasad - Нове Життя
Duzain-Fasad і не в оптимальному зборі може нав'язати боротьбу одному з найсильніших представників дивізіону — матч із "соколами" вкотре це підтвердив. Нове Життя належить трохи до іншої когорти команд, але "дизайнерам" доведеться викластися не менше, аби розраховувати на позитивний для себе результат.

Bronze Division

Vtoris Left Coast - FC Sich Kyiv
Vtoris Left Coast стартував із перемоги, тоді як FC Sich Kyiv ще в пошуку своїх перших трьох очок у дивізіоні. Чи продовжаться ці пошуки ще, бодай, тиждень?

FC Kyiv - Denon
Обидві команди програли в минулому турі, пропустивши по 5 м'ячів. Потрібно виправляти становище, поки глибше не застрягли в "болотах" Bronze. 

FC Bilux - AFC Footballers 
FC Bilux стартував із впевненої перемоги, тоді AFC Footballers перебуває на шляху до перших трьох очок у дивізіоні. Чи вдасться команді Олександра Андрусенка зробити крок уперед у цьому турі?

SC Favorit - FC Meest
Матч FC Meest проти KarcherUA можемо записати до активу команди Сергія Голованя. FC Meest виглядав на рівних із суперником, лише от не пощастило набрати очки. Бажаємо продовжувати в такому ж дусі, тоді перемоги не за горами. Але SC Favorit теж налаштований перемагати - нічиєю з "футбольорами" минулого туру хлопці навряд задоволені.

МФК Рваний Кед - ФК Легіон
МФК Рваний Кед провів результативний матч у минулому турі, забивши 7 м'ячів у ворота FC Sich Kyiv. Підопічні Олександра Андрєєва готуються здобути чергові 3 очки, та відчайдушні "легіонери" протиставлять характер попри ненайкращу кадрову ситуацію.

UID - KarcherUA
UID i KarcherUA перемогли в минулому турі, зробивши перший крок до реалізації своєї мети. Нині команди протистоятимуть одна одній. Фаворита в цій парі годі й шукати, гра сама розставить пріоритети й покаже нам переможця. 

Пресслужба R-Cup