Яскравий виступ Микільська Слобідка, голеадор Пасічник, звитяга «левів» – огляд R-Cup Futsal, Микільська Слобідка зайняла друге місце, МФК Парма переграла ДКС України, «леви» здолали FC Lontano, a Binotel забив 11 у ворота Hare Krishna. Огляд 7-го туру R-Cup Futsal., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.11.2021

Яскравий виступ Микільська Слобідка, голеадор Пасічник, звитяга «левів» – огляд R-Cup Futsal

17.11.2021

Яскравий виступ Микільська Слобідка, голеадор Пасічник, звитяга «левів» – огляд R-Cup Futsal

Крила Донбасу 3 – 9 Микільська Слобідка

Підопічні Владислава Рибальченка розбили Крила Донбасу. Ця перемога дозволила «Слобідці» зайняти другу сходинку в таблиці.

Вже з першої хвилини Микільська Слобідка почала забивати. Валерій Дяченко відкрив рахунок в одній з перших атак. Минуло ще 11 хв, а на табло 3:0. «Донбас» намагався «розправити крила» після голу Данила Панайотова. Але суперник був нестримним – 6:1 до перерви.

Другий тайм видався більш конкурентним, якщо не зазирати на результат першої половини гри. Микільська Слобідка, маючи комфортну перевагу, забили всьоме, після чого, щоправда, двічі пропустили. Брати Юрій та Данило Панайотови стали авторами цих м’ячів. Наприкінці поєдинку універсали «Слобідки» довершили успіх команди, встановивши остаточний рахунок на табло.

Віталій Грушко забив та двічі асистував партнерам і став кращим гравцем матчу, Владислав Рибальченко оформив гол+2 асисти. По дублю в активі Белкіна, Дяченка й Скиценка. Ще одним голом відзначився Кірєєв.  

FC Lontano 1 – 3 Зелені Леви

Зелені Леви тріумфально перемогли та покинули «дно» турнірної таблиці. Чи займе їх місце FC Lontano? Їм лишилось відіграти 2 матчі, тож, принаймні, не після цього туру.

Дует Войсович-Пілянський принесли перемогу «левам». Але цьому передував гол від «лонтанівців» – відзначився тренер, Олександр Шестерньов. Його підопічні створити немало моментів біля воріт Клекоцюка, але голкіпер був на висоті. На 15 хв Войсович зрівняв рахунок, а Пижук ще до перерви вивів свою команду вперед.

«Леви» розуміли, що перевага в 1 м’яч не гарантує перемоги, тому намагалися дотиснути суперника. На 31 хв Пілянський забив переможний м’яч. Зелені Леви здобули другу перемогу в турнірі та наздогнали в таблиці FC Lontano.

ДКС України 3 – 5 МФК Парма

МФК Парма переграла суперника із топ-4 і може пишатись цим результатом. А їх бомбардир Олег Пасічник всерйоз претендує на одну з індивідуальних нагород за підсумком турніру.

Моісеєв вивів «Парму» вперед вже на 2 хв. Тренер суперників, Віталій Мельник, зрівняв рахунок всередині першого тайму, однак зовсім скоро Залевський знову забезпечив лідерство номінальним «гостям». Та ненадовго, бо на 14 хв Пульцин зрівняв. Здавалось, що заключні хвилини першої половини гри пройдуть у рівній боротьбі. Ні! Пасічник та Моісеєв «ввімкнулись» у черговий раз – 4:2! Але нестримний Мельник відіграв 1 м’яч до перерви.

Весь другий тайм команди провели у пошуках забитих м’ячів. Розв’язка настала на 40 хв – Олег Пасічник забив переможний гол, оформивши дубль. Не забуваємо про Моісеєва, який теж відзначився двічі. «Парма» залишилась на п’ятій сходинці, але скоротила відставання від ДКС України до двох очок. Чи зможе команда Андрія Балагути ввірватись у топ-4 турнірного становища?

Hare Krishna 1 – 11 Binotel

Binotel куражився з перших хвилин, а суперник, граючи, практично одним складом, не міг нічого протиставити. Здобувши перемогу, підопічні Андрія Кірякова продовжують переслідувати МФК Парма в турнірній таблиці.

Як вже зазначили, номінальні «гості» почали забивати на перших хвилинах. Артем Лисюк був особливо активним і забив тричі до 11 хв. Згодом ініціативу взяли партнери: Ковалик, Корзун та Микитюк. Артем Лисюк оформив покер на 26 хв. Перепочинок? Ні, бо Знайда зробив хет-трик за наступні 11 хв.

Суперник забив гол престижу на 39 хв зусиллями Петрушкевича. Наразі 2 команди «замикають» турнірне становище –KARCHER і Hare Krishna.

Пресслужба R-Cup