Анонс 8-го туру R-Cup Grass, Анонсуємо поєдинки восьмого туру R-Cup Grass, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22.10.2021

Анонс 8-го туру R-Cup Grass

22.10.2021

Анонс 8-го туру R-Cup Grass

Platinum Division

FC Sokol (Клавдієве) – RDS

RDS залишається головним аутсайдером дивізіону, але в минулому турі нав’язали боротьбу Grace, особливо у першому таймі. Та епізод із вилученням Курбасова залишив надто неприємний «осад». У суботу колективу Олександра Ращупкіна знову знадобиться шалена мотивація. А для «соколів» перемога над RDS у першому колі залишається єдиною. Колектив Івана Власюка знає, як обігрувати цього суперника, але, можливо, нас чекатиме «сюрприз» від однієї з команд?

Hell Energy – PERUN

У першому колі «Хел» святкували перемогу 2:0. Розрив між командами в турнірній таблиці становить 3 залікових бали. Отже, PERUN матиме ще одну можливість «зачепити» третю сходинку. Але Hell Energy має «в запасі» відразу кілька матчів, тому спокуса наздогнати Grace величезна. Не виключаємо, що «доля» цього поєдинку вирішиться в притаманній колективам драматичній манері.

IrisHotels & Vins show – FC Sofiya City

Могутня «Софія» спостерігає за суперниками з першої сходинки дивізіону. Маючи гру «в запасі» перед найближчим переслідувачем і розрив у 2 очки, команда Володимира Гаврилуци намагатиметься створити комфортну для себе різницю в матчі з «Iris Vins». Безумовно, FC Sofiya City є фаворитом, але й суперники, здається, вже «прийшли до тями» після невдалого старту.

Gold Division

Duzain-Fasad – FC MeadCult

У «Дизайна» в пасиві вже 2 технічні поразки. У таких умовах вирішувати якійсь турнірні завдання вкрай важко, особливо після шести поєдинків. А в «Мідкульта» залишаються перспективи поборотись за топ-5, але виглядатимуть вони занадто примарними, якщо в суботу не вдасться перемогти.

AZ-41 – СМК

«АЗ» перебуває на четвертій сходинці, але, при ідеальних турнірних розкладах і в разі перемоги над СМК, колектив Андрія Нестеренка зможе на піднятись на друге місце. Математика проста, але у матчі їм точно буде непросто, незважаючи на нестабільність СМК. Колектив Ігоря Ситнікова зіграв лише 4 поєдинки, а розрив між четвертим і восьмим місцем становить 2 очки. AZ-41 вдалось стабілізувати збір на кожен матч, а от СМК переживає труднощі зі збором на ігри.

ФК Легіон – 3й Тайм

Поразка в дербі не повинна сказатись на впевненості такої досвідченої команди як 3й Тайм. У неділю хлопці зіграють з «легіонерами», які програли всі 4 матчі. Ситуація незавидна, проте ФК Легіон точно знає, як обігрувати цього суперника. Рік тому команда Валентина Шевченка святкувала перемогу 3:1 із дублем Захарченка. Побачимо, чи приїде Роман на гру в якості «експерта» по 3й Тайм.

Нікофлекс – FC Yuzhbor

Нікофлекс набирає форму, а поєдинок із «Южбором» стане хорошою перевіркою. Відчуваємо, що FC Yuzhbor у цьому матчі буде дуже непросто, але боротьба за найвищі місця в дивізіоні мотивує як ніколи. Для гравців Нікофлекса найголовніше питання полягає у тому, як стримати Соломахіна, який забив уже 10 голів у п’яти поєдинках.

Silver Division

FC Bilux – ФК Неизбежность

Обидві команди в останніх матчах лише програють і цьому важко знайти причину. «Білюкс» минулого вікенду виглядав дуже непереконливо, а ФК Неизбежность у своєму минулому матчі зазнала сенсаційної поразки від Denon. Однак переконані, що наставники колективів Олександр Шестерньов й Роман Галицький знайшли причини невдач, а також потрібні слова, аби підопічні перервали сумну тенденцію. Silver Division дарує інтригу, тому навіть кілька поразок поспіль не ставлять жодну з команд у глухий кут.

Yellow Black – Дружба

Це команди, яким важко віднайти ігровий баланс. Yellow Black має кілька матчів «у запасі». Колектив Дмитра Бондаря явно намагатиметься зачепитись за результат цієї суботи. Але не забуваємо, що в складі «Дружби» є хлопчина на ім’я Євгеній. Євгеній Ільченко забив 10 м’ячів у шести поєдинках, не виключаємо, що «доля» цього протистояння вирішиться безпосередньо за  його участі.

LIDERS – AFC Footballers

Поєдинок двох аутсайдерів дивізіону, але поспішаємо запевнити, що гра буде цікавою. 2 останніх матчі команди Артема Шимана натякнули, що хлопці мають характер і боротимуться до кінця, а «футбольори» в оптимальному складі не є прохідним суперником. До того ж, обидві команди  мають гравців, які не проти взяти на себе ініціативу. Тому в неділю чекаємо виключно напруженої гри.

ФК Кварцит – ATL

ФК Кварцит, програвши «Рваному Кеду» в минулому турі, втратив можливість одноосібно очолити турніру таблицю. А тренер й гравці ATL тепер знають про всі слабкі сторони «Кварцита». Чи вдасться команді Сергія Черняка стримати потужний натиск суперника, і хто «відповідатиме» за небезпеку біля чужих воріт? Дізнаємось у неділю.

Smile Development FC Rabona

Обидві команди в останніх турах, нарешті, набрали непогану форму й почали перемагати. Щоправда, нічия «Смайла» з LIDERS трішки зіпсувала серію з кількох перемог. Smile Development в середньому менше пропускає, але «Рабона» більше забиває. Який із колективів зіграє надійніше біля власних і результативніше біля чужих воріт?

Rangers 2.0 – МФК Рваний Кед

Олександр Андрєєв із підопічними вміє дивувати і «рейнджерам» варто остерігатись. Турнірне положення команди Дениса Яковенка не дозволяє втрачати очки, адже хлопці перебувають серед трійки лідерів. До того ж, двоє із них зійдуться в очному протистоянні, тому перемога у матчі з «Рваним Кедом» може стати особливо цінною. Але колективу Олександра Андрєєва байдуже на перспективи суперника, вони жадають збільшити серію з власних перемог до трьох матчів.

Bronze Divison

Славутич – New Star

У «Славутича» є хороша нагода, аби покращити своє положення у топ-4. Чи все так просто буде у матчі з одним із аутсайдерів? New Star не вистачає збалансованості, щоб нав’язувати боротьбу  фавориту протягом 40 хв, ми в цьому пересвідчувались неодноразово у минулих турах. Навряд щось зміниться цього вікенду, а основні конкуренти «Славутича» зійдуться в очному протистоянні.

DNIPRO-M FC Valkyrie

У «Бронзі» команди грали між собою двічі. По одній звитязі в активі кожної з них. А зараз колективи в таблиці розділяє лише 2 очки. «Дніпряни» не перемагають у чотирьох останніх матчах, але примудряються залишатись в середині турнірного становища. У «Валькірії» ситуація гірша: кожен програний поєдинок закріплює за хлопцями статус одного з аутсайдерів. Порівняння банальне, але кожній команді перемога необхідна, наче повітря.

Нове Життя – FC IPnet

Центральний матч дивізіону. FC IPnet в останніх п’яти матчах має практично ідеальну переможну статистику, за винятком нічиєї з «дніпрянами». Нове Життя в осінньому турнірі здивувало ледь не найбільше, але вище голови не стрибнеш. Та гравці команди Романа Ковтуненка іншої думки, і вони збираються наздогнати FC IPnet в таблиці «Бронзи». Лише звитяга в недільному поєдинку вгамує пристрасть кожного із колективів.

Sporting Kyiv – ФК Фокус

«Фокусникам» і в цьому турі щастить з календарем, бо вони вийдуть на гру, в якій знову будуть фаворитами. Команда Дмитра Михайлова чекатиме на осічку «Славутича» і на втрату очок «Новим Життям» й FC IPnet, аби, нарешті, увійти в топ-4. Чого чекати від Sporting Kyiv? «Андердоги», іноді, дивують, однак, мабуть, не цього разу.

Пресслужба R-Cup