Перемога Binotel на останніх секундах, «лотерея» між ДКС України і New Life – огляд R-Cup Futsal II, Огляди матчів відбіркового етапу R-Cup Futsal II, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.12.2021

Перемога Binotel на останніх секундах, «лотерея» між ДКС України і New Life – огляд R-Cup Futsal II

22.12.2021

Перемога Binotel на останніх секундах, «лотерея» між ДКС України і New Life – огляд R-Cup Futsal II

COOKER 7 – 1 Шулявка Юнайтед

У першому матчі відбіркового етапу зустрілись COOKER i Шулявка Юнайтед. Номінальні «гості» мали у складі всіх провідних виконавців, але нав’язати боротьбу суперникам не зуміли. COOKER впевнено прямує в Першу лігу, подивимось на виступи колективу Артема Горгола. А цієї неділі за команду забивали: двічі Помазанов і Шевченко, 1 гол в активі Ніконова й Ігнатова. Денис Ігнатов також оформив дубль із асистів.

FC Myshelovka 2 – 3 Крила Донбасу

Капітан Крила Донбасу Віктор Беднюк ледь зібрав одну п’ятірку на гру з дебютантом турніру. Чого очікувати від такого матчу – невідомо. У підсумку, «Донбас» переміг і потрапив до Першої Ліги.

Номінальні «гості» відкрили рахунок у звітному протистоянні – забив Руслан Подосок. Однак суперники швидко зрівняли після голу Антона Погорілька.

У другій половині зустрічі Подосок оформив дубль (двічі асистував Микола Бородуля). 33 хв увінчалася ще одним голом у ворота FC Myshelovka. Лише наприкінці поєдинку хлопці відіграли 1 м’яч зусиллями Сергія Карпенка.  

NOOPSHERE KYIV 1 – 0 МФК Парма

Андрій Малюта забив єдиний гол у поєдинку після асисту Віталія Мельника на 26 хв. Ігор Прінц став кращим гравцем матчу та вже встиг потішитись цим у сторіс.

Новачки турніру обіграли МФК Парма, тож тепер готуються успішно виступити в основному змаганні. Про перспективи колективу Володимира Войсовича поговоримо після наступних їх протистоянь, а від МФК Парма тепер чекаємо боротьби за найвищі місця у Другій лізі.

ДКС України 5 – 5 New Life пен. (2-3)

Драматична гра, кінцівку якої не передбачив би найперспективніший ясновидець. Які ж перспективи у команд? Давайте дивитись.

New Life ударно розпочав, забивши двічі до середини першого тайму. Суперник відіграв 1 гол зусиллями Гончарова, але номінальні «гості» знову збільшили перевагу до двох м’ячів.

Після перерви рахунок став 1-4 на табло. Але шалена самовіддача універсалів ДКС України все ж змусила дебютантів капітулювати, адже до 37 хв «ДКС» вийшов уперед. New Life кинувся відіграватись і Овчаренко забив! А кращим гравцем матчу став партнер Овчаренка по команді – Григорій Сахнюк (2+2 по гол+пас).

Таким чином, доля поєдинку вирішувалась у післяматчевій серії пенальті. Гравці New Life були точнішими, команда Дмитра Петренка вийшла до Першої ліги.

Binotel 2 – 1 Duzain-Fasad

Менше голів, але не менше драми розгорнулось у матчі Binotel і Duzain-Fasad. Підопічні Андрія Кірякова здобули вольову перемогу і продовжать боротьбу в футзальному турнірі на найвищому рівні. Перемогу принесли герої чисельних протистоянь, що відбувались восени. Артем Лисюк асистував на гол Віталію Ковалику, який відкрив рахунок. Аж «під завісу» гри «дизайнери» зрівняли зусиллями Заверюхи, та невгамовні лідери суперників вирвали прохід у Першу лігу – переможний м’яч забив Артем Лисюк на 40 хв.

Євразія 3 – 11 MBZ

MBZ засумував за розгромними перемогами, і в першому ж матчі колектив Дмитра Мартиненка перетворив «материк» суперника в «посуху». Микола Бойко та Олександр Іващик оформили на двох 10 результативних дій, Григорій Колесник зробив хет-трик, капітан – дубль, а гол+пас в активі Сергія Хабло.

Хоча в першому таймі Євразія небезпідставно плекала надії на успіх. До перерви забивали: Василь Гук, Микола Марчан і Олег Трускало. Всі ці голи дозволили розраховувати на нічию до перерви 3-3. Та згодом фаворит реорганізувався і вщент розбив суперника.

FC Vtoris+ 3 – 5 ФК «Енергія» (Чабани)

Закривали програму відбіркових матчів ще одні дебютанти турніру. Якщо ряду виконавців FC Vtoris+ турнір знайомий, то їх суперник лише почав набувати досвіду. Старт виявився вдалим, однак тепер потрібно показати ще більше пристрасті у наступних поєдинках.

Усі голи звітного протистояння колективи забивали по перерві! «Енергія» вийшла уперед на 21 хв – відзначився Киричок. Він же зробив дубль на 32 хв, але цьому передував гол Степаненка. Морозов зробив рахунок 1-3, однак до 37 хв на табло вже був паритет (забивали Данилов і Котляр). А заключні 2 хвилини гри були найдраматичнішими. Номінальні «гості» вирвали перемогу (хет-трик Киричка) і «путівку» до Першої ліги.

Пресслужба R-Cup