Дострокове чемпіонство MBZ чи Микільська Слобідка й ДКС України ще нав'яжуть боротьбу? , Анонс 10-го туру R-Cup Futsal. Binotel відбере очки в ДКС України? Микільська Слобідка vs KARCHER. Чемпіонство MBZ – лише справа часу., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26.11.2021

Дострокове чемпіонство MBZ чи Микільська Слобідка й ДКС України ще нав'яжуть боротьбу?

26.11.2021

Дострокове чемпіонство MBZ чи Микільська Слобідка й ДКС України ще нав'яжуть боротьбу?

ДКС України – Binotel

В R-Cup Futsal розгортається вирішальна боротьба за топ-3. ДКС України в минулому турі переграли Крылья Донбасса і продовжують переслідувати Микільська Слобідка. Колективам залишається зіграти по 2 матчі, тому кожна втрата очок може стати фатальною.

Підопічні Віталія Мельника зустрінуться з Binotel, який забив 19 м’ячів у останніх трьох поєдинках. При цьому, 2 із них завершились «сухою» перемогою. Солідна командна статистика, але виокремимо також одного з лідерів. Артем Лисюк (8+3 по гол+пас) – у числі найрезультативніших гравців турніру. Чи принесуть успіх переконливі статистичні показники у грі з непоступливим ДКС України?

Микільська Слобідка – KARCHER

KARCHER у минулому турі забив 10 голів у ворота Hare Krishna та впевнено переміг. Але це не додає оптимізму капітану Роману Чернецю, оскільки його колектив переживає кадрові труднощі.

Микільська Слобідка – фаворит і супернику буде важко щось протиставити. Ми ще плекаємо надії на той KARCHER, який частенько запалював у R-Cup Grass. Так, «віддає» романтикою, хоча реалії інші. Підопічні Владислава Рибальченка претендують на високі місця, тому навряд чи подарують очки «андердогу».

MBZ – Hare Krishna

На команду Володимира Коновальчука чекає ще одне випробування, яке не під силу пройти. MBZ перемогою над Hare Krishna забезпечить собі дострокове чемпіонство.

Головний страйкер лідера змагань Микола Бойко намагатиметься забити якомога більше, адже Олег Пасічник із МФК Парма наразі випереджає Бойка на 1 гол у списку бомбардирів. Фавориту ніщо не завадить відсвяткувати золоті нагороди вже після цього туру. Не хочемо когось недооцінити, але «праймовий» MBZ обіграє майже будь-якого суперника в R-Cup.

Пресслужба R-Cup