14 команд зайняли місця у двох лігах – анонс 1-го туру R-Cup Futsal II, Анонс поєдинків першого туру R-Cup Futsal. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.12.2021

14 команд зайняли місця у двох лігах – анонс 1-го туру R-Cup Futsal II

24.12.2021

14 команд зайняли місця у двох лігах – анонс 1-го туру R-Cup Futsal II

І Ліга

I Ліга R-Cup Futsal II
Турнірна таблиця

NOOSPHERE KYIV – Крила Донбасу

Колективи доклали неабияких зусиль, аби опинитися в І Лізі після відбіркових матчів. NOOSPHERE KYIV здолав МФК Парма, «Донбас» вп’ятьох переграв FC Myshelovka. Тож тепер вони зустрінуться в очному протистоянні. Сподіваємось, команда Віктор Беднюка готова до гри в оптимальному складі, адже в неділю чекаємо видовищних і напружених 40 хв.  

ФК «Енергія» (Чабани) – MBZ

«Енергія» готова до випробування, яке влаштує чемпіон? Кожна гра для MBZ – це своєрідний «захист» чемпіонського титулу. Навіть нічийний результат в R-Cup Futsal слугуватиме додатковою мотивацією для всіх суперників, мовляв, «не такі вони вже й непереможні». Чи матиме місце таке твердження після фінального свистка у звітному протистоянні?

ІІ Ліга

ІІ Ліга R-Cup Futsal II
Турнірна таблиця

ДКС України – Duzain-Fasad

ДКС України, переживаючи значні кадрові втрати в поєдинку з New Life, не втримав перемоги, програв у серії пенальті та відправився до ІІ Ліги. Тим не менше, виписувати «вирок» команді ніхто не береться. Навпаки, жадаємо побачити від колективу максимального результату, починаючи з гри проти «дизайнерів».

Duzain-Fasad повинен боротись за топ-3. Поділяємо думку, що це завдання мінімум для «синьо-білих» і виконати його хлопцям до снаги. Афіша звітного матчу інтригує, чекаємо стартового свистка.

FC Vtoris+ Євразія

Гра, яка, певно, розставить пріоритети для обох команд у зимовому турнірі. Їм доведеться пройти «очищення» ІІ Лігою перш, ніж думати про високі цілі. Але FC Vtoris+ і Євразія – досвідчені колективи. Раптом вони покажуть свій максимум уже з першого туру чемпіонату?

FC Myshelovka – Шулявка Юнайтед

FC Myshelovka не дотиснув Крила Донбасу в умовах ліпшого збору гравців на матч. Таким чином, колектив Антона Погорілька потрапив до ІІ Ліги і цієї неділі зустрінеться з Шулявка Юнайтед.

«Шулявка», в свою чергу, програла COOKER. Припускаємо, що команда Юрія Іванова опинилася все ж у комфортному для себе дивізіоні. Побачимо, можливо саме тут хлопцям вдасться поборотися за високі місця.

Пресслужба R-Cup