Підсумки 1-го туру регулярного чемпіонату R-Cup Futsal, Огляди матчів І Ліги та ІІ Ліги., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

30.12.2021

Підсумки 1-го туру регулярного чемпіонату R-Cup Futsal

30.12.2021

Підсумки 1-го туру регулярного чемпіонату R-Cup Futsal

І ЛІГА

NOOSPHERE KYIV 3 – 2 Крылья Донбасса

Василь Пілянський (NOOSPHERE KYIV) оформив дубль у ворота «Донбаса». Ще й, який дубль! Номінальні «господарі» програвали 0-2 після м’ячів Ільїна та Майстренка, але, завдяки дублю Пілянського, відігралися по перерві. А Володимир Войсович забив переможний гол на 37 хв.

NOOSPHERE KYIV розпочинає із перемоги свій шлях у І Лізі. Чи здивують хлопці в наступних матчах?

ФК «Енергія» (Чабани) 2 – 4 MBZ  

MBZ здобув нелегку перемогу в першому турі. Але до 34 хв хлопці лідирували 3-0 і, здавалося б, спокійно доведуть гру до переможного кінця. Аж тут Бородавкін відіграв 1 м’яч. Лише гол Олексюка згодом стабілізував положення MBZ. «Енергія» забила вдруге на 40 хв, але своїм взяттям воріт Киричок вже просто встановив остаточний рахунок на табло.

II ЛІГА

ДКС України 1 – 2 Duzain-Fasad

«Дизайнери» показали те, що ми намагались анонсувати раніше. Сміливості команді Олександра Поліщука не бракує, а бронзові нагороди ДКС України «синьо-білих» не налякали. Андрій Жук став героєм зустрічі і мало не став антигероєм поєдинку. Жук віддав асист на гол Щесюка на старті другого тайму. Свій гол Жук забив на 29 хв. Суперник відіграв 1 м’яч всередині другої половини зустрічі зусиллями Шестакова. На 40 хв Андрій Жук отримав другу жовту картку, тож заключні секунди «Дизайн» проводив у меншості, втім хлопці втримали перемогу.

FC Vtoris+ 3 – 2 Євразія

Євразія двічі виходила вперед, але, в підсумку, програла. Красножон відкрив рахунок на 14 хв, а Пархомчук зрівняв, забивши «в роздягальню».

Всередині другого тайму Трускало вивів Євразія в лідери, та вже за 2 хв на табло – нічия. Ближче до завершення поєдинку Красножон отримав другу жовту, і в таких умовах номінальні «господарі» вирвали 3 очки – переможним голом відзначився Руслан Касьян на 40 хв.

FC Myshelovka 1 – 5 Шулявка Юнайтед

Шулявка Юнайтед дотиснув суперника в другому таймі – той самий випадок, коли одну із команд «прориває» після першого забитого м’яча, і хлопці жадають «ще, ще, і ще». Виділимо двох виконавців у складі переможців. Михайло Євгоровський і Юрій Терещенко не лише розділили між собою звання mvp матчу, обоє також увійшли до шорт-листу кращих у турі. За «Шулявку» свої голи також забили Кошіль і Штомпель. За FC Myshelovka єдиним м’ячем відзначився капітан Антон Погорілько.

Пресслужба R-Cup