Gold i Bronze отримали чемпіонів, Hell Energy втратили друге місце в Platinum – огляд 12-го туру, Iris Vins вийшли на другу сходинку в Platinum. Young Business Club – тріумфатор Gold. Silver плете інтриги довкола першого місця. Славутич – чемпіон Bronze. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

24.11.2021

Gold i Bronze отримали чемпіонів, Hell Energy втратили друге місце в Platinum – огляд 12-го туру

24.11.2021

Gold i Bronze отримали чемпіонів, Hell Energy втратили друге місце в Platinum – огляд 12-го туру

Platinum Division

IrisHotels & Vins show 3 – 2 RDS

Iris Vins грали дещо в оновленому складі. Вперше в осінньому турнірі місце у воротах зайняв Галайчук, а штатний голкіпер Боровець спробував себе в якості польового. Відзначимо також, що у цій грі дебютував за команду Руслан Карпець. Почали хлопці дуже жваво і до середини першого тайму забили тричі. 2 голи в активі Покорука та Печоріна. Авдієнко в стані суперників записав до свого пасиву автогол.

RDS мали цілком оптимальний склад, аби чіплятись за результат. На 20 хв Пенгрін відіграв 1 м’яч, а в другому таймі RDS створили вдосталь моментів і могли навіть зрівняти рахунок, але підводила реалізація. Лише на 28 хв забив Авдієнко, а щоб розраховувати на нічию, мабуть, деяким виконавцям все ж не вистачило досвіду.

Hell Energy 3 – 3 FC Sofiya City

Максимально динамічна та емоційна гра завершалась бойовою нічиєю. Гравці Hell Energy були мотивовані, аби реваншувати поразку в фіналі кубку. «Хел» відкрили рахунок на 7 хв зусиллями Приходька, який дебютував за команду. Минуло кілька хвилин і FC Sofiya City відповіла точним ударом Бойка. Рівна боротьба тривала до перерви і навіть до середини другої половини зустрічі, доки Бойко не оформив дубль. А на 33 хв Шевчук закріпив успіх «Софії», збільшивши перевагу до двох м’ячів.

Йшли заключні хвилини матчу, Hell Energy залишалось плекати надії лише на характер виконавців. Як і в кількох минулих матчах, вони знову продемонстрували характер. Але відзначимо, що арбітри під «завісу» гри кілька разів переглядали VAR у спірних епізодах. Зрештою, часті паузи зіграли на користь колективу Степана Кошки. Спершу, Рижук відіграв 1 м’яч, а сам капітан зрівняв рахунок на 39 хв.

Gold Division

ФК Легіон 6 – 3 FC MeadCult

FC MeadCult завершив свої виступи в осінньому турнірі поразкою. ФК Легіон виглядав свіжішим, хоч і команди розділяли 7 очок у таблиці перед стартовим свистком. Відразу двоє «легіонерів» провели результативний поєдинок. Астахов оформив дубль і віддав асист, а Кузьменко зі своїми 3+1 став одним із кращих гравців туру. До 15 хв Кузьменко вже забив двічі. Один із м’ячів в активі Ковальова. Але суперник врятувався від розгрому до перерви – Петренко і Ващук відіграли 2 голи.

А от дотиснути і зрівняти в другому таймі не вдалося. «Легіонери» захопили ініціативу і ще тричі засмутили «мідкультівців», які відповіли одним голом Маховського. Підсумкові 6-3 дозволили ФК Легіон піднятися на восьму сходинку. FC MeadCult, в свою чергу, опустився на п’яту позицію, але нема гарантій, що хлопці залишаться в топ-5 після останнього зіграного матчу в дивізіоні.

Young Business Club 2 – 1 Матадор Русанівка

«Янги» прийшли за чемпіонством, і вже ніхто не міг їм завадити. Хоча перший тайм цілком міг завершитися внічию. «Матадор» розіграв аут майже з кута поля, Рибальченко віддав на Грушка, але той не влучив по м’ячу. Суперники тут же перехопили і втекли в контратаку, яку точним ударом завершив Борсук на 19 хв.

Ми неодноразово відзначали, за рахунок чого «янги» здобувають перемоги. Ігровий вишкіл, дисципліна, майстерність тренера розкривати й використовувати сильні сторони гравців – все це команда Бориса Волкова демонструвала в чемпіонській грі. Погляньте, як в цьому чемпіонаті розкрився Віктор Кваша. Він все більше додає з кожним матчем, а піком виступів Кваши в осінньому турнірі став переможний гол на 31 хв у ворота Матадор Русанівка. Колектив Вадима Скиценка відповів точним пострілом Рибальченка за кілька хвилин, але стійкий Young Business Club втримав переможний рахунок до фінального свистка.    

СМК 4 – 4 FC Profi

FC Profi ударно провели перші 11 хв. Шоєв відкрив рахунок на 6 хв, а Шавердашвілі оформив дубль до середини тайму. Але вже після «екватору» першої половини гри СМК забили 2 надважливі м’ячі зусиллями Моргушка та Аделаджи.

Генрі Аделаджу було не зупинити по перерві. Він вдало чіплявся за м’яч на чужій частині поля і створював гостроту. №85 відзначився знову і зрівняв рахунок на 32 хв, однак Прокопець швидко вивів «Профі» в лідери, а Шоєв записав до свого активу вже другий гольовий пас у матчі. Перевага в 1 гол трималась недовго, бо невтомний Аделаджа оформив хет-трик і виборов нічию для своєї команди.

Результативні дії Алішера Шоєва та Генрі Аделаджи стала вирішальною в протистоянні. Згодом обидва виконавці потрапили у номінанти на звання кращого гравця туру.

Duzain-Fasad 2 – 2 Нікофлекс

«Дизайнери» не вперше відбирають очки в суперників або ж перемагають, приїжджаючи на гру фактично одним складом. Але першим забив Нікофлекс на 5 хв зусиллями Ковальчука. До перерви підопічні Олександра Уса дотиснули суперника і подвоїли перевагу – відзначився Максюта після асисту все того ж Ковальчука.

Duzain-Fasad провів неймовірну другу половину зустрічі з безліччю небезпечних моментів біля чужих воріт. Колектив Олександра Поліщука активно загравав п’ятого польового, і всі їх спроби забити не залишились непоміченими. Героєм поєдинку став Андрій Жук, який на 30 хв віддав гольовий пас на Заверюху, а на 40 хв Жук забив свій м’яч і зрівняв рахунок. Таким чином, обидва колективи набрали по одному заліковому балу і непорушно залишились на останніх позиціях в турнірній таблиці.

AZ-41 4 – 1 3й Тайм

Кожна поразка наближала 3й тайм до «зони вильоту». В 12-му турі колектив Олександра Михайлошина програв AZ-41 і наразі займає місце серед трійки аутсайдерів.

Олег Романчук знову влаштував гольовий «перфоменс». Хет-трик Олега декласував суперника ще в першому таймі. А в другій половині зустрічі Романчук віддав асист на Швеця. Результативна гра №4 дозволила партнерам спокійно довести гру до переможного кінця. 3й Тайм забив гол «престижу» на 36 хв зусиллями Вітюка.

AZ-41 піднялись на четверту сходинку і в своєму заключному матчі осінніх змагань боротимуться за третє місце. Їх конкурентом є FC YUZHBOR. Знаєте, все б нічого, але дещо просто не вкладається в голові – «АЗ» і «Южбор» зустрінуться між собою в наступному турі!

Silver Division

FC BILUX 3 – 0 МФК Рваний Кед

FC BILUX видає оптимістичну кінцівку чемпіонату, перемагаючи втретє поспіль. Підопічні Олександа Шестерньова знову не пропустили, а в атаці добре реалізували свої моменти. Дублем у ворота МФК Рваний Кед відзначився Павлюченко. Петро забив по голу в кожному з таймів. А для тренера «жовто-чорних» листопад є найбагатшим на голи. 6 м’ячів Шестерньова в трьох поєдинках – запорука успіху «Білюкса» наприкінці осіннього турніру. Хлопці залишаються п’ятими та зіграють ще 1 матч. Їх відрив від МФК Рваний Кед збільшився до шести очок, але чи втрачатимуть залікові бали інші конкуренти в наступних турах?

Rangers 2.0 5 – 3 Smile Development

Нелегким видався матч для лідера дивізіону. Перша і заключна десятихвилинки у виконанні «рейнджерів» були найбільш продуктивними та принесли перемогу. Роман Романчук відкрив рахунок в одній з перших атак, а Кирил Краснопольський подвоїв перевагу на 9 хв. Але дуже скоро Ігор Кравчишин відіграв 1 м’яч. Rangers почали нервувати? Ні, бо гол капітана Дениса Яковенка на 14 хв не дозволив запанікувати і віддати ініціативу «Смайлу».

Другий тайм Smile Development розпочав активніше. Кононенко зменшив перевагу до мінімальної на 21 хв, а на 23 хв трапився один із ключових епізодів гри: голкіпер «Смайла» Ігор Прінц отримав пряму червону картку. Місце у воротах зайняв капітан Юрій Момот.

Згодом автогол Олега Романчука дозволив «зелено-білим» зрівняти рахунок. Однак і їх гравець записав до свого пасиву автогол – Руслан Дідур на 33 хв. Наприкінці матчу «рейнджери» згуртувались, і Олег Романчук забив переможний м’яч у чужі ворота.

Дружба 3 – 4 ФК Неизбежность

Дружба вигравала кілька матчів після яскравих камбеків. А в грі з ФК Неизбежность команда Романа Буряка провалила другий тайм, у той час як суперник відігрався і виборов перемогу.

Але, заглибившись, бачимо, що «неминучі» відкрили рахунок на 6 хв зусиллями Свідерського. Згодом Дружба забила тричі завдяки дублю Боженка та голу від Ільченка. Ми стали свідками двох камбеків у цій зустрічі!

У свій другий тайм звітного протистояння гравці ФК Неизбежность вклали всю лють після п’яти матчів без перемог. Хоробра команда Дмитра Ходаківського відігралася з 1-3. Курачик і Ходаківський зрівняли, а Кос приніс перемогу на 37 хв.    

ATL 5 – 2 LIDERS

Перші 10 хв ледь не змусили повірити в неможливе. LIDERS вигравали з рахунком 2-1. Потапенко й Момотенко реалізували свої моменти, а суперник відповів голом Денисова. Коваль зрівняв на 13 хв, Костишин ще за хвилину остаточно заспокоїв всіх фанатів «біло-синіх». Таким чином, ATL відігрались і вийшли вперед ще до перерви.

В середині другої половини зустрічі Іванов забив четвертий гол своєї команди. Хлопці не розслаблялись і Денисов оформив дубль. Чемпіонська розв’язка в Silver вже близько, ATL має 2 матчі «в запасі». Мабуть, цього достатньо для того, аби відсвяткувати чемпіонство? Чи маєте іншу думку?

AFC Footballers 7 – 2 Yellow Black

AFC Footballers здобули третю перемогу в дивізіоні, а Володимир Кульматицький, оформивши 3+1, став кращим гравцем туру. Всього в Silver Кульматицький зіграв 3 поєдинки. В усіх цих матчах його команда тріумфувала.

У звітному протистоянні досить рівним та нічийним був лише перший тайм. Примітно, що «футбольори» програвали 0-2 до 17 хв. Голами за Yellow Black відзначились Усик і Чоня. За 3 хв до перерви Кульматицький відіграв 1 м’яч, а в одній з наступних атак Андрусенко зрівняв рахунок.

«Футбольори» провели нестримну другу половину гри. Кульматицький і Андрусенко оформили по хет-трику, один із м’ячів в активі Козло. Олександр Андрусенко сподівається на такий же збір в заключних трьох турах, а Yellow Black вже опустились на дванадцяту сходинку. Втім, колектив Дмитра Бондаря не збирається в Bronze і вся боротьба ще попереду.

Denon 1 – 6 ФК Кварцит

ФК Кварцит протистояв одному з аутсайдерів. Гра пройшла «під диктовку» фаворита. Впевнену перемогу над Denon забезпечили Фесенко і Барчук, які оформили дублі з голів. Двома асистами відзначились Логвиненко і Кричевський, а Махалін та Силенко забили по одному м’ячу. Суперник забив на 15 хв зусиллями Якименка. На подальший хід матчу цей гол ніяк не вплинув. ФК Кварцит наразі ділить третє-четверте місця з ATL у турнірному становищі, а Denon міцно закріпився на передостанній сходинці.

FC Rabona 2 – 1 FC SoftServe

FC SoftServe ледь не відібрав очки в команди, яка веде боротьбу за нагороди. Кожен гравець «Рабони» усвідомлює, що в минулих поєдинках втратили забагато очок і навіть перемоги в заключних двох матчах не гарантуватимуть потрапляння до трійки призерів.

Швидкий пропущений м’яч після точного удару Ярослава Котенка на деякий час дезорієнтував FC Rabona. Підопічні Владислава Рибальченка виграли перший тайм і налаштовувались на запеклу другу половину зустрічі.

Суперник зрівняв рахунок на 24 хв – відзначився Олексій Бондарь. Боротьба тривала, а напруга зростала. Думки про топ-3 переслідували «рабонівців» разом із гравцями FC SoftServe. Зрештою, Бондарь зробив дубль і виборов перемогу для свого колективу на 33 хв.

Bronze Division

Tech United 0 – 5 Нове Життя

Нове Життя закінчили свої виступи в дивізіоні на третій позиції, а відстань до чемпіона склала 2 очки. В заключному матчі «помаранчево-чорні» обіграли Tech United. Руслан Коваленко, повенувшись до складу команди, відразу ж оформив хет-трик, а Самир Магамедов зробив дубль із асистів. Голами також відзначились Воєвуцький та Богатиренко. Побачимо, як колектив Романа Ковтуненка виступить у Silver, але хлопці налаштовані рішуче.

Tech United в осінньому турнірі точно не підніметься вище сьомого місця. На команду Івана Кияниці чекає ще один матч – протистояння з FC Valkyrie, яка випереджає «технарів» на 3 залікових бали.

FC Valkyrie 3 – 6 ФК Фокус

Фізичні кондиції знову підвели підопічних Олександра Кульши, але перший тайм матчу із ФК Фокус можуть занести собі в актив. «Фокусники» відкрили рахунок після голу Кучера, але «Валькірія» спочатку зрівняла (автогол Рудешка), а на 18 хв вийшла вперед зусиллями Українця.

Втім, уже до середини другої половини зустрічі ФК Фокус лідирував у 3 м’ячі: Гибало оформив дубль, 1 гол забив Сутисський і автогол у пасиві Кульши. Ближче до завершення поєдинку тренер FC Valkyrie спрямував м’яч у чужі ворота, проте на кінцевий результат це не вплинуло. На 40 хв Перенчук забив шостий гол «Фокуса», а перед тим Пономаренко в стані суперників отримав другу жовту картку.

В заключній грі осіннього R-Cup команда Віталія Лендича протистоятиме FC IPnet і в разі перемоги підніметься на четверте місце.

FC IPnet 1 – 4 Славутич

Славутич – чемпіон Bronze Division! Підопічні Антона Лошака розібрались з FC IPnet, а після гри тренер відзначив, що чекав більшого опору від суперника.

Мотивований Славутич вийшов уперед на 7 хв – забив Куплешников. У першому таймі більше голів не побачили, а друга половина зустрічі стала тріумфальною для команди Ігоря Кузнєцова. Воскресенський зробив рахунок 2-0 на 21 хв, згодом капітан потроїв перевагу. За 5 хв до завершення гри Андрусенко забив четвертий м’яч у ворота FC IPnet, в складі яких Олег Солодкий відзначився голом «престижу» перед фінальним свистком.

Славутич здобуває золоті нагороди і крокує в Silver. А Віталій Макаренко із Нове Життя вже підігріває інтерес до майбутніх протистоянь: «Мої вітання, Славутич. До зустрічі в Silver, бо після нашого останнього матчу залишились деякі питання».

Пресслужба R-Cup